Ürün Kodu: 73779
Ürün Barkodu: 4902778125946

Marka : Uni-Ball

Product State: A0

Uni-ball Ub-185S İğne Uç Kalem 0.5 mm Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.5 mm paslanmaz konforlu ve ergonomik çelik uç
  • Dayanıklı, uzun ömürlü ve güçlendirilmiş iğne uç teknolojisi
  • Kurumayan, dağılmayan, soldurmayan yüksek performanslı özel mürekkep
  • Kaliteli ve canlı mavi renk
  • Çocukların yutma ihtimaline karşı emniyetli kapak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Dünyaca ünlü markaların iğne uçlu kalemleri yüksek performans, uzun ömürlülük ve en uygun fiyat avantajı ile avansas.com'da! Sıradan tükenmez kalemlere göre iğne uçlu pilot kalemleri kullanarak yazım ve çizim işlerinizi daha profesyonel bir şekilde yapabilirsiniz. Uni-ball iğne uçlu kalem, içerisinde bulunan su bazlı mürekkebi sayesinde kırtasiye ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılar. Uni-ball Ub-185S kodlu iğne uçlu kalemin rengi mavidir. 0.5 mm uç kalınlığına sahiptir. Çocukların yutma ihtimaline karşı emniyetli kapak sistemi ile üretilmiştir. Kötü koku yapmaz, cilde zarar vermez, solunum sistemine zararı yoktur. İçerisinde sağlığa zararlı kanserojen ya da kimyasal madde barındırmaz.

Uni-ball iğne uçlu kalem, 0.4 mm çizgi kalınlığı ve 0.5 mm bilye büyüklüğüne sahiptir. Güçlendirilmiş çelik iğne ucunu kağıt, fotokopi-faks kağıdı, aydınger gibi çeşitli yüzeylerde rahatlıkla hareket ettirebilirsiniz. Canlı renktedir ve yazım gücü yüksektir. Kapağı açık unutulduğunda dahi, uzun süre kuruma yapmaz. Suyla temas ettiğinde kolayca dağılmaz ve solmaz. Dayanıklı özel bir mürekkebe sahiptir. Akıcı ve kesintisiz bir kullanım sunar. Ofisinizdeki kırtasiye ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayan iğne uçlu kalemi, kaliteli ve canlı mavi rengiyle uzun süre kullanabilirsiniz. Kalemin mürekkep kalitesi oldukça iyidir ve konforlu bir kullanım yaratır.

Uni-ball Ub-185S İğne Uç Kalem 0.5 mm mavi renkteki bu ürünün özelliklerini tablodan inceleyebilirsiniz.

Ürün Adı Uni-ball Ub-185S İğne Uç Kalem
Renk Mavi
Uç Kalınlığı 0.5 mm
Uç Şekli İğne Uç
Diğer Özellikler Paslanmaz çelik uç
Özel mürekkep
Emniyetli kapak

Avansas ofis ve kırtasiye malzemelerinde çok geniş bir ürün skalası sunuyor. Okulda ve işte ihtiyacınız olan 0.5 mm Uni-ball Ub-185S İğne Uç Kalem şimdi en iyi fiyat ve hızlı teslimat avantajıyla sizlerle!

Uni-ball 0.5 İğne Uçlu Kalem Dayanıklı ve Sağlam Mıdır?

Mürekkepli kalemlerde sıkça yaşanan sızıntı yapma problemini ortadan kaldıran Uni-ball markası, şimdi de Ub-185S İğne Uçlu Kalem ile iş hayatınıza profesyonellik katıyor. avansas.com güvencesi ile satışa sunulan Uni-ball Ub185S İğne Uçlu Kalem, benzerlerine göre daha sağlam ve daha dayanıklıdır.

Gövdesi; dış etkenlere, darbelere karşı çatlamaz, aşınmaz, kırılıp bükülmez. Konforlu bir kullanım sağlar. Parmaklarınızda iz bırakmaz ve elinizi acıtmaz. Hafif bir yapıdadır. Gövde sağlamlığı kadar mürekkebinin kalitesi de çok iyidir. Uzun ömürlü bir üründür.

Hassas görünen iğne ucu güçlendirilmiş bir teknoloji ile üretildiğinden bastırarak kullandığınızda bile kolay kolay bozulmaz. Genelde iş yerlerinde ve okullarda ihtiyaç duyulan iğne uçlu kalemleri evde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Avansas’tan Toptan Uni-ball 0.5 İğne Uçlu Kalem Alabilir Misiniz?

avansas.com'dan Uni-ball 0.5 iğne uçlu kalemi ister tek bir ürün olarak isterseniz toplu olarak sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz en kısa sürede kapınıza gelecektir. Avansas ürünlerini toptan satın alma imkanınız her zaman var. Okullarda ve iş yerlerinde en çok ihtiyaç duyulan kırtasiye malzemelerinden biri kalemlerdir.

Günlük yaşamımızda da kalemlerin yeri büyüktür. Bu sebeple ürünü toptan bir şekilde almak daha mantıklı olacaktır. Uni-ball markasına ait farklı renklerdeki ve farklı uç kalınlığındaki tüm iğne uçlu roller kalemlerini tek başına veya toptan satın almanız mümkündür.

Uni-ball 0.5 İğne Uçlu Kalem Kaliteli Midir? 

Uni-ball markası, tüm kalem çeşitlerinde üstün niteliklere ve kaliteye yer vermiştir. Bu ürünü avansas.com güvencesi ile hemen alabilirsiniz. Güvenilir, dayanıklı ve benzerlerine göre çok daha kaliteli bir kalemdir. Uni-ball 0.5 mm mavi iğne uçlu kalem ile dilediğiniz yazımı ve çizimi kolayca yapabilirsiniz.

Sızıntı ve akıntı yapmayan, rengi solmayan, kurumayan ve dağılmaya neden olmayan bir kalemdir. Yüksek performanslı özel mürekkebi, kolay kullanım sağlar ve rengi canlıdır. Kağıt üzerinde kaliteli duran mürekkebi akıcıdır. Hem günlük not alma gibi temel gereksinimlerde hem okul projelerinde hem de ofisteki profesyonel işlerinizde rahatça kullanabilirsiniz.

Uni-ball Ub-185S İğne Uçlu Kalem 0.5 mm mavi ürününü en uygun fiyat ve hızlı teslimat avantajıyla avansas.com'dan sipariş verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uni-ball Ub-185S İğne Uç Kalem 0.5 mm Mavi
79,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.