Ürün Kodu: 109017
Ürün Barkodu: 8699897317081

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Softjel Tükenmez Kalem 0.5 mm Uçlu Siyah Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.5 mm uç kalınlığı
  • 400 metre yazım uzunluğu
  • Siyah Renk
  • Yumuşak ve kolay yazım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Çalışma ortamlarında kullanılan materyaller, odaklanma üstünde önemli etkiler yaratabilir. Uzun süreli çalışmalarda yardımcı ürünlerin olabildiğinde rahat ve pratik yapılarda olması önemlidir. Böylece uzun süreli çalışmalarda yorulmadan, verimli sonuçlar almak kolaylaşır.

Avansas Siyah jel kalem, yazı yazmanın akıcı ve rahat gerçekleşmesi için özel olarak tasarlanan, konforlu bir kalemdir. Ergonomik özelliği ile çalışma sürelerini uzatır ve en verimli sonucun alınmasına destek olur. Kullanılan mürekkep, en kaliteli boya ve renklendiricilerin yardımı ile hazırlanır. Mürekkebi üretmek ve bozulmasını engellemek amacıyla içine karıştırılan demir, sülfat ve asit maddeleri en doğru oranlarda uygulanır. Bu yöntemler ve işçilik sayesinde Avansas Siyah jel kalem, Siyah rengini en keskin ve dolgun biçimde kağıda yansıtan kaliteli bir ürün halini alır.

Aşağıdaki tabloda Avansas Siyah jel kalemin detaylı özelliklerine yer verilmiştir.

 

  
MarkaAvansas
ModelSoftjel
Mürekkep MenşeiJaponya
RenkSiyah
Ebat0.5 mm İnce Uç

 

Üretiminde kullanılan tüm malzemeler, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Standartları Enstitüsü tarafından onaylıdır. İnsan sağlığını tehlikeye atan ham madde ve malzemelere yer vermeden, en sağlıklı biçimde üretilir. Yıllar boyunca piyasada yüksek kaliteli kalemler üreten Avansas, Siyah jel kalemi ile beklenen üstün yazı performansını yerine getirir.

Avansas kalemleri Avansas üzerinden bütçe dostu uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Özellikle toptan alımlar için sizlere büyük avantajlar yaratacan firmamız, aynı zamanda gönül rahatlığı ile alışveriş yapacağınız güvenli bir ortam da yaratmaktadır. Avansas’ta bulunan Avansas kalemler ve farklı binlerce ürün, bizzat üreticilerinden tedarik edilen orijinal ürünlerdir.

 

Avansas Softjel 0.5 mm Siyah Jel Kalem Mürekkebi Işığa ve Suya Karşı Dayanıklı mıdır?

 

Avansas Siyah jel kalemin içinde bulunan mürekkep, bozulmalara karşı dayanıklı olması adına yüksek korumalı boya ve renklendiriciler kullanılarak elde edilir. Bu karışımdaki mürekkebi yaratmak için gerekli sıvı oranı titizlikle gerçekleşir. Sıvı haldeki mürekkebe son olarak demir, sülfat ve az miktarda asit karıştırılır.

Bu üç etkili bileşen, sıvı mürekkebin uygun yoğunlukta olmasını sağlarken aynı zamanda üstün bir koruma imkanı oluşturur. Bu sayede mürekkep herhangi bir ışık kaynağına (Güneş, floresan vb.) karşı dayanıklı bir hale gelir. Üstelik yoğun ve sıkı bir kıvama sahip olduğu için su ile temas halinde yapısını koruyabilir.

 

Avansas Softjel 0.5 mm Siyah Jel Kalem Ergonomik midir?

 

Bir kalem için olmazsa olmaz özelliklerin başında rahat kullanılabilir yapıda olması gelir. Ergonomik özellikte olmayan kalemler uzun süre kullanıldığında eli yorar ve çalışmanın bölünmesine neden olur.

Avansas Siyah jel kalemin tutma yerindeki plastik, esnek ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Bu nedenle uzun süre tutulduğunda dahi parmakların şekline uyum göstererek yormadan kullanılabilir. Parmakların terlemesine karşı ise devreye sıvıyı emen özel sünger bileşeni girer. Teri absorbe ederek kalemin elden kaymasını engellemiş olur.

Elin kalem tutma şekli ve yapısına göre özel olarak dizayn edilen Avansas, sık kullanımlarda bile rahat bir yazı deneyimi sunar.

 

Avansas Softjel 0.5 mm Siyah Jel Kalem Uzun Ömürlü müdür?

 

Yapım aşamasında, kaliteli ve dayanıklı plastik kullanılır. Ham haldeki plastik, yüksek ısılar ile doğru kıvama gelene kadar özenle eritilir. Eritme işleminin ardından ise Avansas’un özel ergonomik kalem tasarımı kalıplarına dökülür. Bu kalıplarda en uygun ısılarda soğutma işlemi yapılarak sertleşmesi sağlanır.

Ardından, Avansas için sert ve dayanıklı metalden özel olarak üretilen kalem uçları, içi mürekkep borusu kaleme ince işçilik uygulanarak yerleştirilir. Avansas Siyah jel kalem, sert plastik gövdesi ve dayanıklı metal ucu sayesinde, darbeler ve düşmelere karşı yüksek direnç gösterir. Böylelikle, uzun süreler boyunca sorunsuzca kullanılabilir.

 

Avansas Softjel 0.5 mm Siyah Jel Kalem Yumuşak Yazım İçin Uygun mudur?

 

Avansas Siyah jel kalemin sahip olduğu 0.5 mm boyutundaki metal uç sayesinde, sınırlı alanlarda ve tüm kağıt türleri üzerinde ince ve yumuşak yazılar elde etmek mümkündür. Avansas’ın özel geliştirilen metal uçları ile şık görünüme sahip yazılar yazmak kolay bir hale gelmiştir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Softjel Tükenmez Kalem 0.5 mm Uçlu Siyah Renk
17,09 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.