Doğadan Çay

Toplam 14 sonuç

Doğadan, yıllardır en kaliteli hasatlardan elde ettiği çay yaprakları ile ürettiği çay çeşitleri ile Türk çayı denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olarak yerini korumaktadır. Doğadan markası, klasik siyah çayın yanı sıra farklı aromalarla zenginleştirdiği özel çayları ve kendi yorumunu kattığı bitki çayları ile geniş bir kitleye hitap etmektedir. Siz de Doğadan çay çeşitleri ile kahvaltı sofralarınızı renklendirebilir ya da gün içinde keyifli çay molaları verebilirsiniz.

Doğadan Çaylarını Öne Çıkaran Özellikleri Nelerdir?

Doğadan, yıllardır üzerine yenisini eklediği çay çeşitleri ile dünya çapında Türk çayının en iyi temsilcilerinden biridir. Çay konusundaki tecrübesini çay yapraklarının toplanma aşamasından paketlenme aşamasına kadar yansıtır ve her yönüyle rakiplerinden ayrılan kaliteli ürünler üretir.

Sabırla Planlanan Hasat Aşaması

Özel hasat yöntemleri ile Doğu Karadenizin en iyi çay yaprakları özenle ayıklanır. Çayın olgunlaşması ve en iyi mahsulü vermesi için tüm şartların optimizasyonunu yapan Doğadan markası, bu süreçte çayın en iyi hale gelmesini ve çayın lezzetini artıran üst yaprakların oluşmasını bekler. Böylece demi, kokusu ve rengiyle ideal seviyeyi yakalayan Doğadan çayları Karadenizin yüksek bahçelerinden bardaklarınıza taşınmış olur.

Yumuşak İçimli Bir Çay Keyfi

Doğadan, tüm çay çeşitlerinin yumuşak içimli olmasına özen gösterir. Kısa sürede demlenen, yumuşak içimli çayların rengi ve kıvamı idealdir; demlenme süresine bağlı olarak herhangi bir acı tat oluşmaz.

Tazeliği Koruyan Özel Ambalajlar

Çayın üretildiğindeki tazeliği kadar kullanım sırasında da lezzetini ve tazeliğini yitirmemesi önemlidir. Doğadan çay çeşitlerinin her biri için özel olarak tasarlanmış %100 koruma sağlayan ambalajlar kullanılır. Böylece uzun süreli kullanımlarda bile ilk günkü lezzet ve tazeliği koruyabilirsiniz.

Doğadan Çay Çeşitleri Nelerdir?

Doğadan, içecek sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi ile en lezzetli çay çeşitlerini bardaklarınıza taşır. Doğadan çay çeşitlerine aşağıdaki ürün incelemelerinden ulaşabilir, damak zevkinize uygun favori çayınızı belirleyebilirsiniz:

  • Bitki Çayları: Doğadan bitki çayları yalnızca gün içinde farklı lezzetler arayan çay severler için değil aynı zamanda formuna dikkat edenler ve bağışıklık sistemini desteklemek isteyenler için de uygun bir çay çeşidi olarak öne çıkar. Farklı damak zevklerine uygun aroma çeşitleri ile klasik bitki çaylarından hoşlanmayanların bile severek içebileceği lezzetler sunar. Doğadan bitki çaylarının, yeşil çay sakura, ıhlamur, tatlı kavun gibi farklı çay seçenekleri ile çay molalarınıza lezzet katabilirsiniz.
  • Demlik Poşet Çaylar: %100 taze ve doğal çay çeşitlerini Doğadan’ın özel ambalajları ile demlik poşetleri ile sunan ürün çeşitleridir. Hem klasik Karadeniz çayı hem de bergamot aromalı yumuşak içimli siyah çay çeşitleri mevcuttur. Doğadan demlik poşet çaylar dilediğiniz her yerde mükemmel bir çay deneyimi yaşayacağınız pratik bir kullanım sunar. Ayrıca 100’lü paketler halinde satıldığından oldukça ekonomiktir.
  • Dökme Çaylar: 1000 gramlık paketler halinde satılır, toplu kullanımlar için idealdir. Hem sade hem de aromalı çeşitleri mevcuttur. Doğadan dökme çayları hazırlarken damak zevkinize göre ayarlayacağınız demlenme süresi ile favori çayınızı kendiniz oluşturabilir, kaliteli ve %100 doğal Karadeniz çayının keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Bardak Poşet Çaylar: Klasik dökme çay keyfini hızlandırarak bardaklarınıza taşıyan Doğadan bardak poşet çaylar bireysel kullanımlar için oldukça pratiktir. Evde, okulda veya işyerinde, dilediğiniz vakitte favori bardak poşet çayınız ile keyifli bir çay molası verebilirsiniz. Doğadan bardak poşet çaylar her çeşidinde kaliteyi bardaklarınıza taşır, hızına rağmen tadından ödün vermez.

Üstün lezzet ödülü ile tescillenen Doğadan çay çeşitleri ile en kaliteli çayın tadına doymak için Avansas’ın Doğadan çay çeşitleri kategorisine göz atabilirsiniz.