Ürün Kodu: 65556
Ürün Barkodu: 8699916113946

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Ay14 Büro Bandı 12 mm x 33 m 12’li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 33 metre uzunluğunda
  • 12'li ekonomik paket
  • Kuvvetli yapıştırıcı
  • Dayanıklı malzeme
  • Makine ile kesilir

Ürün Hakkında

Avansas Ay14 Büro Bandı 12 mm x 33 m 12’li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boyut 12 mm
Uzunluk 33 Metre
Adet 12'li Paket
Malzeme Sağlam
Yapışkanlık Kuvvetli Yapıştırıcı
Marka Avansas

 

Evlerde ve ofislerde yapıştırıcı bantlar pek çok amaçla kullanılmaktadır. Hatırlatıcı notlar, basit onarım işlemleri, çocukların mekanik gelişimleri için el işi projeler ve daha pek çok amaçla kullanılabilirler.

Birbirinden farklı birçok amaçla kullanılan yapıştırıcı bantlar, kalitesiz olmaları durumunda problem yaratmaktadır. Örneğin, hediye paketi için kullanılırken düzgün kopmaması veya bant makinesine uyumlu olmaması paketleme işleminin süresini artıracaktır. Bunun yanı sıra yine kalitesiz olması, iyi yapışmaması veya kısa süre sonra yapışkan özelliğini kaybetmesine neden olacaktır. Avansas AY14 büro bandı kullanımında, sağlam yapısı ve kaliteli yapışkanı sayesinde bu gibi problemler yaşanmaz.

Avansas AY14 büro bandı, bant makinelerine uyumludur. Dayanıklı yapısı düzgün kopmasına engel teşkil etmemektedir. Bant makinelerinde bulunan kesicilerle istenilen boyutta rahatça kesilebilir. Bant, kesicilerin körelmesine sebep olmaz. Kısacası makine ile kullanımı pratik ve kolaydır. Ürün, kesicilerin masa yüzeyine tam oturmadığı durumlarda dahi kullanıcıyı zorlamaz.

Bir pakette 12 adet bant rulosu bulunmaktadır. Her bir rulo 33 metre uzunluğundadır ve yüksek kalitede olmasına karşın fiyatı oldukça uygundur.

 

Avansas AY14 Büro Bandı 12 mm x 33 m 12’li Paket Ekonomik midir?

 

Avansas büro bandı, 12’li paketler halinde satışa sunulmaktadır. Her bir bant rulosu 33 metre uzunluğa sahiptir. Ofislerde, anaokullarında, evlerde, hediye paketlerinde ve daha pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Avansas’a ait bu büro bandı; sağlam yapısı, kuvvetli yapıştırıcısı ve 33 metrelik uzunluğunun yanında oldukça uygun fiyatlıdır.

 

Avansas AY14 Büro Bandı 12 mm x 33 m 12’li Paket Dayanıklı mıdır?

 

Avansas markalı ürünlerin tamamı gibi AY14 yapıştırıcı bant birinci kalite malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Benzer düşük kaliteli bantlar dayanıksız yapıları sebebiyle çabuk koparak istenen performansı verememektedir. Yine kalitesiz ürünlerin güçsüz yapıştırıcıları veya bant makinelerine uymamaları gibi durumlar Avansas AY14 büro bandında kesinlikle yaşanmaz.

 

Avansas AY14 Büro Bandı 12 mm x 33 m 12’li Paketin Yapışkanı Kuvvetli midir?

 

Yüksek kaliteli ürünler üreten Avansas kendi ürettiği büro bandında da bu kaliteyi korumuştur. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş bantın yapışkanı oldukça güçlüdür. Pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilen bant, makinelere uyumludur. Makine uygunluğunun yanı sıra ürün, bant kesicilerle kolaylıkla kesilebilir. 12’li paketler halinde satışa sunulmuş olan  Avansas AY14 yüksek kalitesi ve uygun fiyatıyla ideal bir tercih olacaktır.

 

Avansas AY14 Büro Bandı 12 mm x 33 m 12’li Paket Düzgün Kopar mı?

 

Bant kullanılan alanların birçoğunda bandın düzgün kopmaması sorun teşkil etmektedir. Makine harici kullanımlarda düzgün kopmayan bantın ucunu bulmak uzun sürebilmektedir. Ayrıca küçük paketleme işlemleri gibi hız gerektiren durumlarda zaman kaybına yol açmaktadır. Zaman kaybı, işlemin yavaşlamasına ve böylece hizmet kalitesinin düşmesine sebebiyet vermektedir.

Ürün, bant kesicilerle ve diğer yöntemlerle rahatça kesilebilir. Bant kullanımı sırasında düzgün kopmama durumu Avansas AY14 kullanımında kesinlikle yaşanmaz.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

 

TOBB Güven Damgası sahibi olan Avansas, online alışveriş alanında en güvenilir adreslerden biridir. Müşterilerinin kişisel bilgilerini yüksek güvenlikli sistemler dahilinde korumaya alan firmamız, bu bilgileri kesinlikle üçüncü kişilerle paylaşmamaktadır. Bu anlamda güvenli bir online alışveriş imkanı sunan sayfamız üzerinden gönül rahatlığıyla siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Eğer hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız kargonuz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir. Ek olarak, isterseniz ihtiyacınıza göre toptan bir şekilde de alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Ay14 Büro Bandı 12 mm x 33 m 12’li Paket
Birim Fiyat = 6,90 TL
82,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.