Ürün Kodu: 72938
Ürün Barkodu: 2000000052724

Marka : Gürsel

Product State: A0

Gürsel GF100 A3 Magnet Çerçeve Tekli Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mıknatıslı
  • A3 evraklar için ideal
  • Evrak yansımalarını önleyen antireflekte yapı
  • Ergonomik ve şık tasarım

Ürün Hakkında

Gürsel GF100 A3 Magnet Çerçeve Tekli Mavi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Kullanım Alanı A3 evraklar
Renk Mavi
Mıknatıs 1 mm güçlü PVC
Yapı Antireflekte Yapı

 

Gürsel A3 magnet çerçeve, evrak işlerinin genel düzenini gerçekleştirmek için üretilmiş bir üründür. Tek kat sert PVC yapısı uzun ömürlü ve güçlü bir kullanım sağlar. Ayrıca kullanışlı yapısıyla, gönül rahatlığı ile her alanda kullanabilir. Arka yüzeyleri tamamıyla 1 mm PVC mıknatıslarıyla güçlendirilmiştir. Ergonomik ve pratik bir yapıya sahiptir. Antireflekte yapısı ve güçlü PVC mıknatıslarıyla engellediği yansımalar kolay bir kullanım sağlamaktadır. Kullanım alanına göre ideal bir boyuta sahiptir. Dayanıklı, kaliteli ve sağlam yapısı uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır. Evrakların genel düzenini oluşturmak için vazgeçilmez bir ürün olan Gürsel A3 magnet çerçevesi, tercih edilen bir üründür.

A3 Magnet Çerçeve Güçlü, Sağlam veya Dayanıklı mıdır?

Kaliteli ve dayanıklı materyal kullanımı ile birlikte üretilen ürün, tek kat sert PVC yapıya sahiptir. Antireflekte yapısı ve güçlü mıknatısları ile kullanım amacına göre oldukça işlevsel ve dayanıklıdır. Kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır. Kullanıcılara, mavi rengi ile sunularak standartların dışına çıkmıştır. Her türden zeminde konumlandırılabilir ve genel kullanıma uygundur.

A3 Magnet Çerçeve Herhangi Bir Kullanım Alanına Uygun mudur?

A3 magnet çerçeve, kaliteli materyal kullanımı ile kullanım alanına göre seçilebilecek ideal bir çerçevedir. Çeşitli zemin ve alanlarla kullanılabilir. Antireflekte yapısının yansımayı engelleyici özelliği, PVC güçlü mıknatısları ve mavi rengi ile standart kullanım için uygundur. Genellikle iş yerlerinde ve evrak düzenlemenin gerek olduğu her yerde kullanılan ürün mavi rengi ile kullanım amacına göre rahatlıkla kullanılabilir. Farklı alanlar için kullanımı da uygundur. Tek kat sert PVC yapısı uzun ömürlü ve güçlü bir kullanım sağlar. Arka yüzeyleri tamamıyla PVC mıknatıslarıyla güçlendirilmiştir. Ergonomik ve pratik bir yapıya sahiptir. Bu açıdan herhangi bir kullanım alanında güvenli bir düzenleme sağlayabilir. Bu özelliği ile tek ve kalıcı bir kullanım sağlayarak, ekonomik tasarrufa imkan tanır.  Ürün, evrak düzenlemede aranılan bir özelliklerin bir bütünüdür. Mavi rengi ve güçlü yapısı ile kullanıcı dostu bir üründür. Bu açıdan genel kullanım için tercih edilmektedir.

A3 Magnet Çerçeve Evrak Ebatları Açısından Kullanışlı mıdır?

A3 evrak boyutuna uygun üretilen ürün, A3 evraklar için tam bir kullanım alanına sahiptir. Antireflekte yapısının yansımayı engelleyici özelliği, PVC güçlü mıknatısları A3 evrakların düzenlenmesi için birebirdir. A3 evrakları açısından kullanışlı bir yapıdadır. Kullanışlı yapısının yanında uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım sağlamaktadır.

A3 Magnet Çerçeve Fiyatları Açısından Kullanıcı Dostu mudur?

Gürsel A3 magnet çerçeve, evrak işlerinin genel düzenini gerçekleştirmek için üretilmiş bir üründür. A3 magnet çerçeve ürününde evrakların güçlü bir şekilde ve dağılmadan düzenlenmesi amaçlanmıştır. Kullanıcı için ergonomik, pratik ve ekonomiktir.Tek kat sert PVC yapısı uzun ömürlü ve güçlü bir kullanım sağlar. Arka yüzeyleri tamamıyla PVC mıknatıslarıyla güçlendirilmiştir. Bu özellikleri ile fiyatlandırma açısından da ekonomik olan A3 magnet çerçeve kullanıcı dostudur. Uzun ömürlü, kaliteli ve sağlam bir kullanım sağlamaktadır.

Sizler de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verip, iş yerinizde evrak düzenlemek için A3 magnet çerçeveye ulaşabilirsiniz. Standart mavi rengi, kullanışlı, kaliteli yapısının yanında kolay kullanımıve A3 magnet çerçeve kullanıcı dostu fiyatları ile Avansas’ta sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Gürsel GF100 A3 Magnet Çerçeve Tekli Mavi
170,86 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.