Paket Lastikleri

Toplam 7 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Paket Lastiği Nedir?

Paket lastikler %80-100 oranında kauçuktan yapılır. Kauçuk, Güney Amerika ve Güney Afrika bölgelerinde yetişen ağaçların öz suyundan üretilir. Sağlam ve esnek bir yapı kazanması için de kükürtle karıştırılır. Kauçuk suya dayanıklı bir maddedir ve ayrıca iyi bir yalıtkandır. Bu malzemeden üretilmiş olan ürünler genelde plastik olarak adlandırılır. Peki detaylı olarak açıklayacak olursak paket lastiği nedir?

Paket lastikleri ofislerin, iş yerlerinin, çalışma masalarının hatta evimizin olmazsa olmazıdır. Rahatça esneyen ince ve dayanıklı yapısıyla lastikler farklı alanlarda ve yerlerde kullanıcılara yardımcı olurlar. Küçük ve ince yapısıyla az yer kaplar. Bu yüzden kaybolmaması için çalışma alanlarında hemen el altında bulundurulabilir.

Bir iş yerine gittiğinizde masanın üzerinde, kasasının yanında ya da çekmecenin ilk gözünde bulabilirsiniz. Göründüğünden daha işe yarar olan bu lastiklerle bazı küçük işlerinizi anında halledebilirsiniz.

Paket Lastiğinden Neler Yapılabilir?

Bu lastiklerin kullanım alanları çok fazladır. Aklınıza direkt gelmeyecek olan yöntemler dahil birçok alanda bu üründen faydalanabilirsiniz. Peki, bir paket lastiğinden neler yapılır merak ediyorsanız şu detaylara göz atabilirsiniz:

  • Ofiste çalışırken kat izi yapmak istemediğiniz belgeleri, posterleri, afişleri lastikle rulo yapabilirsiniz. Bu, arşivleme işlemlerinizi hızlandıracaktır.
  • Düzenli paketleme yapmanız gereken bir satıcı iseniz ürünlerinizin ağzını plastik lastiklerle bağlayabilirsiniz.
  • Bir arada tutmak istediğiniz kalemlerinizi lastikle bağlayabilirsiniz. Böylece, kalemlik gibi koyacağınız bir yerde dağılmadan durur.
  • Sabitlemek ya da bir arada tutmak istediğiniz ürünleri bant ile bağlayabilirsiniz, ama bant hem sonrasında yapışkan bir iz bırakır hem de ürününüzü yırtabilir. Bu gibi durumlarda da lastikler daha kullanışlıdır.
  • Para sayma işleminizde parmağınıza dolayabilirsiniz. Bu şekilde lastiğe değen paralar diğer paralardan daha kusursuz ayrılır.
  • Ofiste kablonuzun dışını korumak için lastikle belirli yerler dolayabilirsiniz.
  • Açık kalan atıştırmalıklarınızın ya da yiyecek paketlerinizin ağzını lastikle sıkıca kapatıp, havayla temasını kesebilirsiniz.
  • Büyük kalın lastiklerle kapatmaya çalıştığınız kutularınızın çevresine dolayabilirsiniz.
  • Saçınızı bağlamak istediğinizde lastik toka gibi kullanabilirsiniz.
  • Satacağınız maydanoz, ıspanak, dereotu gibi taze otlarınızı demetleyebilirsiniz.
  • Güzel çiçeklerinizden bir aranjman hazırlayıp lastikle tutturabilirsiniz.
  • Boya yaparken fırçanızı temizlemede lastikten faydalanabilirsiniz
  • Duvara çivi çakarken delik büyük kaçıyorsa, lastiği çiviye dolayıp öyle çakabilirsiniz.

Paket Lastiği Hangi Sektörlerde Kullanılmaktadır?

“Paket lastiği hangi sektörlerde kullanılmaktadır?” sorusu bir diğer merak edilen konudur. Neredeyse her sektörde veya her ofiste sık sık ambalaj lastiklerine başvurulur. Çok yönlü kullanımı ile pratik çözümler bulabileceğiniz bu ürünü her iş yeri bulundurur. Ancak, çeşitli kullanma yöntemleriyle bu lastiklere, bazı çalışanlar diğerlerinden daha çok ihtiyaç duymakta ve tüketmektedir.

Ambalaj lastikleri, ofis çalışanlarının, masa başı çalışanlarının ya da memurların günlük belgeleme ve dosyalama işlemlerine yardımcı olmaktadır. Diğer taraftan; esnafların, sokak satıcılarının, kırtasiyelerin, dijital baskı yapan dükkânların paketleme ve rulo yapma işlemlerinde de sıklıkla tercih edilmektedir. Sebzeleri demet haline getiren pazarcıların, market çalışanlarının ve aranjman yapan çiçekçilerin de işlerinde direkt lastiklerden yararlandığı görülmektedir.

Paket Lastiği Çeşitleri Nelerdir?

Farklı kalınlıkta, genişlikte ve çapta paket lastik çeşitleri bulunmaktadır. Değişik kullanım alanları, farklı çeşitlerin çoğalmasına neden olmuştur. Farklı büyüklükteki renkli paket lastiği çeşitleri de kullanışlı olmalarının yanı sıra ürününüze hoş bir hava katabilmektedir.

Klasik orta boy olan lastiklerin çapı 50 mm ve 70 mm olarak değişmektedir. Bu model lastiklerin genişliği ve kalınlığı 1.4 mm olarak belirlenir. Çapı 50 mm’den düşük olan lastikler de vardır. Bu çaptakilere ise daha zorlanmadan tutabileceği malzemeleri bir arada tutmak için başvurulur. Pazarda maydanoz demetleme, çiçek aranjmanı yapma, ince kağıt ve kartonları rulo yapma ve kalemleri gruplama gibi işlerde sıklıkla kullanırlar.

Eğer, bundan daha geniş bir model tercih etmek isterseniz lastiklerin genişliği 5 mm ve 6 mm’e kadar çıkmaktadır. 6 mm genişlik ve 1.4 mm kalınlıkta olan lastikler, kutu ambalajlamaya ve sert kartondan yapılmış poster ve afiş rulolarını tutturmaya uygundur. Sağlamlığıyla ön plana çıkan bu model lastikler, birçok iş yeri tarafından kullanılmaktadır.

En Kaliteli Paket Lastiği Modelleri Nerede Satılır?

Tüketiciler “Paket lastiği nerede satılır” diye merak etmektedir. Türkiye’nin en iyi ofis ve büro malzemesi satan alışveriş sitesi avansas.com size aradığınız ürünün en iyisini sunmaktadır. Kaliteli ürünleri güvenilir satış tecrübesiyle buluşturan Avansas, alıcıya aradığı ürünü farklı model ve ölçülerde geniş bir yelpazede sunmaktadır. Kendinize ya da iş yerinize uygun olan ürünü burada rahatlıkla uygun fiyata yakalayabilirsiniz.

Avansas sattığı tüm ambalaj lastiklerinin %100 kauçuk olmasına özen gösterir. Kaliteli malzemeyle üretilen lastikler, kolay deforme olmayan, yıpranmayan yapıya ve uzun kullanım süresine sahiptirler. Farklı markalardan bir araya getirdiği lastik çeşitleriyle Avansas size değişik seçenekler sunmaktadır. Aradığınız ambalajlama ve paketleme şekline uygun, ince-kalın paket lastiği veya büyük paket lastiği gibi değişik ölçüdeki ürünleri sayfamız üzerinden bulabilirsiniz.

En Dayanıklı Paket Lastiği Markaları Hangileridir?

Ambalaj lastiklerini pratik ve güvenilir yapan onların dayanıklılığı ve sağlamlığıdır. Buna güvenerek müşterilerinize gönderilmek üzere ürünlerinizi ambalajlar ve paketlersiniz. Bu süreçte sorun yaşamamanız ve mahçup olmamanız için ürünlerinizin paketlenmesinde en ufak detayda bile ince eleyip sık dokumanız gerekmektedir.

Bu hususta, kullanacağınız ambalaj lastiğin bile dayanıklılığından emin olmanız en doğrusudur. Avansas’ta aradığınız sağlamlıkta ürünleri gönül rahatlığıyla bulabilirsiniz.

Cassa Paket Lastiği

Ambalajlama işlemlerinizde Cassa paket lastiği size pratiklik katar. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerle %100 kauçuktan üretilen lastikler, maksimum esneklik vadeder. Farklı genişlikte ve çapta ölçüleriyle istediğiniz büyüklükte ürünü paketleme kolaylığını verir.

Avansas Paket Lastiği

%100 kauçuktan üretilen yapısıyla Avansas paket lastiği ofisinizin günlük işlerine yardımcı olacak ya da sattığınız ürünleri hoş bir biçimde paketleyebileceğiniz bir malzemedir. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla iş yerinizde uzun süre dayanacaktır. Farklı miktarda gramajlarıyla da size kolaylık sağlar; böylece ihtiyacınız kadarını sipariş verebilirsiniz.

Mas Paket Lastiği

Ürettiği büro malzemeleri ile öne çıkan marka, çıkardığı Mas paket lastiği ofis işlerinize yardımcı oluyor. %100 kauçuk kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilmiş olan bu lastikleri, tüm paketleme ve ambalajlama işlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Avansas’tan Toptan Paket Lastiği Alışverişi Yapılır mı?

Avansas, toptan alabileceğiniz ürünleri sizlere sunmaktadır. Birçok ürünü topluca alarak iş yerinize kolay bir alışveriş sağlayabilirsiniz. Satışta olan gramajı yüksek paket lastikleri size toptan alışveriş yapma fırsatı sunmaktadır. Ağırlığı 500 gr olan Avansas paket lastiklerinden istediğiniz adette sepetinize ekleyebilirsiniz. Toptan alışverişlerinizde, paket lastik kutularını size en uygun fiyata Avansas sunmaktadır.

Paket Lastiği Fiyatları Ne Kadardır?

Kaliteli ve bütçe dostu fiyatlarıyla dikkat çeken avansas.com birbirinden farklı binlerce ürünüyle alıcılara ulaşmayı başarmaktadır. İstediğiniz miktarda toptan alabileceğiniz ürünler, alışverişinize kolaylık sunarken uygun fiyatlarıyla da alıcıları cezbetmektedir.

Dayanıklı malzemeden üretilen ambalaj lastiklerini istediğiniz ölçüde ve uygun fiyatlarla bulmanız mümkündür. Ambalaj lastikleri miktara ve markaya göre fiyatlarda değişiklik göstermektedir. İhtiyacınız olan modele karar verdikten sonra sitemizde size sunduğumuz markalara göz atabilir, uygun fiyatlı lastik çeşitlerini tek tıkla sipariş verebilirsiniz.