Kulak Üstü Kulaklık

Toplam 5 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Kulak Üstü Kulaklık Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kulaklıklar en önemli bilgisayar aksesuarları arasında yer alır. Doğru bir kulaklık seçimi; müzik dinlerken, film izlerken, oyun oynarken ve çeşitli çalışmalar esnasında size yardımcı olur. Temelde kulak içi ve kulak üstü olarak ayrılan kulaklıkları seçerken farklı noktalara dikkat etmeniz gerekir.

Kulak üstü kulaklıklar kullanıcılara çeşitli avantajlar ve dezavantajlar sunar. Bu kulaklıklardan birini seçerken şu maddelere dikkat etmeniz gerekir:

  • Frekans aralığı
  • TDH değeri
  • Ses seviyesi
  • Batarya kapasitesi
  • Bağlantı tipi
  • Şarj süresi
  • Kablo uzunluğu
  • Ses kanalları
  • Gürültü filtreleme özelliği
  • Malzeme kalitesi

Frekans aralığı geniş olan kulaklıklar size daha kaliteli bir ses deneyimi sunar. Genellikle en iyi kulak üstü kulaklık modelleri 5Hz-25000Hz arası frekansa sahiptir. Bu değerler sayesinde size bass ve tiz sesleri doruklarda yaşatır.

Bir kulaklığın TDH değeri o kulaklığın sesi ne kadar bozduğunu ifade eder. Kulaklığın iyi seviyede sayılabilmesi için bu değerin %5’in altında olması önerilir. Ucuz kulak üstü kulaklık türlerinde genellikle bu değer %5’in üstündedir ve kaliteli ses duyamazsınız.

Kulaklığın ses seviyesi yine önemli noktalardan birisidir. Gürültülü ortamlarda kulaklıktan gelen sesi rahat bir şekilde işitmeniz önemlidir. Buna karşın çok uzun süreler yüksek sesle müzik dinlemek kulak sağlığı açısından kötü bir etki oluşturabilir.

Almak istediğiniz kulaklığın türü bluetooth kulaklık ise dikkat etmeniz gereken noktalar; batarya kapasitesi, bağlantı tipi ve şarj süresi olacaktır. Yüksek batarya kapasitesine sahip bir kulaklık gün içerisinde daha fazla çalışma süresi sunar. Bluetooth sürümü gelişmiş olur ise daha hızlı bir şekilde ses kulaklığa aktarılabilir. Şarj süresinin kısa olması ise uzun süreler beklemenizi engelleyecektir.

Kablolu kulaklık çeşitlerinde de kablonun uzunluğuna, kablonun sağlamlığına dikkat etmelisiniz. Şarj etmekle uğraşmak istemeyenler için oldukça kullanışlı bir seçimdir. Kablo malzemesinin kaliteli olmasına dikkat ediyorsanız daha dayanıklı modeller arasından bir tercihte bulunabilirsiniz.

Kulak üstü kulaklıklarda dikkat edilmesi gereken diğer konular; ses kanalları, gürültü filtreleme ve malzeme kalitesi olmaktadır. Almak istediğiniz modelde 5.1 ya da 7.1 gibi çoklu ses kanallarının olması daha kaliteli ve çok boyutlu bir ses deneyimi elde etmenizi sağlar. Gürültü filtreleme özelliği ise dinlediğiniz medyaları daha temiz duymanızı sağlar.

Kulak üstü kulaklıkların yapımında kullanılan malzemenin kalitesi, uzun süreli kullanım için oldukça önemlidir. Köprü kısmında kullanılan madde, kafanın üst kısmını rahatsız etmemelidir. Kulaklarınıza tam oturan bir modeli tercih etmeniz, konforunuzu artıracaktır. Kulaklık pedlerinde kullanılan malzemenin yumuşak ve dayanıklı olması, aynı zamanda terletmemesi dikkat etmeniz gereken kriterler arasında yer alır.

Kulak Üstü Kulaklık Çeşitleri Nelerdir?

Kulak üstü kulaklık çeşitleri kullanım tiplerine göre, kullanım alanlarına göre, bağlantı tiplerine göre ayrılır. Tüm bu modellerin kendilerine göre avantajları ve dezavantajları bulunur.

Kulak Üstü Kulaklık Kablosuz

Kulak üstü kulaklık kablosuz olan tipleri ile size hareket avantajı sağlar. Bilgisayar başından kalktığınızda ya da telefonunuz ile kullanıyorsanız da aynı şekilde kablo derdi ile uğraşmadan kullanabilirsiniz. Wireless ya da bluetooth bağlantı sistemi ile cihazlarınıza bağlanabilirler.

Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Bluetooth teknolojisini kullanarak cihazlar ile bağlantı kuran kulak üstü bluetooth kulaklıklar, oldukça kullanışlı ve pratik bulunmaktadır. Bu kulaklıkları seçerken bluetooth versiyonunun yüksek olmasına dikkat edebilirsiniz. İleri teknoloji bluetooth özelliğine sahip olan kulaklıklar daha kaliteli bir ses aktarımı sağlar. Bu kulaklıklar ortalama 10-15 metreye kadar bağlantıda kalır.

Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık

Bir mikrofon, özellikle sesli iletişim noktasında çok fazla işinize yarayabilir. Ofisinizde Skype, Zoom ve benzeri sesli iletişim uygulamalarını sıklıkla kullanıyorsanız, mikrofonlu kulak üstü kulaklık tercihi yapmanız işinize yarayacaktır. Bu kulaklıklar sayesinde bilgisayarınızın ya da akıllı cep telefonunuzun dahili mikrofonu yerine, kulaklığın dahili mikrofonunu kullanabilirsiniz.

Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

Kulak üstü oyuncu kulaklığı çeşitleri, günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Oyun sektörünün hızla gelişmesi ile birlikte yüzlerce çeşit ürün geliştirilmiş ve piyasaya sunulmuştur. Oyuncu kulaklıkları genellikle mikrofonlu bir yapıdadır. Bu mikrofon sayesinde oyuncular birbiri ile anlık olarak iletişim kurabilir.

Bir oyuncu kulaklığının en önemli özelliklerinden bir tanesi de çok kanallı ses sistemidir. Bu ses sistemi 5.1 ya da 7.1 olarak tabir edilir. Birden fazla kanaldan ses gelmesi ile çok boyutlu ortamlardaki sesler daha rahat duyulabilir. Stüdyo ve performans kulaklıkları da bu sistem ile geliştirilir.

En Kaliteli Kulak Üstü Kulaklık Markaları Hangileridir?

Günümüzde en kaliteli kulak üstü kulaklık markaları Sennheiser, Buff, Trust ve Yealink olarak bilinmektedir. Kulaklık üretimi ve ses deneyimi sektöründe oldukça deneyimli olan bu şirketler, kullanıcı ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan ürünler üretmektedir. En iyi kablosuz kulak üstü kulaklık modellerine, kulak üstü kulaklık kategorimizden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Sennheiser Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser markası, 75 yılı aşkın tecrübesi ile geliştirdiği ve ileri teknoloji ile donattığı kulak üstü kulaklıkları sizlere sunar. Üstün sürücü yazılımları ve güncel bluetooth versiyonları ile en iyi deneyimi almanızı garantileyen Sennheiser markası, kaliteli malzeme seçimi ile konfor ve üstün performansı aynı anda hizmetinize sunar.

Kablolu modellerinde, sağlam kablo yapısı ve ileri teknoloji özellikleri birleştiren marka, wireless bağlantı seçenekleri olan cihazlar da üretmektedir. Akıllı kapanma özellikleri, uzun süreli ömür sağla bataryaları ve katlanabilir fonksiyonel yapıları ile Sennheiser kulak üstü kulaklık modelleri kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlar.

Sennheiser kulak üstü kulaklık modelleri, pasif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Böylelikle gürültüleri duymadan kaliteli bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz. Dinamik bass profili ve video ses senkronizasyonu ile dinlediğiniz medyalardan maksimum keyif almanızı sağlar. Kulaklık yazılımı sürekli olarak güncellenir ve size daha iyi ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Stüdyo kullanımı ve müzik üretimi için uygun olarak tasarlanmıştır.

Avansas’ta Satılan Kulak Üstü Kulaklık Modelleri Kaliteli ve Güvenilir midir?

Avansas olarak sunmuş olduğumuz tüm kulak üstü kulaklık markaları, sektöründe uzmanlaşmıştır ve ileri teknoloji kullanmaktadır. Bu özellikleri sayesinde kulak üstü kulaklık modellerimiz kaliteli ve güvenilirdir. Satmış olduğumuz markalar, en iyi performansı size verebilecek olan kulak üstü kulaklık modellerini üretmektedirler.

Sürücü yazılımları, bağlantı özellikleri ve batarya teknolojileri sayesinde almış olduğunuz kulak üstü kulaklıkları, güvenle uzun süreler kullanabilirsiniz. Dayanıklı malzemeden üretilen kulak üstü kulaklık köprüleri, uzun saatler çalışsanız dahi sizi rahatsız etmez. Kulak üstü kulaklık modellerimizde kullanılan pedler, yumuşak ve dayanıklı yapıdadır. Sizi terletmez ve soyulma yapmaz.

Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları Ne Kadardır?

Kulak üstü kulaklık fiyatları; kulaklığın malzemesinden sürücülerine, yazılımından markasına, bağlantı türünden batarya kapasitesine kadar çeşitli özelliklere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden bütçenize ve kullanım amacınıza uygun bir seçim yapmanız oldukça önemlidir. İhtiyacınızı karşılayacak doğru bir kulaklık seçmelisiniz.

Sadece müzik dinlemek için orta seviye bir kulaklık işinizi rahatlıkla görebilir. İş yerinde ya da evde iş için kullanmak istediğiniz kulaklıklar ise daha fonksiyonel bir yapıda olmalıdır. Sennheiser gibi markalar bu amaçlar için özel tek taraflı kulaklıklar tasarlar. Stüdyo işlemleriniz için ise fiyatları normale göre yüksek olmasına karşın, 7.1 ses kanalına sahip bir kulaklık seçmeniz daha doğru olacaktır.