Telefon

Toplam 64 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Avansas’ta Bulunan Cep Telefonu Modelleri Nelerdir?

Telefonlar, hayatımızın her alanındadır. Banka işlemleri kadar özel bir süreci bile telefonumuz aracılığı ile yaptığımız bu çağda, artık telefonsuz bir alan söz konusu değildir. Sevdiklerimizle konuşmak, banka işlemleri, fotoğraf çekmek, sosyal mecralarda gezinmek, gazete okumak gibi birçok günlük rutin, telefonlar sayesinde tamamlanmaktadır. Bu sebeple, bir telefon ve aksesuarları satın alınacağı zaman, birçok konuda araştırma yapılarak karar verilir. 

Telefonun kamera özelliği, hafızası, dokunmatik özelliği gibi birçok konu, telefon ve aksesuarlarını satın almaya karar verme sürecini doğrudan etkiler. Bunun yanında, piyasada çok fazla çeşidin olması da kararsızlığı tetikleyen bir konudur. 

Avansas’ta bulunan bazı telefon ve cep telefonu aksesuarları şunlardır:

  • Xiaromi Redmi 8A
  • Realme C2
  • Realme 6 Pro
  • Apple Iphone 7
  • Huawei Y9
  • Apple Iphone 11
  • Samsung Galaxy
  • Oppo A5
  • Samsung Galaxy A51
  • Oppo Reno 
  • Samsung Galaxy Note

Avansas Hangi Marka Telefonların Satışını Yapmaktadır?

Piyasada, binlerce çeşit telefon markaları bulunur. Bu markalardan bazıları, kullanıcılar tarafından oldukça sevilen ve sadık müşterileri olan markalardır. Biz avansas.com olarak piyasada yer alan telefon modelleri ile cep telefon aksesuarlarının satın alımını sizler için kolaylaştırıyoruz. 

Xiaomi Cep Telefonu

Xiaomi markası, 2010 yılından bu yana kullanıcılarını son teknoloji ile buluşturmayı misyon olarak belirlemiş bir markadır. Yüksek kalitesi ve performans endeksinin güçlü olması nedeniyle, kullanıcılar tarafından oldukça sevilir.

Xiaomi markasının, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun 20’den fazla farklı kategoride teknolojik telefon ve aksesuarı bulunur. En çok bilinen telefon ve aksesuarları ise akıllı telefonlarıdır. Bu telefonların hepsi Redmi sesinden oluşmaktadır. Akıllı telefonlara parmak içi okuma ve çoklu kamera sistemleri gibi son teknolojiye sahip özellikler yerleştiren bu marka, yaratıcı tasarımı ve benzersiz renkleri ile tüketicilerin ilgisini çeker. 

Geniş ürün yelpazesine sahip Xiaomi, herkesin telefon ve aksesuarları ihtiyacını kolayca karşılar. Aynı zamanda, markanın her bütçeye uygun telefon modelini bulmak mümkündür.

Avansas’ın sizlere sunduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde bütçenize ve isteklerinize göre en iyi telefonu ve telefon aksesuarlarını, kolayca bulabilir ve satın alabilirsiniz.

Samsung Cep Telefonu

Güvenilir ve her ihtiyaca hitap eden bir telefon denildiğinde, akıllarda beliren ilk marka Samsung’dur. Samsung telefon modelleri, dört segmente ayrılmaktadır. Bunlar; giriş, orta ve üst segmentli tasarımlardır. Samsung markası, her bütçeye ve her ihtiyaca yönelik 100 adetten fazla telefon ve aksesuarları ile tüketicilerine hizmet vermektedir. 

Yenilikçi bakış açısı ve ileri teknolojisiyle donanımsal ve yazılımsal birçok farklı kategoriyi kalite ile birleştiren bu markanın, pek çok telefon ve aksesuarlarını Avansas farkı ile bulabilir; tek tıkla satın alabilirsiniz.

Realme Cep Telefonu

Teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlediği ve her gün yeni bir telefon ve aksesuarlarının piyasada var olmaya başladığı bu dönemde, öne çıkan markalar arasında Realme cep telefonları da bulunuyor. 

Cep telefonu almak isteyenler, ihtiyaçları doğrultusunda seçim yapmak ister ve kendilerine en uygun telefon modeli arayışına girer. Realme telefon ve aksesuarları, kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarını tek tek düşünen ve müşterileri için hep bir adım ilerisine gitmek isteyen bir marka anlayışıyla geliştirilir. Bu nedenle marka, pek çok farklı telefon çeşidini kullanıcıları ile buluşturmaktadır. Aynı zamanda, hesaplı olması nedeniyle birçok kişinin kolayca ulaşabileceği bir markadır.

Hem hesaplı hem de son teknoloji Realme markalı telefon ve aksesuarlarının modellerini Avansas üzerinden inceleyebilir ve size en uygun telefon modelini bulabilirsiniz. 

Apple Cep Telefonu

Apple, geniş bir kitle tarafından sevilen ve sadakat sahibi müşterilere sahip bir markadır. Yenilikçi bakış açısına öncülük eden ve kalite denildiğinde akıllara ilk gelen bu marka, pek çok kişinin istek ve ihtiyaçları için çözümler sunmaktadır. Özellikle, her telefon modelinde yüksek çözünürlüğe sahip kamerası sayesinde kullanıcıların gönüllerinde yer sahibidir. 

Birçok serisi bulunan bu telefon, her geçen gün yeni bir seri çıkarmaktadır ve bu seriler geniş kitleler tarafından sevilerek kullanılır. Farklı özellikleri ve farklı hafıza seçenekleri ile herkesin istediğini bulabileceği Apple markalı akıllı telefonları Avansas üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Aynı zamanda, sayfamızda kısa bir gezinti yaparak Iphone telefon fiyatları hakkında genel bir bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Oppo Cep Telefonu

Akıllı cep telefonu piyasasında, Oppo markası gün geçtikçe yükselmeye devam etmektedir. Üretimini gerçekleştirdiği her zevke ve her ihtiyaca hitap eden özel serileri bulunur. Performans açısından oldukça tercih edilen bu marka, gelişmiş özellikleri ve yüksek teknolojisiyle kullanıcılar tarafından oldukça sevilmektedir. Farklı renk, tasarım, ekran boyutu, gövde gibi pek çok alternatif sunan Oppo, her bütçeye uygun telefon üretmektedir.

Oppo markalı telefon ve aksesuarları Avansas üzerinden bulabilir, aradığınız Android telefon sistemine sahip olabilirsiniz. 

Huawei Cep Telefonu

Huawei markası, son yıllarda adından sıklıkla söz ettirmektedir. İleri teknolojisi ve kalitesi ile kullanıcılarına rahat bir telefon kullanma imkanı sunmaktadır. Yüksek performans gösteren ve son derece kaliteli olan markada, her bütçe ve ihtiyaca uygun telefonlar üretilmektedir.

Yukarıda bahsi geçen tüm markaların serilerini incelemek, akıllı telefon fiyatları hakkında genel bir bilgi sahibi olmak, aynı zamanda araç telefon fiyatlarını araştırmak için kategorilerimizi inceleyebilirsiniz.

Avansas’ta Hangi Telefon Aksesuarları Bulunur?

Telefonlar ve onların olmazsa olmazı aksesuarları hayatımızın her alanındadır. Bilindiği üzere kullanışlı, işlevsel ve hayat kolaylaştıran pek çok telefon aksesuarları bulunur. Biz avansas.com olarak ihtiyacınız olan telefon aksesuarlarının satın alımını kolaylaştırıyor ve hızlı bir şekilde size ulaştırıyoruz.

Telefon Kulaklığı

Telefon kulaklığı, gün içinde sıklıkla tercih edilen bir telefon aksesuarlarındandır. Telefonla konuşmak, video izlemek, müzik dinlemek ve daha birçok eylem için kulaklıklar, vazgeçilmez telefon aksesuarları olarak hayatımızda yer edinmektedir. 

Kablolu kulaklık ürün yelpazesini ve daha birçok telefon aksesuarlarını takip etmek için kategorilerimizi inceleyebilirsiniz. 

Telefon Kılıfları

Telefon kılıfları, telefonunuzu beklenmeyen kazalar sonucu meydana gelebilecek hasarlardan koruyan telefon aksesuarlarından bir tanesidir.  Telefonunuzdaki çizilmeleri, kırılmaları önlemek için Avansas’ta bulunan telefon kabı modellerini ve daha pek çok telefon aksesuarlarını inceleyebilirsiniz.

Telefon Tutucu

Telefonlar aracılığı ile birçok eylem gerçekleştirilir. Bunlardan biri ve en yaygın olanı, video izlemektir. Fakat, uzun süren videolarda bu süreç oldukça zorlaşır. Bu durumun meydana getirdiği en büyük problem ise kol ağrısıdır.

Telefon tutucular, telefondan video izlenmesini son derece kolaylaştıran telefon aksesuarlarından bir tanesidir. Bu ürünleri incelemek için ilgili kategoriyi ziyaret edebilirsiniz.

Araç İçi Telefon Tutucu

Yoğun iş hayatı içinde kişiler birçok toplantıya katılmak zorundadır. Bu toplantıların bazıları, gerek mesafe gerek ise şartların uygun olmaması nedeniyle online gerçekleşir. Zamansız gerçekleşen bu toplantılara arabada katılmak zorunda kalınabilir. 

Bu gibi durumlar için anı kolaylaştıran araç telefon tutucuları ve bisiklet telefon tutucuları hayat kurtaran telefon aksesuarlarındandır. Bu ürünleri, Avansas üzerinden inceleyebilir, birçok çeşit arasından kendinize en uygun olanı tek tıkla satın alabilirsiniz.

Şarj ve Data Kablosu

Şarj kabloları, fazla kullanılması ve ince olması sebebiyle sıklıkla bozulan telefon aksesuarları olarak bilinir. Telefonların bu denli hayatın içinde olduğu bu çağda şarj kablosu ve benzer telefon aksesuarları, bizler için bir ihtiyaç niteliğindedir. Bu nedenle, kaliteli ve yüksek performans sağlayan şarj kablosu  için Avansas’tan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Kablosuz Şarj Cihazı

Telefonlara hayatımızın her alanında ihtiyacımız olmaktadır. Amansız bir şekilde şarjın bitmesi ise bizler için kabusa dönüşebilir ve bu durumlarda priz bulmak oldukça zordur. Bu gibi zorluklara çözüm üreten kablosuz şarj cihazlarını ve benzer telefon aksesuarlarını Avansas üzerinden anında satın alabilirsiniz.

Bluetooth Kulaklık

Bluetooth kulaklık, özellikle yoğun iş yaşamında olan kişiler için kurtarıcı telefon aksesuarı niteliği taşır. Hem yapılacak olan işe odaklanıp hem de telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bluetooth kulaklık çeşitlerine Avansas ile hemen ulaşabilirsiniz.

Telefon Fiyatları Ne Kadar?

Cep telefonu fiyatları, birçok sebepten farklılaşır. Marka, model, özellik gibi birçok durum telefon fiyatlarının değişikliğe uğramasında etkendir. Telefon fiyatları hakkında genel bir bilgi vermek imkansızdır. 

Avansas aracılığı ile pek çok markanın akıllı telefon modelini ve telefon aksesuarlarını inceleyebilir, sunmuş olduğumuz kampanyalarla en ucuz telefonu bulabilirsiniz.

Avansas’tan Güvenilir Bir Şekilde Telefon ve Aksesuarları Alışverişi Yapılır Mı?

Cep telefonları ve telefon aksesuarları hayatımızın her alanında olan araçlardır. Bu nedenle, uzun vadede kullanım sağlanır. Özellikle, telefon kabı, kulaklık gibi ürünlerin toptan bir şekilde satın alınması sizlerin hayatını kolaylaştırabilir. Bu gibi durumlar için Avansas devreye girer. Diğer e-ticaret sitelerinin aksine, toptan satın alım imkanı sunar. Aynı zamanda, son derece güvenli bir şekilde!

Dilediğiniz, telefon ve telefon aksesuarları ürünlerini Avansas aracılığı ile kolay bir şekilde satın alabilir, hızlı teslimat bölgesinde bulunmanız durumunda 1 iş günü içinde teslim alabilirsiniz.