Ürün Kodu: 79572
Ürün Barkodu: 2000000106397

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Econoprint Brother TN-2355/TN-660/TN-2305 Siyah Muadil Toner TN2355

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2600 sayfa baskı kapasitesi
  • Brother TN-2355/TN-660/TN-2305 siyah toner muadili
  • Yüksek kaliteli baskı
  • Avantajlı fiyat

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Siyah
Model NoBrother TN-2355/TN-660/TN-2305
Baskı Kapasitesi2600 Sayfa 
Uyumlu Yazıcı ModelleriBrother MFC L2740DW
Brother HL L2365DW
Brother DCP L2520DW
Brother HL L2340
Brother MFC L2720DW
Brother DCP L2540DN
Brother MFC L2700DW
Brother HL L2300
Brother HL L2300D
Brother HL L2380DW
Brother DCP L2500D
Brother HL L2340DW
Brother HL L2360DN
Ofis ve Ev KullanımıUygun

Avansas Econoprint Brother TN-2355/TN-660/TN-2305 siyah muadil toner 2600 sayfalık baskı kapasite performansı ile muadiller arasında lider konumda olan tonerlerden birisidir. Sayfa başına düşen maliyeti oldukça azaltan Avansas Econoprint Brother toner fiyatı bakımından da hemen hemen rakipsiz konumdadır. Renk pigmentlerinin kalitesi, çok sayıda yazıcıya mükemmel şekilde uyum sağlaması açısından da sıklıkla tercih edilen ve ofislerin gider kalemlerini düşürmede yardımcı bir sarf malzemedir. 

Özellikle çok sıklıkla baskı yapılan iş yerlerinde kullanılan Brother toner, hem yazıcılarda hem de fotokopi makinelerinde kullanıma uygundur. Diğer benzerlerine ve orijinal olan tonere oranla çok daha fazla sayıda baskı yapabilir. Avansas Econoprint Brother muadil toner, kolay şekilde sipariş edilir. Üstelik hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günüde teslim edilir. Yüksek sayıda baskı yapabilmesi nedeni ile diğer tonerlere oranla çok daha fazla tercih edilir. Tek bir toner kartuşunun oldukça uzun süre kullanılabilmesi, maliyetlerini düşürmek isteyen iş yerleri için dikkate değer bir avantaj sağlamaktadır.

Avansas Econoprint Siyah Tonerin Farkı Nedir?

Avansas Econoprint muadil toner ve muadil toner arasında tüketiciye yansıyan bir farklılık bulunmamaktadır. Baskı kalitesine gözle görülür bir farklılık yansımaz. Üretiminde orijinal toner özellikleri kullanılır ancak tamamen aynı şekilde üretilemez. Orijinal tonerlerin patentlerinin kopyalanması yasak olduğundan dolayı, tüketicinin göremeyeceği farklılıklarla üretilir. 

Orijinal tonerlerde kullanılan plastik kalitesinin bir düşük olanı kullanılır. Bu ise maliyete yansır. Orijinal toner kalitesinde baskı yapabilen ancak orijinal fiyatından çok daha uygun fiyatlarla satılan tonerler olarak bilinir. Baskı sayfa sayısı da orijinal olan tonerlerden çok daha yüksektir. Muadil olan tonerler kartuş başına ortalama 100-150 sayfa daha fazla yazma kapasitesine sahiptir. 

Avansas Econoprint Muadil Toner Kullanmak Yazıcı İçin Zararlı mıdır?

Avansas Econoprint siyah muadil toner özellikleri bakımından orijinal tonerden çok büyük bir farklılık göstermez. Orijinal olanına çok yakın ve başarılı şekilde üretilen kopyaları ise yazıcılarda bir soruna yol açmaz. Muadil tonerler yazıcıda teknik arızalara, bozulmalara, hızının düşmesine, parçalarının zarar görmesine sebep olmaz. Piyasada bulunan yeniden dolum tonerlere göre çok daha sağlıklıdır. Gönül rahatlığı ile uyumlu olan her marka yazıcıda tereddüt etmeden kullanılabilir. 

Yeniden dolum olanlar, zamanla baskı kalitesinde gözle görülür hatalara sebep olur. Avansas muadil tonerler ise her kartuş için sıfır dolum yapıldığından dolayı böyle hatalara sebep olmaz. Her seferinde sıfır bir ürün alınmış ve ilk kez kullanılmış olduğundan dolayı yazıcıya da herhangi bir zarar vermez. 

Orijinal toner ve Avansas Muadil Toner Kullanım Açısından Farklı mıdır?

İki tonerin de kartuşlarının yazıcıya takılması, sökülmesi ve diğer teknik detaylarla ilgili olarak bir farkı bulunmamaktadır. Muadil tonerlerin kullanımı oldukça pratiktir. Zahmetsiz şekilde yazıcıya monte edilir. Ek bir işlem yapmayı gerektirmez. Orijinal olanlarda olduğu gibi bir deneme sayfası yazdırılır ve ardından kullanılır. Aradaki fark, muadil tonerlerin fiyatından kaynaklanır. Neredeyse orijinal olanlarla yarı yarıya fark eden fiyatı ile iş yerlerinin maliyetlerini düşürme konusunda en büyük yardımcısıdır. İsterseniz bir adet, isterseniz de toplu şekilde avansas.com üzerinden sipariş vereceğiniz tonerler hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günüde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Econoprint Brother TN-2355/TN-660/TN-2305 Siyah Muadil Toner TN2355
202,27 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.