Bant

Toplam 15 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Bant Çeşitleri Nelerdir?

Çalışanların ve öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için pek çok ürün piyasaya sürülmektedir. İşteyken veya ders çalışırken daima farklı araç ve gereçlere ihtiyaç duyulur. Bantlar, bu araç ve gereçler arasında en sık kullanılan gereçlerdendir.

Bantlar, evlerde de sıklıkla tercih edilen ve düzen sağlamaya yarayan araçlardır. Dağılan veya parçalanan eşyaların onarılması için kullanılırlar. Evlerde bantların sıklıkla kullanıldığı bir diğer alan kolileme işlemleridir. Bu işlemler için kullanılan koli bandı, diğer bantlara kıyasla daha geniş bir yapıya sahiptir.

Farklı yapışkan özelliklerine sahip olan bant çeşitleri ile birçok işlem yapılabilir. Sağlam bir yapıştırıcı ile üretilen bu ürünler, not kağıdından kalın kartonlara kadar pek çok nesne üzerinde kullanılabilirler.

Bu ürün çeşitleri arasından en sık satın alınanlardan biri kaydırmaz bantlardır. Bu ürünlerin temel işlevi, bulunduğu kategorideki ürünlerden biraz daha farklıdır. Genellikle halıların altına yerleştirilen bu ürünler, kaydırma sorununu tamamen ortadan kaldırmayı amaçlar.

Tesa bantları, evlerde ve iş yerlerinde hayat kurtarıcı bir özelliğe sahiptir. Yapıştırma işleminin bir hayli zor olduğu alçılar, fayanslar ve duvarlarda kullanılan ürünler; sıradan bantların yapamadığı işlevleri yerine getirirler. Özellikle, resimlerin veya tabloların duvarlara sabitlenmesi gerektiği zamanlarda kullanılırlar.

Şerit bantlar ise teknik alanlarda kullanılan bir üründür. Belli olması gereken hatların üzerinden bu ürünler ile geçildiğinde, fark edilmesi imkansız olan alanlar bile kolaylıkla göze çarpar.

Su Geçirmez Bant

Su geçirmez bant, özellikle iş yerlerinde kullanılan ve kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran bir üründür. Bu ürünler, sıvı ile temas etse dahi olduğu yüzeye sıkıca tutunmaya devam eder.

Renkli Bant

Renkli bantlar hem teknik sektörlerde çalışanların hem de öğrencilerin favorisidir. Bu ürünlerin en yaygın kullanım alanı, elektrik-elektronik sektörüdür.

Beyaz Bant

Beyaz bant, kullanıldığı yüzeylerde şeffaf bir görüntü sağlayan ve bu nedenle sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Ev içi kullanımdan profesyonel kullanıma kadar her alanda tercih edilir.

Dekoratif Bant

Dekoratif bant, klasik görünümlerin dışına çıkmak isteyenler için vazgeçilmez bir üründür. Çocukların ödev yaparken kullanmaktan zevk aldığı ürünler, aynı zamanda ev içi kullanımda da fark yaratır.

Silikon Bant

Silikon bant, yapıştırılması zor olan nesneler için kullanılmaktadır. Çift taraflı yapışkana sahip olan ürünler; duvarlarda sabit kalması istenen çerçeve, tablo veya benzer ürünlerin yapıştırılmasında kullanılırlar.

Avansas’ta Bulunan Bantlar Yüzeylere Sağlam Yapışır mı?

Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin buluşma adresi olan Avansas, iş yerlerinizde ve evinizde ihtiyacınız olan tüm ürünleri kolaylıkla satın alabileceğiniz bir platformdur. Sayfamızda satışa sunulan ürünlerin tamamı Avansas güvencesini vadeder.

Pek çok alanda kullanılan ve hayat kurtarıcı bir özelliğe sahip olan bantlar, eğer yeterli kalitede olmazlarsa kullanıcısına birçok sorun yaşatır. Bu sorunlardan ilki hem ürün hem de para israfıdır.

Doğru şartlar altında üretilmeyen ve depolanmayan ürünler, en temel fonksiyonlarını bile yerine getiremezler. Kaliteli bir yapışkan ile üretilmeyen ürünler, kullanıcısını memnun etmeyi de başaramaz.

Bu ürünleri satın alan kullanıcının en önemli talebi, ürünlerin yapıştırıldığı yüzeye sağlamca tutunmasıdır. Kalitesi ile adını duyurmuş olan markalarla iş birliği yapan Avansas’ın, ürün kategorisinde bulundurduğu bantlar sağlam bir yapışkana sahiptir. Bu sayede, ürünler yapıştırıldıkları yüzeyden kolayca ayrılmazlar.

Kalitesiz ürünlerde en sık karşılaşılan sorunlardan biri de hemen kopuyor olmalarıdır. En ufak bir hareket nedeniyle bile dağılan ürünler, maddi kayba neden olurlar. Bu sorunlarla karşılaşmak istemeyen kullanıcılar için çözüm Avansas’tır.

Avansas’ta satışa sunulan ve nitelikli bir yapıya sahip olan ürünler, uygun fiyatları ile de kullanıcılarını memnun etmektedir. Hangi ürün çeşidi satın alıyor olursanız olun, kaliteli ve uygun fiyatlı çözümlere firmamız sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz.

Özellikle, iş yerlerinde sıklıkla kullanılan bu ürünleri, farklı paket seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Avansas üzerinden ulaşabileceğiniz 2’li, 8’li, 12’li ve 15’li paket seçeneklerindeki ürünler, uzun süre boyunca sorunsuz kullanımı vadederler. Aynı zamanda bu ürünler, çoğu kesme makinesi ile de uyumludurlar.

TOBB Güven Damgası’na sahip olan Avansas üzerinden, farklı çeşitlerdeki ürünleri toptan veya perakende bir şekilde satın alabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgelerinden verdiğiniz siparişler 1 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılır.

Bant İzi Yüzeylerden Nasıl Çıkar?

Sağlam bir yapışkan ile üretilen ürünlerin yüzeyden çıkarılması bazen zorlu bir işlem haline gelmektedir. Bu nedenle birçok kişi ‘Bant izi nasıl çıkar?’ sorusuna yanıt aramaktadır. Bantların yüzeylerden kolayca çıkarılmasını sağlamak için birkaç adımın takip edilmesi yeterli olacaktır. Bu adımlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Ürünlerin yüzeyden çıkarılmasını sağlamak için ilk yapılması gereken, kaynama noktasına ulaşmak üzere olan sıcak suyun zemine uygulanmasıdır.
  • Bu işlem, eğer yetersiz gelirse farklı ürünlerin kullanılması gerekecektir.
  • Evinizde ve iş yerinizde bulunan güçlü bir temizleyicinin, bir kısmını yüzeye uygulayın. Ardından, kimyasalın diğer kısmını sıcak suyun içerisine boşaltın.
  • Ürünün bulunduğu yüzeyi bulaşık teli yardımıyla temizleyin.
  • Bu esnada yüzeye zarar vermeme konusunda dikkatli olun.
  • Sıcak su ve temizleyici sayesinde ürünü yüzeyden rahatlıkla çıkarmış olacaksınız.

Bant Kesme Makinesi Nasıl Kullanılır?

Bantların kesilmesi, kimi zaman oldukça zor bir işlem haline gelmektedir. Bu nedenle, farklı özelliklere sahip olan bant kesme makinesi çeşitleri üretilmeye başlanmıştır. Ürünlerin kesilmesini kolaylaştıran bu modellere, uygun fiyat avantajı ile Avansas’tan kolaylık ulaşılabilir.

Bu ürünleri satın alan kişilerin en sık sorduğu soru ‘Bant makinesi nasıl kullanılır?’ olmaktadır. Bu ürünlerin kullanımı oldukça basittir. Satın aldığınız ürünün içerisine bandı yerleştirmeden önce, bandı açın. Ardından, bandı ürünün içerisine yerleştirin. Son olarak bandın uç kısmını, makinenin kesici kısmına kadar ulaştırın.

Avansas’ta Satılan Bant Kesiciler Kaliteli midir?

Bant makinesi, bantların kullanımını kolaylaştıran ürünlerdir. Bant makinesine sahip olan kişiler, ürünlerin ucunu aramak veya kesme işlemi sırasında makas kullanmak zorunda kalmazlar. Bandın kesimini kolaylaştıran bant makinesi ürünlerinin, kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip olması gerekir.

Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin buluşma adresi olan Avansas’tan satın alacağınız bant makinesi çeşitlerinin tamamı sağlam yapıları ile ön plana çıkmaktadır. Kesici kısımları kolaylıkla deforme olmayan ve paslanmayan bant makinesi çeşitleri, kullanım kolaylıkları sayesinde hayatınızı büyük oranda kolaylaştıracaktır.

Ağır bir yapıya sahip olmayan bant makinesi çeşitlerinin her bir parçası kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Masanızın üzerinde de çok fazla yer kaplamayan bu makineler, uygun fiyat avantajı ile Avansas’ta satışa sunulmaktadır.

Bant makinesi kullanıcılarının en sık karşılaştıkları sorunlardan biri, ürünlerin masa üzerinde kaymasıdır. Bu sorun nedeniyle bantlar kolaylıkla kesilemez veya kesilirken kullanıcıya zarar verir. Avansas’tan satın alacağınız, büyük bant makinesiürünleri masanızın üzerinde sabit bir şekilde durur.

Avansas’ta satışa sunulan bant makinesi çeşitleri, çoğu ürünle kullanıma izin veren bir yapıya sahiptir. Özellikle Avansas üzerinden satın alacağınız ürünler, çoğu bant makinesi modeli ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Satış sırasında ve sonrasında daima müşteri memnuniyetini ön planda tutan Avansas üzerinden satın alacağınız bant makineleri; kullanım kolaylığı, dayanıklı yapısı, kalitesi ve uygun fiyatları ile sizleri memnun etmeyi başaracaktır.

Bant ve Bant Makinesi Fiyatları Ne Kadardır?

Uygun fiyatlı ürünleri müşterileriyle buluşturan Avansas, iş yerlerinde ve evlerde sıklıkla ihtiyaç duyulan malzemelerin kolaylıkla satın alınabileceği bir platformdur.

Ofislerde veya evlerde kullanılan bantların ve onları kesmek için kullanılan makinelerin, uygun fiyat avantajı ile satın alınabileceği platform Avansas’tır. Bu ürünlerin fiyatları hakkında net bir rakamın verilmesi mümkün değildir.

Satın alınmak istenen ürünün; markası, özellikleri, üretiminde kullanılan malzemeler ve kullanılacağı alanlar modelin fiyatını doğrudan etkiler. Hangi çeşit ürüne ihtiyacınız olursa olsun, Avansas sayesinde en uygun fiyatlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.