Ürün Kodu: 64381
Ürün Barkodu: 8697417042314

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Büro Dosyası Yarım Kapak Sarı 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yarım kapak dosya
  • Arşivlemeye uygun
  • A4 boyutlarında
  • Yüksek sayfa kapasitesi

Ürün Hakkında

Avansas Büro Dosyası Yarım Kapak Sarı 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Miktar 25'li paket
Renk Sarı
Türü Ofis Malzemesi
Boyut A4
Artıları Yüksek sayfa kapasitesi
Ofis Kullanımı Uygun
Arşivleme Uygun
Tel Materyali  Metal

 

Ofislerde, şirketlerde yoğun işlerde bazen düzeni sağlamakta zorluk çekebiliriz. Sayfalarca kağıtların, yığınla bir sürü dosyanın içerisinde istediğimiz bulmak bizi yavaşlatabilir. Üstelik çalışma ortamında oluşan kargaşa insanın dikkatini dağıtır. Çalışırken düzenli olmak, dosyalarımızı düzenli bir şekilde sınıflandırmak bize kolaylık sağlar. Kolaylığın yanı sıra yetiştirmemiz gereken işlerde ya da aciliyeti olan durumlarda bulmamız gerekeni daha kolay buluruz. Bunun için bazı düzenleyiciler bize yardım eder. Bunlardan bir tanesi de büro dosyalarıdır. Şeffaf dosyalarda kategorize ettiğiniz aynı konuyla alakalı dosyalarınızı büro dosyası yarım kapak sayesinde bir arada tutabilirsiniz. Böylelikle iş yerinizin disiplinini sağlayıp dosyalarınızın karışmasını önlemiş olacaksınız. 

Avansas Büro Dosyası Yarım Kapak Sağlam mıdır?

Dosyaları düzenli, bir arada tutmak ve bunu uzun süreli yapmak için kaliteli düzenleyicilere ya da saklayıcılara ihtiyaç duyarız. Uzun süre muhafaza etmek için kaliteli ürünlerin olmasını tercih etmelisiniz. Bu durumda da büro dosyası yarım kapak sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde üretilmiştir. Kalın iç/dış kapak ve metal telleriyle beraber uzun süreli saklamanıza yardımcı olacaktır. Telleri metal işçilik olduğu için kalitesinden ötürü çabuk kırılıp, deforme olmayacaktır. Kapağının kalın olması sebebiyle dış kapağına yazacağınız başlıklarda kağıdın arkasına geçirme gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Avansas Büro Dosyası Yarım Kapak Kullanışlı mıdır?

Arşivleme işleminde en önemli şey yan yana ya da alt alta koyduğumuz belgelere daha çabuk ulaşabilmek adına kapağında veya sırt kısmındaki yerlerinde içindekilere dair bize bilgi veren ibarelerin bulunmasıdır. Büro dosyası yarım kapak en üstteki yarım kapağının kısmına belgelerinize alakalı bilgileri yazabilirsiniz. Bu da sizin aradığınız dosyalara, tarihlere daha çabuk erişebilmenizi sağlayacaktır. 

Arşivde sürekli başka dosyalarla yan yana duracağı için kapağının deforme olmayacağı bir tercih yapmanız gerekir. Büro dosyası yarım kapak, kapağının kalınlığı ve yapısı sebebiyle kapağın deforme olmasını engelleyecektir ve gönül rahatlığıyla dosyalarınızı arşivlemeye devam edebileceksiniz. 

Avansas Büro Dosyası Yarım Kapak Avantajları Nelerdir?

Kullanışlı olmasının yanı sıra ürününkapağının yarım olması en büyük avantajlarından bir tanesidir. Dosyanın içine konulan ilk dosyanın başlığının, içeriğinin gözüküyor olması size kolaylık sağlayacaktır. Yüksek dosya kapasitesi sayesinde istediğiniz kadar dosya ekleyebilirsiniz. 

Metal demirinin kaliteli olmasından dolayı dilediğiniz kadar şeffaf dosyayı iç içe geçirebilir ve büyük bir dosya oluşturabilirsiniz. Böylelikle yüksek kapasitesi sayesinde tek bir konuyu birden fazla dosyaya bölmenize gerek kalmayacak. Hepsini derli toplu bir şekilde saklayabileceksiniz. 

Avansas Büro Dosyası Yarım Kapak Nasıl Kullanılır?

Özellikle ofislerde, işlerle alakalı alt başlıklara ait işler bulunur. Bu işleri dosyalamak iyi bir şirket izlenimi yaratmak açısından önemlidir. Bir konu hakkında yapacağınız dosyanın başlıklarını ve alt başlıklarını ayırmanız gerekmektedir. Bir şeffaf dosyaya yaptığınız bir alt başlığı, büyük başlığın altına eklemek için büro dosyası yarım kapak kullanmanız faydalı olacaktır. Ayrı ayrı şeffaf dosyalarda biriktirdiğiniz konularınızı tek büyük başlık altına almak için büro dosyanızın tellerinden faydalanın. Şeffaf dosyanın kenarındaki delikleri metal telden dikkatlice geçirin. Bu işlem sayesinde birden fazla dosyayı üst üste ekleyebilirsiniz. Dilerseniz en üstteki büro dosyasının kapağına tarih, isim, şirket ismi belirtebilirsiniz.

Kaliteli ve sizlere her şekilde kolaylık sağlayacak ofis malzemeleri için avansas.com’dan yararlanabilirsiniz. Ofislerinizde düzeni sağlamak için toptan alışverişte, uygun fiyatlar için avansas.com’dan sipariş oluşturabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz, 1 iş gününde kargonuz tarafınıza teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Büro Dosyası Yarım Kapak Sarı 25'li Paket
Birim Fiyat = 9,89 TL
247,14 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.