Doğuş Bitki Çayı

Toplam 15 sonuç

Doğuş bitki çayı, %100 doğal bitki çayı keyfini günün her saatinde ve her yerde hazırlanabilecek pratiklikte sizlere sunar. Geniş ürün gamı ile bitki çayı severlere pek çok seçenek sunan Doğuş çay konusunda olduğu gibi bitki çayı konusunda da oldukça iddialıdır. Hem ekonomik hem de pratik kullanım imkânı sunan Doğuş bitki çaylarını deneyimleyebilir, kendinize uygun seçenekleri favori çaylarınız arasına ekleyebilirsiniz.

Doğanın Eşsiz Lezzetleri

Çay tiryakilerinin favori markası Doğuş, bitki çayları ile sağlığınıza lezzetli bir dokunuş yapmanız yardımcı olur. Farklı damak zevklerine hitap eden ve oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahip Doğuş bitki çayları arasından size en uygun lezzeti bulabilir, Avansas’ın size özel kampanyalı fiyatlarını değerlendirerek tek tıkla satın alabilirsiniz.

Doğuş Bitki Çayları Arasından Favori Lezzetini Bul

Doğuş bitki çaylarının, aromaları ve yoğunlukları birbirinden farklı olup her biri %100 doğaldır. İhtiyacınız olan, damak tadınıza uygun aroma ve yoğunluğu bulmak için aşağıdaki detaylı tadım notlarından yararlanabilirsiniz:

  • Nane Limon Çayı: Kış günlerinin vazgeçilmezi olan nane limonun, Doğuş çayın lezzetiyle birleştiği bu ürün 20’li paketler halinde satılmaktadır. Özellikle soğuk günlerde vücudunuzda kırgınlık hissettiğiniz zamanlarda adeta bir kurtarıcı olan bu çayın hazırlanışı da oldukça pratiktir.
  • Limon Zencefil: Bağışıklık sisteminize dost bir üründür. 20’li paketler halinde satılır, hazırlanışı oldukça pratiktir. Gün içinde hem Doğuş limon bitki çayının keyfini çıkarırken, vücut direncinizi artırabilirsiniz.
  • Papatya Çayı: Yoğun ve stresli günlerde tüketebileceğinizi, kokusu ve lezzetiyle size sakinlik katacak bir üründür. 20’li paketler halinde satılır. Papatyanın içinde yüksek miktarda fosfor bulunduğundan öğün aralarında tüketmeniz, bağırsak hareketlerinizi artırarak sindiriminizi kolaylaştıracaktır.
  • Ekinezya Çayı: Vitamin ve mineral açısından oldukça zengin bir üründür. 20’li paketler halinde satılan Doğuş Ekinezya Bitki Çayı gün içinde enerjinizi yükseltmek istediğiniz zamanlarda tüketebilirsiniz. Ayrıca vücut direncinizi artırdığından hastalık belirtilerinin de ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır.
  • Yeşil Çay: Doğuş çay kalitesiyle üretilen yeşil çayı isterseniz yemek yanında isterseniz de tek başına keyifle tüketebilirsiniz. Metabolizmayı hızlandıran ve açlık hissini yatıştıran özelliğe sahip olan Doğuş yeşil çay diyet yaptığınız zamanlarda da sizin için iyi bir eşlikçidir. Yeşil çayı sade tüketmek istemeyenler için hoş limon esintili bir lezzet sunan Doğuş Yeşil Çay Limonlu ise 20’li paketler halinde satılmaktadır. Kalp sağlığını korumadan, kilo vermeye yardımcı olmasına kadar pek çok faydası olan bu ürün ile çay keyfi sürerken aynı zamanda da sağlığınızı güçlendireceksiniz. Buna ek olarak,  yeşil çay severlere farklı bir lezzet sunan Doğuş Yeşil Çay Tarçınlı Karanfilli de oldukça tercih edilen bir üründür. Bağışıklığınızı güçlendirmek ve formunuzu korumak için her gün bir tane tüketebilirsiniz. Sade yeşil çayın tadından hoşlanmadığı için faydasından mahrum kalmamaları için tüm çay severlerin hoşuna gidebilecek aromaları koleksiyonuna katan Doğuş’un en sevilen ürünlerinden bir diğeri de bergamot aromalı yeşil çaydır. Antioksidan kaynağı olan Doğuş yeşil çay bergamotlu hem ekonomik hem de pratiktir.
  • Meyve Çayı Elma: Gerçek elma parçacıkları içeren Doğuş meyve çayı elma, 20’li paketler halinde satılmaktadır. Hem vitamin deposu hem de lezzetli olan bu ürün özellikle bitki çayı tüketmeyi sevenler için idealdir.
  • Kırmızı Meyveler Çayı: Çilek, elma, üzüm çekirdeği, nar, kuşburnu ve böğürtlen yapraklarından oluşan içeriğiyle size kırmızı meyvelerin şahane uyumunu sunan bu çay hem kokusu hem de lezzeti ile oldukça iddialı bir ürün. Poşet içerisinde korunaklı bir ambalaja sahip olan kırmızı meyveler çayını dilediğiniz zaman kolayca demleyebilir, aç veya tok karnına tüketebilirsiniz.
  • Meyve Çayı Böğürtlen Aromalı: Meyve çayları kategorisinde oldukça iddialı olan Doğuş çayın en sevilen ürünlerinden biridir. Özellikle orman meyvesi sevenler için ideal bir seçimdir.
  • Meyve Çayı Kuşburnu: Doğuş’un hoş kokulu meyve çaylarından biri olan kuşburnu, içerdiği C vitamini sayesinde gün içinde size enerji verebilecek lezzetli bir seçenektir. %100 doğal içeriğiyle her yaş grubu için günlük kullanıma uygundur.
  • Adaçayı: Oldukça sık tüketilen bir bitki çayı olan adaçayı gün içinde sağlığınıza destek olabilecek en iyi seçimlerden biridir. Doğuş çay kalitesiyle sunulan adaçayınızı kolayca hazırlayabilir, dilerseniz limon eşliğinde tüketebilirsiniz.
  • Rezene: Oldukça hafif bir çay olan rezene kas ağrılarına ve tansiyon düzensizliklerine iyi gelir. Ayrıca dinlendirici ve rahatlatıcı bir etkisi vardır. 20’li paketler halinde satılan Doğuş Rezene Bitki Çayını gün içinde keyifle tüketebilirsiniz.
  • Form Bitki Çayı Kayısılı: Doğuş Form serisi, formuna dikkat eden çay severler için özel olarak hazırlanmaktadır. Sindirim sisteminize dost Doğuş Form Kayısılı Bitki Çayını gün içinde kolayca hazırlayabilir, keyifle tüketebilirsiniz.
  • Mistik Chai: Doğuş’un en özel çaylarından biri olan Doğuş Bitki Çayı Mistik Chai önce kokusuyla sonra lezzetiyle dikkat çekmektedir. Zencefil ve karanfil özleri içeren bu özel çay mistik tedavi yöntemlerinden ilham alınarak hazırlanmıştır.

Size her pakette farklı tat ve aromalar sunan Doğuş bitki çayları, gün içinde lezzetli bir çay deneyimi yaşamak için idealdir. Kalite ve pratikliği bir arada sunan Doğuş bitki çayı çeşitleri arasından kendinize en uygun lezzeti Avansas’ta bulabilirsiniz.