Ürün Kodu: 51619
Ürün Barkodu: 8690639320284

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Yellow Label Bardak Poşet Çay 100'lü

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100'lü paket
  • Lezzetli ve doğal
  • Kolay hazırlama
  • Lipton Yellow Label 

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Genel Bilgiler 
MarkaLipton
ModelYellow Label Bardak Poşet Çay 100 'lü Paket
Paket Bilgileri 
Paket İçi Çay Poşeti Adeti100 Adet
Ambalaj TürüSkillet
Paket Gramajı200 gr
Tek Poşet Gramajı2 gr
Uygun Saklama OrtamıNem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün Bilgileri 
ÇeşidiBardak Süzen Poşet Çay
AromaSiyah Çay
Yaprak FormuToz
Organik mi?Hayır
İçindekiler 
Siyah Çay 
Enerji ve Besin Öğeleri (Hazırlanmış 100 ml^lik çayda) 
Ortalama bir yetişkin için Günlük Referans Alım ( RA ) miktarı 
Enerji1 kcal/4kJ
Yağ0 g
Doymuş Yağ0 g
Karbonhidrat0 g
Şeker0 g
Protein<0,5 g
Tuz0 g
Ek Özellikler 
Hazırlama / Tüketim Önerisi 
 Bardağınıza lipton poşet çayınızı koyun . Üzerine 100'C de taze kaynamış 200 ml içme suyu ekleyin.Poşeti suya 5-10 kez daldırıp çıkarın.İstediğiniz dem yoğunluğunu elde edene kadar 2-3 dakika bekleyin.
Belge / Sertifika / Ödüller 
Sahip Olduğu BelgelerISO 9001,FSSC 22000 , ISO14001 ve OHSAS 18001

Lipton Yellow Label poşet çay kusursuz lezzetiyle keyifli anlarınıza eşlik etmek için üretilmiştir. Kutu içerisinde 100 adet poşet çay bulunmaktadır. Siyah çay yaprakları, özenle toplanıp kurutularak en doğal haliyle tüketiciye sunulmuştur. Zarf şeklindeki ambalajı, çayın taze kalmasına yardımcı olur. Bardakta ve fincanda demlenmeye uygundur. Birkaç dakika içinde içilmeye hazır hale gelmektedir. Çay poşetinin bardakta kaldığı süreyi uzun ya da kısa tutarak demini damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. Otellerde, restoranlarda ve ofislerde tercih edilebileceği gibi istediğiniz her yerde çayınızı kolayca demleyip içebilirsiniz.

Lipton Yellow Label Bardak Poşet Çay Lezzetli midir? 

Karadeniz’deki en güzel çay tarlalarından özenle toplanarak demlenmeye hazır hale getirilmiştir. Çayın en lezzetli hali size sunulmuştur. İş yerinizde yoğun tempolu bir gün geçirirken bir bardak çay çok iyi gelecektir. Geleneksel kokusu ve kusursuz lezzetiyle her içtiğinizde kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Otellerde müşterilerinizin keyifli anlarına lezzetli bir çayla eşlik ederek hizmet kalitenizi yükseltebilirsiniz. Eğitimlerde ya da toplantı salonlarında da hararetli çalışmaların ardından bir çay molası yeni bir nefes gibi gelecektir. Aile toplantılarında ya da dostlarınızla bir araya geldiğinizde çay ile sohbetlerinizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Çalışırken ya da sohbet ederken, siz ne zaman isterseniz çayınızı hızlı ve kolay bir şekilde demleyebilirsiniz.

 Lipton Yellow Label 100’lü Poşet Çay Kolay Hazırlanır mı? 

Günün her saatinde, ihtiyacınız olduğu her anda bir bardak sıcak suya bir poşet çay ekleyerek kolayca demleyebilirsiniz. İstediğiniz deme ulaştıktan sonra çay poşetini bardaktan çıkararak keyifle içebilirsiniz. İnce kesilmiş yaprakları sayesinde kısa sürede demlenir ve hazır hale gelir. En kısa molalarda bile hızlıca hazırlayabilirsiniz. Okulda ders aralarında içebilirsiniz. Ya da sabah hızlı bir kahvaltı yaparken pratik bir şekilde çayınızı demleyip güne güzel başlayabilirsiniz.

Lipton Yellow Label Poşet Çay Kaliteli midir? 

Özenle seçilen çay yaprakları, lezzeti ve doğallığını hiçbir şekilde bozmadan hazırlanması kalitesinin göstergesidir. Çay yaprakları, en iyi demlenme için ince ince kesilmiştir. Lipton Yellow Label poşet çay özelliklerive kalitesi sayesinde tüketiciler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Çay, ülkemizde çok sevilen çok tüketilen bir üründür. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Çalışırken, okurken, dinlenirken, düşünürken ve keyifle muhabbet ederken hep yanımızdadır. Güzel anlarınızı Lipton kalitesiyle daha da keyifli bir hale getirmek için güvenle tercih edebilirsiniz.

 Lipton Yellow Label Poşet Çay Uygun Fiyatlı mıdır? 

Kusursuz aroması, yoğun lezzeti, enfes kokusu ve demleme kolaylığı ile son derece uygun fiyatlıdır. 100’lü paket olması nedeniyle iş yerlerinde, otellerde ve restoranlarda avantaj sağlayacaktır. Bunlara ek olarak istediğiniz her yerde tüketebilirsiniz. Güzel bir manzaraya karşı kamp kurduğunuzda, sevdiklerinizde pikniğe gittiğinizde ya da yorucu bir günün ardından evinizde dinlenirken bir bardak çay içinizi ısıtacaktır. Hafif oluşu ve yumuşak içimi sayesinde midenizi rahatlatmak için güzel bir tercih olabilir. Hazırlanışı oldukça pratiktir. Dakikalar içinde içilmeye hazır hale gelir. Çayınızı açık ya da demli tercih edebilirsiniz. Doğallığı ve lezzeti Lipton ile bir arada deneyimleyebilirsiniz. Lipton Yellow Label 100’lü poşet çay fiyatları hakkında bilgi almak için avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Yellow Label Bardak Poşet Çay 100'lü
195,71 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.