Ürün Kodu: 73780
Ürün Barkodu: 4902778125939

Marka : Uni-Ball

Product State: A0

Uni-ball Ub-185S İğne Uç Kalem 0.5 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.5 mm paslanmaz konforlu ve ergonomik çelik uç
  • Dayanıklı, uzun ömürlü ve güçlendirilmiş iğne uç teknolojisi
  • Kurumayan, dağılmayan, soldurmayan yüksek performanslı özel mürekkep
  • Kaliteli ve canlı siyah renk
  • Çocukların yutma ihtimaline karşı emniyetli kapak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

İğne uçlu pilot kalem çeşitleri, su bazlı mürekkep yardımı ile yazı yazmanızı sağlar. Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalemi yazı ya da çizim gibi farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. Ürün, opak mürekkebi ile çizim ya da yazılarınızın belirgin bir şekilde görünmesine olanak tanır. Siyah rengi ile hemen hemen her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Uni-ball Ub-185S kalem, güçlendirilmiş iğne ucu teknolojisi ile üretilmiştir. Kapağını açık unuttuğunuzda dahi kurumayan iğne uçlu kalemi uzun yıllar güven içinde kullanabilirsiniz. Kalem ile içindeki mürekkep bitene kadar kesintisiz bir şekilde yazabilir ve çizim yapabilirsiniz. Uni-ball, çocukların olası yutma riskine karşı onların nefes borularını tıkamayı önleyen kapak sistemi geliştirmiştir. Böylece, çocukların bulunduğu yerde kaleminizi unutsanız da korkulu rüyanız gerçekleşmez. Çok az bastırarak kullanabileceğiniz kalem ile yorulmadan dilediğiniz uzunlukta yazı yazabilirsiniz. Pürüzsüz ve net bir yazı için Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalem oldukça ideal bir performans gösterir.

Teknik Bilgiler
MarkaUni-ball
Bilye Büyüklüğü0.5 mm
Çizgi Kalınlığı0.4 mm
RenkSiyah
Ürün Boyutları14x1.4x1.4 cm

Uni-ball Ub-185S 0.5 İğne Uçlu Kalem Dayanıklı ve Sağlam Mıdır?

Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalem, kontrollü Uni mürekkep akış sistemi ile akıcı bir şekilde yazı yazmanıza yardımcı olurken çizimlerinizde de kolaylık sağlar. İğne uçlu kalem sayesinde, imzalarınızı bir kerede kolaylıkla atabilir ve yazılarınızı sert zeminde dahi yazabilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam yapısı ile size uzun ömürlü bir kullanım şansı tanıyan kalem, değerli belgelerinizi kimyasal maddelere karşı korur. Sağlıklı bir ürün olan Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalem, suyun dağıtıcı ve ışığın soldurucu etkilerine karşı oldukça dayanıklıdır.

Ürün ile yazdığınız bir yazıyı ya da çizimi, gönül rahatlığı ile güneş altında bırakabilirsiniz. Üzerine su dökülen çiziminiz dağılmayarak dayanıklılığını korur. Hızlı ya da yavaş fark etmeksizin yazı yazmanızı kolaylaştıran kalem, farklı yazı hızlarına karşı oldukça uyumludur. Sağlıklı bir ürün olan iğne uçlu kalemi çocuklarınızın da kullanmasına rahatlıkla izin verebilirsiniz. Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalem, hayatınızı kolaylaştıran dayanıklı bir üründür.

Avansas’tan Toptan Uni-ball Ub-185S 0.5 İğne Uçlu Kalem Alabilir Misiniz?

Yüksek bir performansa sahip olan Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalem, özel mürekkebi ile net yazı ve çizimler yapmanızı sağlar. Canlı siyah rengi ile her yerde ve her zaman kullanabileceğiniz kalem, konforlu ve ergonomik bir çelik uca sahiptir. Uni-ball Ub-185S kalemi, dilerseniz tek tek dilerseniz de toptan satın alabilirsiniz. Ofis, okul ya da çocuklarınız için birden fazla alabileceğiniz gibi bir tane de satın alıp ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

İğne uçlu kaleme, Avansas aracılığı ile kolay bir şekilde ulaşabilir ve değerli belgelerinizi imzalayabilirsiniz. Konforlu bir yazım ya da çizim süreci geçirmenizi sağlayan Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalem, kaygan yapısı ile imzalarınızın karakteristik bir yapıya bürünmesine yardımcı olur. Kalemi toptan aldığınızda, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir stoğa sahip olabilir ve tükenme ya da ucunun bozulması gibi korkular yaşamadan rahat bir kullanım şansı elde edebilirsiniz. 

Uni-ball Ub-185S 0.5 İğne Uçlu Kalem Kaliteli Midir?

Uni-ball Ub-185S iğne uçlu kalemin kalitesi uç, mürekkep ve üretildiği teknoloji ile kanıtlanır. Kalemi, kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. 0.5 mm paslanmaz konforlu ve çelik ucu, nem ve dış etkenlerden etkilenmediğinin göstergesidir. İğne uçlu kalem ile oldukça ince yazılar yazabilir, çizimlerinizin hassas kenarlarını yapabilirsiniz. İmzanızın zarif ve karakteristik görünmesine destek olan kalem, güçlendirilmiş iğne ucu teknolojisi ile kaliteli bir ürün olduğunu kanıtlar.

Çocuk ve yetişkinler için etkileyici teknolojik üstünlükler ile üretilen kalem, siyah rengi ile pürüzsüz ve canlı bir görüntü sergiler. İşyeri, ev ya da okul gibi farklı kullanım alanlarına hitap eden kalem, sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmakla birlikte aynı zamanda sağlıklıdır. Kimyasal maddelere karşı koruma sağlar. Güvenli alışveriş yöntemlerini kullanarak, ürünü uygun fiyata Avansas’tan görmeden alabilir ve beklediğiniz gibi çıktığı için kullanıma başlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uni-ball Ub-185S İğne Uç Kalem 0.5 mm Siyah
72,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.