Laminasyon Filmleri

Toplam 7 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Laminasyon Filmi Nedir?

Matbaa ve dijital baskı alanlarında kullanılan laminasyon filmi, ısı ve basınç yardımıyla üretilir. Yarı mat, mat, parlak ve ipek laminasyon filmi çeşitleri ile dilediğiniz yüzeyi kaplayabilirsiniz. Uzun ömürlü baskılar elde etmenizi sağlayan laminasyon işlemi, pek çok endüstriyel alanda kullanılmaktadır.

Baskı ürünlerinde kalite ve dayanıklılığı artırır. Birbirinden farklı yüzeylerin bir araya getirilerek tek katman haline dönüştürülmesi işlemidir. Bu plastik katman, uygulandığı yüzeyi ısı, ışık ve nemden korur. Baskılı materyalin üzerine yapılan en son uygulama, gönderi ve paketleme işlemi olarak da değerlendirilir.

Avansas’tan uygun fiyata satın alabileceğiniz laminasyon filmi ile uygun yüzeyi kaplayabilirsiniz. “Laminasyon filmi nedir?” sorusu; kağıdın yüzeyinin kaplandığı koruyucu bir malzeme olarak yanıtlanır.

Laminasyon Filmi Nasıl Kullanılır?

Laminasyon işlemi kitap kapağı, ambalaj, broşür ve kartvizit gibi matbaacılık alanları ile birlikte dekorasyon ve tekstil sektörlerinde de sıklıkla tercih edilir.

Baskı aşamasının en sonunda kullanılan bitiş işlemi, kullanıcıya kalite anlamında sayısız avantaj sağlar. Sıcak ve soğuk kaplama tekniklerinin kullanıldığı laminasyon, ciltleme makinesi ile gerçekleştirilir.

Yüzeyleri dış etmenlere karşı koruyan bu uygulama malzemesi farklı özellik, boyut ve kalınlıklara sahiptir. Çanta, ayakkabı ya da kemer gibi dış giyim ürünlerinde görebileceğiniz laminasyon filmi, uygulandığı yüzeye parlak ve pürüzsüz bir görünüm katar.

“Laminasyon filmi nasıl kullanılır?” sorusu, uygun film seçildikten sonra o ürünün bazı işlemlerden geçirilip yüzeyin kaplanarak koruma altına alınması olarak yanıtlanır.

Laminasyon Filmi Kaç Mikron Olmalıdır?

Baskılı materyalin üzerine uygulanan laminasyon filmi, sayfaların yırtılmasını önler. Kaliteli kaplama malzemesi, özel bir işlem ile yüzeyi güçlendirir. İnce bir plastik katman olarak uygulanan bu film, kağıtların yenilenmesine destek olur.

Laminasyon filmleri, yüzey özelliklerine göre kategorize edilir. Ayrıca, malzemenin nitelikleri, ölçüleri ve kalınlıkları laminasyon makinesinin özelliğine göre farklılık gösterir. Birçok makine geniş baskı aralığı sayesinde konfor sağlar.

Laminasyon filmlerinde kalınlık mikron cinsi ile belirtilir. Mikron değeri rakamsal olarak arttıkça film kalınlaşır. Kimlik ve ehliyet gibi belgeler 125 ya da 150 mikron kalınlığında film ile kaplanır. “Laminasyon filmi kaç mikron olmalı?” sorusunun yanıtı, yüzeyin özelliklerine göre değişir.

Laminasyon Filmi Çeşitleri Nelerdir?

Baskı işlemlerinden sonra gerçekleştirilen yüzey kaplama malzemesi, ürünlere kalite katar. Uzun ömürlü ürünler elde etmenizi sağlayan bu işlem, koruyucu görevi ile dikkat çeker. Film, kağıt kesme makinesi ile A3, A4 ve A5 gibi birbirinden farklı boyutlarda ayarlanarak ihtiyacınızı giderir.

Tekstil baskı sistemlerine kadar pek çok alanda kullanılan bu ürün, dilediğiniz görüntüye ulaşmanızı sağlar. Ofis, ev ya da okul gibi baskı teknolojilerinin yoğun olarak bulunduğu hemen hemen her ortamda karşılaşabileceğiniz laminasyon filmi, yüksek kalite ve performans sunar.

Laminasyon filmleri; mobilya, dış giyim, duvar ya da fotoğrafların dayanıklı olmasını ve kusursuz görünmesini sağlar. Kaplama işlemine göre yarı mat, mat, parlak ya da ipek laminasyon filmi türleri bulunmaktadır.

Mat Laminasyon Filmi

Mat laminasyon filmi, uygulandığı yüzeyde şık ve zarif bir görüntü yaratır. Sofistike bir bitiş sağlayan bu ürün, yaygın olarak kullanılır. Doğal görünümü ile ön plana çıkan mat laminasyon filmi, metin belgeleri için oldukça idealdir.

Yüzeyi yansıtmayan bu ürünün üzerine yazı yazabilir ya da yazdığınızı kolay bir şekilde silebilirsiniz. Baskı kalitesini iyileştiren ve renk doygunluğunu koruyan bu film, kartvizit gibi reklam malzemelerini kaplamak için sıklıkla kullanılır.

Kadifeye benzeyen dokusu ile bakmayı ve dokunmayı keyifli bir hale dönüştürür. Koyu renkler üzerine uygulandığı zaman düşük kontrast yaratan bu ürün, yumuşak bir görüntü oluşturarak etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunar.

Yapışkanlı Laminasyon Filmi

Hassas ve yumuşak kağıtların kıvrılmasını engelleyen film çeşitleri, kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ödev, sunum ya da projelerin ciltlenmesine destek olan bu ürünler, yıpranma gibi olumsuz durumların önüne geçer.

Ön ve arka kapak ciltlemelerinde tercih edilen yapışkanlı laminasyon filmi, belgelerin gruplandırılmasında da yardımcı olur. Bu film çeşidi, farklı boyut ve kalınlıklarda üretilerek ihtiyaçlarınızı önemli ölçüde karşılar.

Görünürlüğü ve dayanıklılığı ile kalitesini kanıtlar. Film türleri arasında kullanım pratikliği ile dikkat çeken bu ürün, size pek çok alanda avantaj sağlar. Bu film, uygulandığı yüzeyin uzun yıllar güvenli bir şekilde saklanmasına destek olur.

A3 Laminasyon Filmi

Genellikle, matbaa ve baskı alanlarında kullanılan film çeşitleri ile dilediğiniz yüzeyi kaplayabilirsiniz. Laminasyon, bir kağıdın üzerinin yüzey koruyucu bant ya da plastik şerit ile kaplanarak dayanıklılığının artırılması işlemine verilen isimdir.

Sıcak ve soğuk kaplama yöntemleri ile gerçekleştirilir. Avansas’ta 426 x 303 mm ölçülerinde yer alan A3 film, 125 mikron kalınlığında üretilmiştir. Ehliyet, kimlik, tanıtım ya da güvenlik kartlarının kaplanmasında kullanılır. Bu ürün, kişisel bilgilerinizin yer aldığı kartları zorlu hava koşullarına ve dış etkenlere karşı korur.

Evrakların deforme olmasını önleyen A3 laminasyon filmi, şeffaf yüzeyi ile bilgilerin rahat bir şekilde okunmasını sağlar. Bu film çeşidi, kullanacağınız yüzeyin seçimlerinizde etkili olduğunun göstergesidir.

A4 Laminasyon Filmi

Film tercihi yapmadan önce kullanacağınız yüzeyin özelliklerini öğrenmeniz gerekir. Uygun ürünü kullandığınız zaman o filmden tam performans alabilirsiniz. A3, A4 ya da A5 boyutlarında üretilen filmler, dokümanları kaplayarak korurken aynı zamanda estetik bir görüntü sergiler.

Kapladığınız yüzeyin eskiyip zarar görmesini engeller. Evrakları ciltlemek için kullanacağınız A4 laminasyon filmi, kolay bir şekilde deforme olmaz. Avansas’ta bulunan ürün, 216 x 303 mm boyutlarında ve 150 mikron kalınlığında üretilmiştir.

Belgelerinizi sınıflandırmanıza yardımcı olan bu film, kullanım kolaylığı ile ön plana çıkar. Çeşitli kalınlıklarda üretilen A4 filmler, şeffaf ve parlak yüzeyi ile içerisinde bulunan bilgilerin rahat okunmasını sağlar.

Avansas’ta Satılan Laminasyon Filmleri Kaliteli midir?

Birden fazla plastik materyalin ısıl uygulama yardımıyla birleştirilmesi işlemine laminasyon denir. Tek bir yüzey haline getirilen materyaller, çeşitli alanların ambalajlanmasında kullanılır. Tekstil sektöründen baskı teknolojilerine kadar sayısız alanda tercih edilir.

Laminasyon filmlerinin öncelikli kullanım amacı, uygulandığı yüzeyin dayanıklılığını artırmasıdır. Isı, ışık, su, nem ya da darbelere karşı direnç gösteren bu ürünler, yüzeyin korunmasına da destek olur. Böylece, uzun süre güvenli bir kullanım sunar.

Avansas’ta yer alan laminasyon filmleri, birbirinden farklı özellik, ölçü ve kalınlığa sahiptir. Hemen hemen her ihtiyaca cevap veren bu ürünler, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Kullanım alanı, amacı ve sıklığına bağlı olarak ömrü değişen bu filmler, oldukça kaliteli bir kullanım deneyimi sağlar.

Sarff Laminasyon Filmi

Ölçü ve özelliklere göre değişkenlik gösteren laminasyon filmleri, çeşitli markalar tarafından üretilir. Kullanacağınız yüzeye göre tercih etmeniz gereken ürünler olarak dayanıklı yapıları ile dikkat çeker.

Kart ve dokümanları dış etkenlere karşı koruyan bu filmler, şeffaf bir torba görevi görür. İçerisinde bulunan belgelerin net ve canlı bir şekilde görünmesini sağlar. Hava geçirgenliğini azaltan Sarff laminasyon filmi, farklı kalınlık ve ölçülerde bulunur.

100 adetlik paket içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilen Sarff, etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunar. Şık görünümü ile ön plana çıkan bu ürün, hayatınıza pratiklik katar. Hızlı, güvenilir ve kolay bir kaplama deneyimi yaşamanıza imkan tanır.

Laminasyon Filmi Fiyatları Ne Kadardır?

Bir ürünü tercih ederken dikkat etmeniz gereken kriterler arasında marka, model, özellik, kalite, adet ve fiyat yer alır. Suya, neme ve lekelere karşı direnç gösteren laminasyon filmleri, kaplandığı yüzeye zarar vermez. Kolaylıkla silinebilen bu ürünler, kaliteli malzemelerden üretilir.

Yüzeyleri mekanik hasarlardan koruyan bu filmler, nem ve güneş ışığına karşı da oldukça dayanıklıdır. Kimlik, kartvizit, broşür, föy ya da defter gibi matbaa ile ilgili alanlarda kullanılan bu ürünler, kemer ya da çanta gibi dış giyim ürünlerinin korunmasında da tercih edilir.

Laminasyon filmi fiyatları; malzeme kalitesine, ebadına ve miktarına göre farklılık gösterir. Geniş fiyat yelpazesine sahip olan bu ürünler arasından bütçenize uygun olanı tercih etmeniz gerekir.