Ürün Kodu: 64376
Ürün Barkodu: 8697417042307

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembe 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tam kapak dosya
  • Arşivlemeye uygun
  • A4 boyutlarında
  • Yüksek sayfa kapasitesi

Ürün Hakkında

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembe 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boyut A4
Renk Pembe
Dosyalama Kapasitesi 250 sayfa
Materyal Karton
Arşivlemek için  Uygun 
Ofis Kullanımına Uygun 

 

Avansas büro dosyası tam kapak pembe, ofislerde işlerini kolaylaştıracak, belgelerinizin kaybolmasını önleyecek ve daha düzenli çalışmanıza yardımcı olacak bir üründür. Özellikle resmi kurumlarda ve şirketlerde sıklıkla kullanılan bu ürün belgelerinizi rahatlıkla dosyalamanız için idealdir. 

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembe Kullanışlı mı?

Avansas büro dosyası tam kapak pembe 25’li paket, 250 sayfalık geniş dosyalama ve arşivleme kapasitesiyle çok sayıdaki belgeyi aynı yerde muhafaza etmenizi sağlayan bir üründür. İçerisindeki metal teller sayesinde dosyaların düşmesini önleyen bu ürün, dosyaların ve belgelerin kaybolmasını ve  karışmasını da önlemektedir. Sayfa kapasitesi, dosyalama ve arşivleme için kullanımının rahat olması ve dosyaların kaybolmasını önleme sebebiyle Avansas büro dosyası tam kapak pembe, oldukça kullanışlıdır. 

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembe 25’li Sağlam mı?

Her ne kadar ofislerde, resmi kurumlarda bilgisayar kullanımı son yıllarda artmış ve önemli bilgiler ve belgeler bilgisayarlarda saklanır hale gelmişse de halen pek çok yerde kağıt belgeler kullanılmaktadır. Özellikle adliye ve devlet daireleri gibi resmi kurumlarda sıklıkla kullanılan çıktıların, kağıt belgelerin saklanması ve arşivlenmesi için dosyalara ihtiyaç vardır. Avansas büro dosyası tam kapak, arşivleme yapmak için son derece uygundur. Kapağının kartondan yapılması sebebiyle uzun yıllar kullanıma uygun olan Avansas büro dosyası, hem pembe rengiyle çalışma alanınıza renk katmakta hem de kolay bir şekilde yırtılmamakta ve deforme olmamaktadır. Belgelerin tutturulması için kullanılan teller metal olması sebebiyle oldukça sağlamdır ve kolay bir şekilde kırılmaz. Tüm bu özellikleri sayesinde Avansas büro dosyası ile belgeleriniz uzun yıllar güvenle muhafaza edilebilir.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembenin Malzemesi Kaliteli mi?

Ofisler ve kurumlarda kullanılan malzemelerin kaliteli olması çalışanlar için önemlidir çünkü yeni çabuk deforme olan ofis malzemeleri hem maddi açıdan hem de ofis düzeni açısından sorunlar yaratır. Avansas büro dosyası tam kapak pembe 25’li paket içerisinde materyal olarak kaliteli karton kullanılmıştır. Böylece çok kolay deforme olmaz. İçerisindeki teller ise kırılmayan ve paslanmayan sağlam ve kaliteli metalden yapılmıştır. Materyallerinin oldukça sağlam ve iyi olması Avansas büro dosyasını ofisinizde kullanılabileceğiniz en kaliteli malzemelerden biri yapmaktadır. 

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembe Paketin Telleri Fazla Sert midir?

Avansas büro dosyası tam kapak pembe 25’li, belgelerinizi dosyalamak ve arşivlemek için sağlam metalden elde edilen teller kullanmaktadır. Bu tellerin sert olup olmadığı ve zorluk çıkarıp çıkarmadığı ise kullanım rahatlığı açısından önem taşımaktadır. Avansas büro dosyasında kullanılan teller fazla sert değildir ve kendinize ve dosyaya zarar vermeden belgelerinizi saklamanıza imkan tanır. Teller ne çok sert ne de çok gevşek olmaması dolayısıyla oldukça kullanışlıdır.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembe 25’li Paket Ekonomik mi?

Büro dosyaları ofislerde ve kurumlarda sıklıkla kullanılan bir ürün olması sebebiyle toplu alınır ve uygun fiyatlı olması beklenir. Avansas büro dosyası, tam da bu beklentileri karşılayan bir üründür. Oldukça uygun fiyatıyla toplu alımlarda da ekonomik olarak kolaylık sağlayan ürün, ofis ve büro bütçesini sıkıntıya sokmadan ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacaktır.

Sizlerde avansas.com üzerinden Avansas büro dosyası almak için sipariş verebilir, hızlı teslimat bölgemizde iseniz 1 iş gün içerisinde siparişinizin elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kullanışlı ve sağlam yapısıyla Avansas büro dosyası tam kapak, sitemizde siz kullanıcılarını beklemektedir!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Pembe 25'li Paket
Birim Fiyat = 15,32 TL
382,93 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.