Ürün Kodu: 62947
Ürün Barkodu: 8693026516550

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Eco Telli Dosya Yeşil A4 Boyut 50'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı PP malzeme
  • 140 sayfa kapasite
  • Sağlam metal kilit
  • Şeffaf kapak, yeşil renk
  • 2 halkalı klasörlere uygun

Ürün Hakkında

Avansas Eco Telli Dosya Yeşil 50'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Renk Yeşil
Sayfa Kapasitesi 140 sayfalık kapasite
Kapak Şeffaf kapak
Tür Telli dosya
Ofis kullanımı Ofis kullanımına uygun

 

İster evde, ister okulda, ister ofiste istediğiniz ortamda istediğiniz amaçla kullanacağınız bu telli yeşil dosya kısa süre içinde vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini alacak. Oldukça ergonomik ve kullanışlı yapısıyla kullanıcısının bütün beklentilerine cevap veren ürün son derece dayanıklı ve kaliteli polipropilen malzemeden üretilmiş olup, olası darbe ve kazalara karşı oldukça dayanıklıdır ve içinde ürünlerinizi gönül rahatlığı ile muhafaza etmenize olanak tanıyan yapısıyla kullanıcılarına güven verir. İster fotokopilerinizi saklamak için, ister belgelerinizi muhafaza etmek için hangi amaçla olursa olsun son derece kullanışlı ve pratik bir üründür. Şeffaf kapağı sayesinde son derece kolay ve pratik bir şekilde dosya içinde ürünlerinizi sınıflandırabilir veya muhafaza edebilirsiniz. Yeşil rengi ile oldukça beğenilen dosya 140 sayfalık baskı kapasitesi adedi ile tüm ihtiyaçlarınıza kolaylıkla cevap vererek ideal hacim ve kapasitede ürün özelliği gösterir. Her türlü amaca ve ihtiyaca anında cevap verebilir ve içinde belge, çıktı ya da dosyalarınızı gönül rahatlığı ile muhafaza edebilir ya da evraklarınızı düzenlemek amacıyla güven ile kullanabilirsiniz. Telli yapısı ile kullanıcılarına büyük bir kullanım kolaylığı vadeden dosya kısa süre içinde sizin de beğeninizi kazanmayı başararak muadillerine fark atacak ve sağladığı fiyat/performans oranıyla göz dolduracak.

Avansas Eco Telli Dosya Yeşil Dayanıklı ve Kaliteli midir?

Avansas kalitesi ve güvencesi ile sizlere ulaşan bu şeffaf-yeşil renkteki telli dosya son derece kaliteli ve dayanıklıdır. Ergonomik yapısı ve şık tasarımı ile istediğiniz ortamda istediğiniz amaç için gönül rahatlığı ile tercih edebilir, size sağladığı pratik düzenin tadını çıkarabilirsiniz. Dosya düzenlemeden evrak muhafaza etmeye, fotokopi saklamadan klasör dizaynına varana dek geniş bir yelpazede ürününüzü kullanarak size sağladığı konforun tadını çıkarabilirsiniz. Son derece kaliteli ve dayanıklı maddeden tasarlanmış olan bu ürün olası darbe ve yırtılmalara karşı da son derece dayanıklıdır ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Telli yapısı sayesinde büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan dosya 140 sayfalık kapasitesi ile de göz doldurur ve kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap vererek kullanıcılarından tam not almayı başarır. Gerek boyutu gerek hacmi ile ideal ve ergonomik bir şekilde konumlandırabilir, istediğiniz amaçla gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz. Modeli itibarıyla sıkça tercih edilen modeller arasında yerini alan bu telli dosya kısa sürede sizden de tam not almayı başaracak.

Avansas Eco Telli Dosya Yeşil Çabuk Bozulur mu?

Avansas kalitesi ve farkıyla sizlere ulaşan bu ürün yapısı itibari ile son derece kaliteli, dayanıklı ve kullanışlı bir üründür. Kaliteli materyal tasarımı ile üretilen ürün olası darbeye, düşmeye, herhangi bir sıcak sıvı dökülmesine, yırtılmalara ve sıkışmalara karşı oldukça dayanıklı ve dirençlidir. Kolay kolay deforme olmadan ürününüzü uzun yıllar gönül rahatlığı ve güven içinde kullanabilirsiniz. Sağladığı özellikler ile aynı zamanda kullanıcılarına büyük bir ekonomik tasarruf olanağı tanıyan bu dosya ekonominize de katkıda bulunarak ideal ürün özelliği gösterir ve kullanıcılarından tam not almayı başararak kalitesini ve farkını konuşturur.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, yaşam alanlarınız için düzen ve konfor sunan bu telli dosyaya kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Şık tasarımı ve avantajlı fiyatları ile Avansas Eco telli dosya sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Eco Telli Dosya Yeşil A4 Boyut 50'li Paket
Birim Fiyat = 2,99 TL
149,44 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.