Lipton Çay

Toplam 32 sonuç

Günün her anında en çok tercih edilen içeceklerden biri olan Lipton çay, aromatik ve farklı lezzetleriyle çay tiryakisi olun ya da olmayın eşsiz bir çay keyfi yaşamanızı sağlar. Sıcak veya buzlu olarak içebileceğiniz çok çeşitli çayları ürün yelpazesinde barındıran Lipton, özellikle ofis çalışanlarının ve çay tiryakilerinin vazgeçilmezidir. İçinizi ferahlatacak buzlu çaylardan siyah çaylara, matcha karışımlarından çeşitli meyveli infüzyonlara ve yeşil çaya kadar Lipton’la üstün lezzetin tadını çıkarabilirsiniz.

Keşfedilecek 100'den Fazla Lezzet

Her çay tiryakisinin tadını çıkarabileceği lezzetli karışımlarla elde edilen ve özenle hazırlanan Lipton ürün yelpazesi; yeşil ve siyah çaylardan bitki çaylarına ve hatta soğuk çaya kadar birden fazla kategoriye sahiptir.

İster çay dünyasını yeni keşfediyor olun ister onlarca yıldır çay tutkunu olun, 100’den fazla keşfedilecek ürüne sahip olan Lipton; sabah kahvaltılarına, öğleden sonra ofis ortamınıza veya akşamlarınıza huzur ve keyif getirir.

Senin için Mükemmel Çayı Keşfet

Aromatik tatları ve hoş kokuları ile 100’den fazla çay çeşidine sahip olan Lipton çaylar arasından, sizin için ideal çayı bulmak için aşağıdaki çay kategorilerini inceleyebilirsiniz:

Lipton Demlik Poşet Çay

Dakikalar içinde hazırlanan ve lezzeti nedeniyle daha çok ofis ortamlarında tercih edilen Lipton Demlik Poşet Çay, mevsiminde toplanmış çay yapraklarından elde edilen leziz bir siyah çaydır. 2-3 bardak çay için 1 demlik poşet çay yeterlidir.

Lipton Bitki Çayı

Geleneksel çaylara bir alternatif olan ve %100 bitkisel ürünlerden üretilen Lipton Bitki Çayı, taze toplanmış bitkiler kullanılarak lezzetle paketlenir. Oldukça hoş kokuları ve her damak tadına hitap eden çeşitleri ile sağlık ve zindeliği de destekler.

Lipton Dökme Çay

İçimi oldukça rahat olan Lipton Dökme Çay, kaliteli bir çayda bulunması gereken tüm özellikleri taşır. Demlendiğinde berrak bir renge sahip olur ve çayı boşalttığınızda kabın dibinde toz birikmez. Özellikle yumuşak içimi ile ofislerin vazgeçilmezi olan “Lipton Profesyonellere Özel Harman Dökme Çay”, % 100 Türk harmanından elde edilir. Uygun fiyatlıdır ve 3000 gr’a kadar paketleri olduğu için uzun süreli kullanım sağlar.

Lipton Bardak Poşet Çay

Sadece birkaç dakika içinde demleyebileceğiniz Lipton Bardak Poşet Çay, dört tarafı kapalı zarf şeklindeki ambalajı ile çayın her zaman taze kalmasına yardımcı olur. 1 adet poşet çay üzerine 100°C sıcak su koyarak 3-4 dakika içinde demleyebileceğiniz bardak poşet çayları, ister bardakta isterseniz fincanda demleyebilirsiniz.

Lipton Soğuk Çay

İçeriğinde koruyucu ve renklendirici madde kullanılmayan Lipton Soğuk Çay, renklerini içlerinde bulunan doğal meyvelerden alır. En sıcak günlerde bile içinizi ferahlatacak soğuk çaylar, hem limon hem de şeftali aroması ile çay keyfinizi farklı bir boyuta taşır.

Lipton Çay Demlemek İçin Nasıl Bir Çaydanlık Kullanmalıyım?

İçeceğiniz her bardak çayın en az sonuncusu kadar lezzetli olması için çaydanlık seçerken cam, dökme demir, çini veya paslanmaz çelik arasında bir seçim yapmanız gerekir. Çaydanlık seçiminiz, çay yapraklarından en iyi sonucu almanıza yardımcı olacaktır.

  • Cam Çaydanlıklar: Cam çaydanlıklar yeşil, meyve ve bitki çayları için mükemmeldir. Su aroma alırken çay yapraklarının açılmasını izleme fırsatı verir. Bu sadece hoş bir deneyim olmakla kalmaz, aynı zamanda çayınızı mükemmel bir şekilde demlemenizi de sağlar. Çaydanlıkta tam olarak ne olduğunu görebildiğiniz için zayıf veya aşırı demlenmiş çay riski yoktur. Ancak cam çaydanlıklar oldukça hassas olabileceği için bulaşık makinesine atılmamalıdır.
  • Çini ve Porselen Çaydanlıklar: Birçok ebat ve modelde mevcut olan çini ve porselen çaydanlıklar, birbirinden farklı tasarımlarla gelir ve görsel olarak çok çekicidir. Çini çaydanlıklar tüm çay türlerini demlemede kullanılabilir. Sadece çayınızı çaydanlığınızın boyutuna göre ölçmeniz ve iyi zamanlamanız gerekir. Bu çaydanlıklar metal olanlardan biraz daha hızlı ısı kaybeder.
  • Dökme Demir Çaydanlıklar: Metal gerçekten ısıyı koruduğu için dökme demir çaydanlıklar çayınızı daha uzun süre sıcak tutmak için mükemmeldir. Bu süreçte, çayın çok fazla demlenmesini önlemek için demlenmeyi zamanlamak ve çay yapraklarını çıkarmak akıllıca olacaktır.

Ferahlatıcı yeşil çaylardan zengin ve güçlü siyah çaylara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Lipton’da, keşfedilmeyi bekleyen lezzet dünyaları var. Siz de bu lezzet dünyalarını keşfetmek isterseniz, uygun fiyatlı ve özenle yetiştirilen çaylardan elde edilen Lipton çay çeşitlerini Avansas’ta bulabilirsiniz.