Ürün Kodu: 62949
Ürün Barkodu: 8693026516512

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Eco Telli Dosya Kırmızı A4 Boyut 50'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı PP malzeme
  • 140 sayfa kapasite
  • Sağlam metal kilit
  • Şeffaf kapak, kırmızı renk
  • 2 halkalı klasörlere uygun

Ürün Hakkında

Avansas Eco Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Adet 50
Marka Avansas
Renk Kırmızı
Kapasite 140 sayfa
Boyut A4 boyutu
Kapak Şeffaf
Metal Kilit Var
Malzeme Polipropilen

 

 

Avansas marka kırmızı renkli eco telli dosya toplamda 50 adettir. Belgelerinizi rahatça dosyalayıp saklayabileceğiniz şekilde tasarlanan dosyaya 140 sayfaya kadar kağıt koyulabilmektedir. A4 boyutundaki sayfaları koyabileceğiniz Avansas kırmızı eco telli dosya ortasında metal kilit barındırır. Bu metal kilit sayesinde belgeleriniz ve evraklarınız karışmaz, kaymaz ve düşmez. Avansas kırmızı eco telli dosya polipropilen ham madde içermektedir. Polipropilen malzeme sayesinde sağlam bir telli dosya haline gelen üründe kolayca yırtılmalar gözlenmez. Sağlam ve kaliteli bir üründür. Telli dosyanın ön yüzü şeffafdır. Bu sayede dosyanız içerisinde hangi belgelerin yer aldığını rahatlıkla görebilirsiniz. Avansas kırmızı eco telli dosyayı  şeffaf poşet dosyalarla veya delgeçle deleceğiniz belgelerinizi saklamak için kullanabilirsiniz. Kendinize düzenli bir arşiv oluşturabilirsiniz. Sağlam metal kiliti sayesinde kırılma, bozulma veya deforme olma gibi durumlar gözlenmemektedir. Kırmızı rengiyle sizin için oldukça şık bir telli dosya alternatifi olacak olan  Avansas kırmızı eco telli dosyaya belirlediğimiz teslim bölgelerinden birinde iseniz 1 iş günü içerisinde ulaşabilirsiniz.

Avansas Kırmızı Eco Telli Dosya Sağlam ve Kaliteli midir?

Avansas kalitesiyle üretilen telli dosya oldukça sağlamdır. Polipropilen malzemeden üretilen Avansas kırmızı eco telli dosyanınortasında bir metal kilit bulunmaktadır. Bu metal kilit sayesinde içerisine koyacağınız şeffaf poşet dosyalar veya delgeçle deldiğiniz belgeleriniz kolayca saklanabilecektir. Ayrıca bu metal kilit belgelerinizin karışmasını ve kaymasını önler. Çok sert yapıda olmayan telli dosyanın telleri bozulmaz ve deforme olmaz. Polipropilen ise otomotiv sanayindeki parçalarda, tekstil ve yiyecek paketlemesi gibi çok geniş kullanım alanına sahip olan termoplastik bir polimerdir. Sağlığa zararı olmayan bu madde  Avansas kırmızı eco telli dosyanın da ana malzemesini oluşturmaktadır. Bu malzeme sayesinde Avansas kırmızı eco telli dosya kolayca deforme olmaz ve yırtılmaz. Kapak kısmı da son derece kaliteli olan Avansas telli dosyanın kapakları da çabuk deforme olmaz. Uzun süreli kullanıma uygundur.

Avansas Kırmızı Eco Telli Dosya Kullanışlı mıdır?

Ön yüzü şeffaf olan Avansas kırmızı eco telli dosya sayesinde bütün evraklarınızı karışmadan sınıflandırabilirsiniz. Bu şeffaf ön yüzü sayesinde dosyaya hangi belgeleri koyduğunuzu rahatlıkla görebilirsiniz. Avansas kırmızı eco telli dosyayı içerisine poşet dosyalar yerleştirerek veya belgelerinizi delgeç yardımıyla delerek ve telli dosya içerisine yerleştirerek kullanabilirsiniz. Avansas kırmızı eco telli dosya metal kilitlidir. Bu metal kilit belgelerin karışmasını, dosya içerisinden düşmesini veya kaymasını engeller. Telli dosya sayesinde belgeleriniz kaybolmadan arşivleyebilirsiniz.

Avansas Kırmızı Eco Telli Dosyanın Kapasitesi Yeterli midir?

Avansas kırmızı eco telli dosya, 140 sayfaya kadar belgeyi alabilecek kapasitede bir telli dosyadır. Bu kapasite ise yeterli sayıda belgenizi arşivleyebileceğinize olanak sağlayan bir sayıdır. avansas.com'dan yapacağınız alışveriş ile kolayca ulaşabileceğiniz ürün sitemizde sepetinize eklenmeyi beklemektedir. 

Avansas Kırmızı Eco Telli Dosya Uygun Fiyatlı ve Ekonomik midir?

Avansas kırmızı eco telli dosya 50 adettir. Bir paket içerisinden 50 tane kırmızı renkli telli dosya çıkmaktadır. Sitemizdeki uygun fiyat garantisiyle daha avantajlı hale gelen bu paket sizin bütçenize ve cebinize uygun bir alışveriş imkanı sunacaktır. Sepetine ekleyerek hemen satın alabileceğiniz Avansas kırmızı eco telli dosya kendi arşivinizi oluşturmanız için son derece yardımcı bir ürün olacaktır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Eco Telli Dosya Kırmızı A4 Boyut 50'li Paket
Birim Fiyat = 3,03 TL
151,32 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.