Ürün Kodu: 57554
Ürün Barkodu: 8691474950513

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz Telli Dosya Mavi 10'lu Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Şeffaf ön yüz
  • A4 boyutlarında
  • Uygun fiyat avantajı
  • 170 sayfa kapasitesi
  • Ortasında metal kilit

Ürün Hakkında

Leitz Telli Dosya Mavi 10'lu Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Renk Mavi
Adet 10
Boyut A4
Materyal PP
Tel materyali Paslanmaz

 

Leitz telli mavi dosya, her türlü sunum, belge, doküman, organize vb. işlerde kullanabileceğiniz ve tüm beklentilerinize karşılık verecek bir üründür. A4 boyut için uygun olan Leitz telli mavi dosya 10’lu paket, avantajlı fiyatı ve telli dosyada aranan tüm özellikleri aynı anda kullanıcısına sunar. Dosyanın yapımında kullanılan polipropilen (PP) adlı madde, ürünün sağlam ve dayanıklı olmasını sağlar. Aynı zamanda darbelerden ve dış etkenlerden korunmasını sağlar. Belgelerinizin zarar görmemesi ve uzun ömürlü olması için sağlam malzemeden üretilmiştir. Kapak kısmı kristal şeffaf görünüme sahiptir. Böylelikle dosyanın içinde düzenlediğiniz belgelerin ne olduğunun görülmesi kolaylaşır. İçindeki paslanmaz malzemeden üretilen tel, şeffaf dosyalarınızın ya da delerek dosyaya taktığınız kâğıtlarınızın karışmasını, dağılmasını, kayıp düşmesini engeller. Bir tür kilit sistemi oluşturarak kaybolma riskini de azaltarak saklama imkânı sunar. Dosyanın sol tarafındaki iki adet delik dosyanızın klasörlere kolayca yerleştirilmesi için tasarlanmıştır ve kullanıma hazırdır. Yine aynı yerde bulunan beyaz şeritli kısım, düzenleme yaparken eklemek isteyeceğiniz başlıklar için yeterli alan imkânı sunar. 10 adet telli dosyayı tek pakette sunması ile uygun fiyataekonomik bir alışveriş yapmanızı sağlar.

Leitz Mavi Telli Dosya Kullanım Alanları Nelerdir?

Telli dosyalar, profesyonel ve günlük hayatta her an kullanmaya ihtiyacınız olabilecek pratik ürünlerdir. İhtiyacınıza göre farklı boyut ve renkteki dosyaları kullanarak düzenlemeler yapabilirsiniz. Farklı kalite ve sağlamlığa sahip ürünlerden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Telli dosyalara ulaşmak çok kolaydır ve kullandıktan sonra sağladığınız düzene alışıp her zaman kullanmak isteyebilirsiniz. Kamu kuruluşlarında, özel sektörde, ofislerde, eğitim ve öğretimde, fabrikalarda, hastanelerde, restoranlarda, evlerde ve aklınıza gelen her yerde kullanabilirsiniz. Belgelerinizi korumak, sınıflandırmak, ayırmak, saklamak ve buna benzer pek çok organize işine yardımcı olmak için üretilmiştir. Telli dosyalar, sıklıkla bu alanda kullanıldığı gibi herhangi bir sınırı olmadan her isteğe ve her ihtiyaca göre de kullanılabilir. Dosyalama ve arşivleme işlerinde düzeni yakalamak için gerekli olan telli dosyalar, aynı zamanda düzenlenen bu belgeleri korumak için de kullanılır. Dağınıklığı ortadan kaldırıp belgelerin düzenini sağladığı gibi zarar görmesini de engeller.Leitz mavi telli dosya,tüm bu alanlarda ve tüm bu amaçlar için kullanılabilir. İhtiyaca göre pratik çözümler üretir. 10 adet mavi dosya tek pakette sunulmaktadır. Kaliteyi ve uygun fiyatıaynı anda bulmanızı sağlar. Leitz telli dosyayüksek kaliteli özellikleri, geniş kullanım alanı ve ekonomik fiyatıile paranızın karşılığını size geri verir. Leitz mavi telli dosya yorumları kontrol edildiğinde büyük bir memnuniyet oranı olduğunu görebilirsiniz.

Leitz Telli Dosya Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Leitz telli dosya üretim aşamasında kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde en son tek bir bütün haline geldiğinde de kaliteli bir ürün olarak kullanıma hazır hale gelir. PP materyali ve şeffaf kristal kapak kısmı, yüksek kalite malzemeden üretilmiştir. Sağlam ve dayanıklı olduğu için uzun ömürlü bir ürün olarak tanımlanabilir. Yeterli özen gösterildiğinde tek bir adet Leitz mavi telli dosya bileuzun yıllar kullanılabilir.

Leitz Mavi Telli Dosyanın Kullanım Kapasitesi Nedir?

A4 formatındaki kâğıtlar ile kullanılabilir. 170 adet A4 sayfa kapasitesine sahiptir. Tüm ihtiyaçlarınız için ideal ve işlevsel bir üründür.

Leitz Telli Dosya Mavi 10'lu Paket Uygun Fiyatlı mıdır?

10’lu ekonomik paket avantajı ile oldukça uygun fiyatlıdır. Bu ürünü satın alarak 10 adet Leitz telli mavi dosyaya paranızdan tasarruf ederek sahip olabilirsiniz.Uygun fiyat, orjinal ürün garantisi, kolay ve güvenli ödeme avantajlarıyla avansas.com’u ziyaret ederek sipariş oluşturabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz kargonuz, 1 iş günü içerisinde paketlenip güvenle sizlere ulaştırılacaktır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz Telli Dosya Mavi 10'lu Paket
Birim Fiyat = 11,71 TL
117,14 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.