Silgiler

Toplam 25 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Silgi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Silgi, ofis ve kırtasiye malzemeleri arasında ilk sırada yer alır. Okul alışverişi yaparken kalem ile birlikte alabileceğiniz silgi modellerinin temel işlevleri aynı, performansları ise farklıdır. Silgi, uçlu ya da kurşun kalem ile hatalı yazdığınız yazıları düzeltmek istediğiniz zaman yardımınıza yetişir.

Birbirinden farklı karışımlar ile yapılan silgi çeşitleri, kağıdı yıpratmadan temizlemenizi sağlar. Tükenmez, pilot ya da dolma kalemle yazdığınız yazıları ise daksil ile silebilir ve hatanızı düzeltebilirsiniz.

Kaliteli malzemelerden üretilen silgi çeşitleri, performansları ile dayanıklılığını kanıtlar. Avansas’tan uygun fiyata satın alabileceğiniz silgi modelleri arasından istediğiniz ürünü seçebilir ve temizliğe başlayabilirsiniz.

Silgi seçiminizi gerçekleştirirken dikkat etmeniz gereken bazı kriterler vardır. İçerisinde bulunan maddeleri araştırarak doğru tercihi yapabilirsiniz. Böylece, sağlığınıza zarar vermeyen bir ürün seçebilirsiniz. Kalem çeşidine göre doğru silgiyi kullanıp tam performans alabilirsiniz.

Ürünün yumuşaklığı da önemli bir etkendir. Esnek yapıya sahip silgiler, kullanım pratikliği sağlar. Kullanım sıklığınıza göre küçük ya da büyük boy ürün tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz bu kırtasiye malzemesinin kağıdı yırtmadan ve leke bırakmadan temizlemesi gerekir. Bu ürünün kullanım alanına dikkat ederek verimli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Silgi Çeşitleri Nelerdir?

Kalem ve defterin olduğu her yerde görebileceğiniz silgiler, okul ve ofis gibi ortamların vazgeçilmez kırtasiye eşyasıdır. Yanlış ya da kötü yazdığınız yazıları silmenize yardımcı olur. Hayatınızı kolaylaştıran bu ürünler, pratiklik kazanmanızı sağlar.

Silgi çeşitleri; özellikleri, kaliteleri, renk ve desenleri, formları, ölçüleri ile üretildiği malzemeler ve kullanım alanlarına göre de farklılık gösterir. Çocuklarınıza canlı renk ve desenlere sahip ürünleri alarak onları sevindirebilirsiniz. Ödev yapma isteklerini artıran bu ürünler ile keyifli zaman geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Tasarımları, kullanım amaç ve alanınızı belirledikten sonra seçmeniz gerekir. Kurşun kalemlerin arkasında bulunan kauçuk silgiler, sert ponza karışımından üretilir. En sık karşılaşılan ürünler arasında yer alır.

Genellikle, mühendis ve mimarlar tarafından tercih edilen vinil ürünler, beyaz renkte imal edilir. Kullanıldığı zemine oldukça az zarar verir. Hamur formunda bulunan bu ürünler, esnek bir yapıya sahiptir. Kalem izini yok eden hamur silginin kendisi de katlanarak temizlenebilir.

Büyük silgiler, konforlu kullanımları ile sıklıkla tercih edilir. Bu boy ürünler ile çizim ya da yazı hatalarınızı kısa sürede temizleyebilirsiniz. Çocukların ilgisini çeken renkli silgiler ise hayvan, çiçek, insan ya da çizgi film karakterleri ile hareketlenir.

Silgi çeşitleri, geniş ürün yelpazesi ile sayısız alternatif sunarak okul ve ofis alışverişinizi keyifli bir sürece dönüştürür.

En Kaliteli Silgi Markaları Hangileridir?

Silgiyi kimin nerede kullanacağı seçimler üzerinde büyük rol oynar. Kare, dikdörtgen, yuvarlak ya da tüp gibi formlarda üretilen ofis ve okul gerecinin kağıtta leke bırakmaması oldukça önemlidir.

Geniş alanları ve uzun cümleleri dikdörtgen bir tasarıma sahip büyük boy ürünler ile temizleme işlemini gerçekleştirmek kolaydır. Kalem ya da tüp şeklinde olan bu gereçleri kullanırken hassasiyet seviyenizi yüksek tutmanız gerekir. Detayları silmek için kullanabileceğiniz ürünlerde kontrolü elden bırakmamanızda fayda vardır.

Plastik, kauçuk, hamur ya da vinil ürünler, kolay ulaşıldığı için sıklıkla tercih edilir. Kağıtta artık, iz ya da leke bırakmayan bu kırtasiye gereçleri, çalışmalarınıza zarar vermez. Bazı ürünler profesyonel resim sanatçıları tarafından kullanılırken bazıları da çocukların ihtiyaçlarını karşılar.

Ürün çeşitleri, marka ve kaliteye göre değişkenlik gösterir. Pentel silgi modelleri pembe, mavi ve yeşil renkleri ile ön plana çıkar.

Kalem formunda imal edilen bu ürünler, kolay ve rahat bir kullanıma sahiptir. Cepte, çekmecede ya da çantada taşıyabileceğiniz bu markanın ürünleri kağıda zarar vermez. Yırtılma, delinme ya da bozulma gibi sorunlar yaratmaz.

Çizim ya da desenlerinizde dar yerleri, kısa cümleleri, küçük kağıtlarda bulunan yazıları rahat bir şekilde silebilirsiniz. Yedeği ile değiştirebilir ve uzun süre kullanabilirsiniz.

Kalemtıraş ile birlikte set olarak alabileceğiniz Faber Castell silgi, ofis ve ev fark etmeksizin her yerde kullanılır. Kalitesi, dayanıklılığının göstergesi olan bu ürün, kağıtta kurşun kalem izi bırakmaz.

Avansas en güzel silgiler arasında yer alan kaliteli markalar, kırtasiye ihtiyaçlarınızı karşılamanıza destek olur.

En İyi Silgi Modelleri Nereden Satın Alınır?

Uçlu ya da kurşun kalem, defter, kağıt ve kalemtraşın olduğu her yerde görebileceğiniz ürünler, geniş bir çeşitliliğe yayılır. Hayatınızı kolaylaştıran bu tasarımlar ile kendinize temiz defter sayfaları oluşturabilirsiniz.

Çalışma sürecinize konfor getiren bu modeller ile yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Masaüstü ofis gereçleri arasında yer alan ürünler, rengarenk tasarımları ile hem dekoratif bir görünüm sergiler hem de keyifli anlar yaşamanıza yardımcı olur.

Kalite, tasarım, özellik ve işlevsellikleri ile ön plana çıkan bu ürünler, beklentilerinizi önemli ölçüde karşılar. İz bırakmayan ve kullanıldığı yüzeyi deforme etmeyen tasarımlar sayesinde güvenli ve pratik bir süreç yaşayabilirsiniz.

Ürün modelleri arasında yer alan Faber Castell, Pentel ya da Avansas markaları ile çocuklarınıza kolaylıkla ders çalıştırabilir veya siz projelerinizi korkmadan çizebilirsiniz. Dilerseniz dinamik renklere sahip tasarımlara ulaşabilir dilerseniz de kullanım yüzeyine uygun ürünleri tercih ederek konforlu bir ofis ortamı yaratabilirsiniz.

En iyi silgi modellerine Avansas güvencesi ile ulaştıktan sonra çalışmaya başlayabilir ve yanlışlarınızı kolaylıkla düzeltebilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Silgi Çeşitleri Sağlığa Zararlı Maddeler İçerir mi?

Olmazsa olmaz kırtasiye gereçleri arasında yer alan bu ürünler, kullanım alanına göre tercih edilir. Okulda basit tasarımlara sahip modeller kullanılırken mimarlık ve mühendislik çizimleri için profesyonel ürünler kolaylık sağlar.

Her biri farklı malzemelerden üretilen tasarımların içeriği ve üretim aşamaları değişkenlik gösterir. Proje, desen ya da resim çizmek için kullanılan bu ürünler, esnek bir yapıya sahiptir. Flalat adı verilen kimyasal bileşiklerin yardımı ile üretilir.

Geliştirilmiş bir formül ile imal edilen kauçuk tasarımlar, nazik bir kullanım ister. Kağıtta iz bırakmayan bu ürünler, hatalarınızı kısa sürede temizlemenize yardımcı olur. Lastik, lateks ya da kauçuk gibi maddelerden yapılan bu tasarımlar, çalışma alanınızı konforlu bir hale getirir.

Ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilir ve çalışmanıza devam edebilirsiniz. Avansas’ta satılan bu kırtasiye gerecinin çeşitleri içerisinde sağlığa zararlı hiçbir kimyasal madde bulunmamaktadır.

Avansas’tan Toptan Silgi Alışverişi Yapılır mı?

Okul, ofis ya da ev fark etmeksizin kullanabileceğiniz bu ürünler, hayatınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. Renk, desen, şekil, kalite, marka ya da içerik bakımından farklılık gösterir. Geniş ürün gamı ile ön plana çıkar.

Çocuklarınıza özel renkli ve desenli tasarımları tercih ederek onları mutlu edebilirsiniz. Projelerinizi korkmadan çizmek için ise uygun içerikli ürünleri seçebilir ve kullanıma başlayabilirsiniz.

Bu ürün, her sene okul başlamadan önce yaptığınız alışverişin içerisinde önemli bir yere sahiptir. Çocuklarınızın okulda en çok kaybettiği ve tükettiği bu ürün sıklıkla satın alınır.

Avansas güvenli, hızlı ve kolay bir alışveriş imkanı sunarak hayatınıza pratiklik katar. İstediğiniz ofis ve kırtasiye gerecine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kendinize dilerseniz ihtiyacı olanlara toptan silgi satın alarak stok yapabilirsiniz.

Silgi Fiyatları Ne Kadardır?

Bir ürün araştırması sırasında dikkat edilmesi gereken kriterler; kalite, marka, tasarım, kullanım amacına hitap etmesi, içerik ve fiyattan meydana gelir. Bu ürünün çeşitliliği oldukça geniştir.

Form, kalite, marka ve tasarımların fiyatlar üzerinde büyük bir etkisi bulunmaktadır. Bu yüzden, kullanım alanınızı ve amacınızı belirledikten sonra tercihinizi yapabilirsiniz.

Temel işlevi hatalarınızı düzeltmek olan bu ürünlerin silme performansını dikkate almanız gerekir. Böylece, hikayelerinizi korkmadan yazabilir ya da projelerinizi tamamlayabilirsiniz.

Silgi fiyatları geniş bir aralığa sahiptir. TOBB Güven Damgası’na sahip olan Avansas’ta, uygun fiyatlara ulaşabileceğiniz ürünlerin görsellerini inceleyebilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz.