Faber Castell Silgi

Toplam 4 sonuç

Okul hayatının olmazsa olmazları arasında yer alan Faber Castell silgiler, kurşun kalem izlerinin silinmesinde öğrenciler, ressamlar, mimarlar, mühendisler ve sanatçılar arasında tercih edilen en popüler silgilerdir.

Faber Castell Silgi Çeşitleri

Faber Castell, farklı silgi çeşitleri ile kurşun kalem izlerinin silinmesinde oldukça etkilidir. Farklı renklerdeki ve özelliklerdeki silgiler arasından ihtiyacınıza uygun olarak seçim yapabilirsiniz. Açık yeşil renkli kauçuk silgi, en çok tercih edilen modellerdendir. Öğrenciler için üretilen Faber Castell mavi sınav silgisi, sınav kağıtlarındaki kurşun kalem lekelerini kolay bir şekilde siler. Yumuşak yapısı sayesinde sınav kağıdına zarar vermez ve işaretlemeleri çok daha kolay hale getirir. Faber Castell kalitesine sahip hamur silgiler ise özellikle sanatçı ve mimarlar için idealdir. Gölgelendirme, aydınlatma gibi efektler uygulamayı kolay hale getirir. Küçük parçalara bölünebildiği ve çok ince hale getirilebildiği için kullanım kolaylığı sağlar.

Şekli, kullanım alanı, formu gibi özelliklerine göre ayrılan Faber Castell silgiler, farklı kullanıcılara hitap eder. Üçgen şeklinde, delikli ve içi boş olan bu silgi kalemlerin üst kısmında kolayca takılabilir. Ayrıca kolay bir şekilde çıkarıp takılabilir. Yaprak, yumuşak, kalemtıraşlı, çift taraflı gibi farklı çeşitlerde Faber Castell silgi bulabilirsiniz. Silme konusunda kaliteli ve işlevli olan bu silgiler, okulda ve işte size kolaylık sağlar.

Faber Castell Silgilerin Öne Çıkan Özellikleri

Kurşun kalemlerle yaptığınız çizimler ve yazımlardaki hataları silme konusunda oldukça başarılıdır. Kağıtta leke ve iz bırakmadan silebilir veya çizimlerinize gölge vermek amacıyla kullanabilirsiniz. Farklı çeşitlerdeki silgiler, sahip oldukları farklı özellikler ile size avantaj sağlar. Faber Castell silgilerin öne çıkan özellikleri ise şöyledir:

  • Dust Free silgi çeşitleri, silme işlemi yaparken sayfada toz veya kalıntı bırakmaz.
  • Yaprak şekline sahip PVC içermeyen antibakteriyel silgi, gümüş Ag+ iyonları içerdiğinden bakterileri öldürür.
  • Faber Castell siyah silgi, kağıtların yanı sıra asetat kağıtlarının üzerinde de etkili performans gösterir.
  • Mavi sınav kalemi, yumuşak yapısı ile sınav kağıtlarındaki hataları leke bırakmadan silmeyi sağlar. Aynı zamanda sınav kağıdı ve optik formuna zarar vermez.
  • Çizim yapan sanatçılar ve mimarlar için hamur silgiler, kolayca bölünebilir ve ince hale getirilebilir. Ayrıca tuvalde de kullanılabilir ve pastel boya, tebeşir gibi izleri de siler.
  • Özellikle kauçuktan üretilen Faber Castell silgiler, plastik ve vinilden de üretilir. PVC free olarak adlandırılan bu silgiler, doğa dostudur.

Faber Castell Silgi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kalitesiyle kendinden söz ettiren Faber Castell, çeşitli silgileri ile farklı ihtiyaçları karşılar ve geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Bu nedenle kendinize uygun Faber Castell silgiyi seçmek için dikkat etmeniz gereken bazı kriterler vardır. Örneğin; seçim yaparken öncelikle kullanım alanınızı göz önünde bulundurmalısınız. Eğer sınav için bir silgi arıyorsanız, mavi sınav silgisi idealdir; çünkü kağıt üzerinde iz ve leke bırakmaz. Çizim yaparken gölgelendirme verme konusunda ise Faber Castell hamur silgiler daha uygundur. Eğer okulda kullanacaksanız, delikli üçgen silgi kalemlerin arkasında takılarak pratik bir kullanım imkanı sunar.