Jacobs Kahve

Toplam 11 sonuç

1895 yılında Almanya’da kurulan ve ünü önce Avrupa pazarına sonra da tüm dünyaya yayılan kahve markası Jacobs, geniş ürün çeşitliliği ile günümüzde kahve severlerin ilk tercihidir. Jacobs’un kurucusu Johann Jacobs tarafından Bremen’de açılan küçük bir dükkanda başlayan hikayesi, bugün pek çok ev ve işyerinde kahve tutkunlarını kaliteli kahve ile buluşturarak başarı ile sürmektedir. Siz de Jacobs’un geniş ürün gamından size ve damak zevklerinize en uygun kahve çeşidini bulabilir; ister yalnız başınıza isterseniz de sevdiklerinizle hayatın karmaşasına kısa ve keyifli bir mola verebilirsiniz!

Özenle Toplanan Kahve Çekirdekleri

Üretim yolculuğuna, Arabica ve Robusta kahve çekirdeklerinin özenle toplanması ile başlayan Jacobs kahve çeşitleri; toplandıktan sonra Jacobs’a özgü biçimde kavruluyor. Farklı aromalar ile zenginleştikten sonra kalitesini ve tazeliğini kaybetmeyecek bir biçimde ambalajlanıyor. Son olarak siz değerli kahve tutkunları ile bir araya gelen Jacobs kahveler, bir fincanda kocaman bir mutluluk ve keyif sunuyor.

Yüksek Kaliteli ve İyi Kahve

Dünyanın önde gelen kahve üreticileri arasında yer alan Jacobs, ürettiği tüm ürünlerde kahveseverleri kaliteli ve iyi kahve ile buluşturma vizyonunu sürdürüyor. Kahve çekirdeklerinin toplanması, harmnalanması ve paketlenmesi gibi tüm üretim aşamalarında aynı özeni gösteren marka; geniş ürün çeşitliliği ile her damak zevkini memnun ediyor.

Zengin Ürün Yelpazesine Sahip Jacobs Kahveler

Yüzyıllardır keyifle tüketilen kahveye eşsiz bir lezzet ve üstün kalite katan Jacobs, kurulduğu günden beri nitelikli kahve üretimine devam etmektedir. Farklı kahve tüketim alışkanlıklarına sahip kitleleri aradıkları kahve ile buluşturmayı hedefleyen marka, geniş ürün çeşitliliği ile deneyenlerin damaklarında eşsiz bir iz bırakmaktadır. Peki size en uygun Jacobs kahve hangisi?

  • Jacobs Filtre Kahve: Jacobs filtre kahve çeşitleri, hem kolay hazırlanabilir olması; hem de benzersiz bir içim keyfi sunması ile ön plana çıkıyor. Arabica ve Robusta kahve çekirdeklerinin özenle toplanıp öğütülmesi ve ardından paketlenmesi ile sizlerle buluşan Jacobs filtre kahveler; hem yumuşak hem de sert aromalı alternatifleri ile beğeni topluyor. French press ya da filtre kahve makinesi yardımıyla kolaylıkla demlenebilen Jacobs filtre kahveler, hem ofis ve işyerlerinde hem de evlerde tercih ediliyor. 500 gram ve 250 gramlık kaliteli ambalajlarda satışa sunulan Jacobs filtre kahveleri Avansas üzerinden detaylı bir biçimde inceleyebilir; kararınızı verdikten sonra sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
  • Jacobs Hazır Kahve: Eğer kahvem şipşak hazır olsun diye düşünenlerdenseniz Jacobs hazır kahve çeşitleri tam size göre! Gün içerisinde hızlı ve pratik bir kahve keyfi sunan Jacobs hazır kahveler, yalnızca bir bardakta aradığınız gibi bir içim keyfi vaad ediyor. Çözünebilir formdaki kahveleri, 10’lu ve 40’lı paketler halinde tek kullanımlık biçimde ya da daha uzun süreli kullanımlarınız için sağlıklı cam kavanozlarda satın alabilirsiniz. Jacobs hazır kahve çeşitlerini dilediğiniz her an ve her yerde tüketebilirsiniz. Bardağınıza döktüğünüz hazır kahvenin üzerine gerektiği kadar sıcak su ekledikten sonra kahveniz hazır!
  • Jacobs Kapsül Kahve: Nespresso kahve makinesinde son derece pratik bir biçimde demleyebileceğiniz Jacobs kapsül kahve çeşitleri, özellikle de yoğun aromalı kahve tüketmek isteyenlere ideal içim keyfi sunuyor. Hem hafif ve yumuşak aromalı hem de dengeli ve meyvemsi aromalı opsiyonları bulunan Jacobs kapsül kahveler, mükemmel espresso deneyiminin kapılarını aralıyor. 10’lu kapsüller halinde satılan bu kahve çeşidi, hem ofis ortamında hem de evlerde tercih ediliyor. Siz de damak zevkinize en uygun Jacobs kapsül kahveyi belirledikten sonra Avansas üzerinden satın alabilir, iyi kahve deneyimini dilediğiniz her yerde yaşayabilirsiniz!