Jacobs Granül Kahve

Toplam 7 sonuç

 

Jacobs granül kahve çeşitleri, gün içinde kahve içme ihtiyacı duyduğunuz her zaman yardımınıza koşan en lezzetli seçeneklerdir. Okulda, işte, evde ve hatta yoldayken bile Jacobs granül kahve çeşitlerini kolayca hazırlayabilir ve büyülü şımartan aromaları ile keyifli bir kahve içim keyfi sürebilirsiniz. Jacobs markasının pratikliği seven kahve tutkunları için üretmiş olduğu granül kahve çeşitleri arasından en sevdiğiniz aromayı seçin, üzerine kaynar su ekleyin ve mükemmel bir kahve deneyiminin tadını çıkarın.

Jacobs Granül Kahve Çeşitleri

Jacobs granül  kahve çeşitlerinde, farklı aroma ve yoğunluklarda seçenekleri ile her damak zevkine uygun pratik bir kahve çeşidi vardır. Size en uygun seçeneği bulmak için aşağıdaki detaylı tadım notlarından yararlanabilirsiniz:

  • Monarch Gold Kahve:Karşı konulmaz aromasıyla Jacobs’un en sevilen granül kahve çeşitlerinden birisidir. 100 ve 200 gramlık ambalajlarda ve 100 gramlık kavanozda satılan seçenekleri vardır. Ayrıca tek içimlik 2 gram kahveden oluşan 26’lı paketler halinde satılan Monarch Stick Kahve Paketi de mevcuttur. Kalabalık ortamlarda ve uzun süreli kullanımlarda büyük ekonomik paketleri, daha çok mobil olacağınız ya da hızlı bir şekilde tüketmeniz gereken yerlerde ise size içim kolaylığı sunan tek içimlik pratik stick kahveleri tercih edebilirsiniz.
  • Cronat Gold: Farklı kahve yetiştirme alanlarından seçilen kahvelerin birbiriyle uyumlu bir şekilde harmanlanması ile oluşur. Sonuç, büyülü şımartıcı bir aroma ile özel bir kahve deneyimidir. 500 gramlık özel ambalajı ile satılır, ekonomiktir. Kahve makineleri için uygun olan bu ürün ile dilediğiniz her an yumuşak içimli bir kahve deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • 2’si 1 Arada Kahve:Kolay ve hızlı hazırlama seçeneği ile mükemmel aromalı bir kahve deneyimi yaşatır. İçeriğinde yalnızca kahve ve süt tozu vardır, şeker kullanmayan kahve severler için idealdir. Jacobs 2’si 1 Arada Kahve her birinin içinde 14 gram kahve bulunan 10’lu ve 40’lı tek kullanımlık paketler halinde satılır, oldukça ekonomiktir. Özel ambalajı sayesinde uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz.
  • 3’ü 1 Arada Yoğun Lezzet: Şekersiz yapamayan kahve severlerin tercihidir. İçeriğinde kahve, süt tozu ve şeker bulunur. 18 gramlık özel ambalajlarda 10’lu ve 40’lı paketler halinde satılır. Gün içinde keyifli bir kahve molası için idealdir, mükemmel aroması ile her içimde damağınızda enfes bir tat bırakır.
  • 3’ü 1 Arada Yumuşak Lezzet:İçerisinde kaliteli kahve çeşitlerinden elde edilen gold kahve parçacıkları bulunur. Şekerli ve yumuşak içimli kahvelerden hoşlananlar için ideal bir tattır. Tek içim için ambalajlanmış 18 gramlık kahvelerden oluşan 10’lu ve 40’lı paketler halinde satılır. Serin yerde muhafaza edildiği takdirde uzun süre tazeliğini ve lezzetini korur.
  • 3’ü 1 Arada Kahve:Tek kullanımlık 10’lu ve 40’lı paketler halinde satılan bu ürünü gün içinde dilediğiniz zaman tüketmek üzere çantanızda ya da çekmecenizde kolayca taşıyabilirsiniz. İçeriğinde kahve ile birlikte süt tozu ve şeker de bulunur. Jacobs 3’ü 1 Arada Kahve hoş aromasıyla size keyifli bir kahve içim keyfi sunar.

İş yerinde günün stresini azaltmak için ya da ders çalışırken lezzetli bir mola vermek için Jacobs granül kahve çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Kahve konusunda hız ve lezzeti bir araya getiren Jacobs granül kahve çeşitleri arasından damak tadınıza en uygun lezzeti Avansas’ta bulabilir; Avansas kalitesi ile tek tıkla satın alabilirsiniz.

Jacobs Granül Kahve Çeşitleri Nasıl Hazırlanır?

Jacobs granül kahvelerin hazırlanması oldukça basittir. Lezzetli bir kahve içim keyfi için aşırı kaynar su kahveyi yakacağından kaynar su kullanmamaya özen göstermelisiniz. Bir bardak suyu yeterli miktarda ısıtıp, 1-2 çay kaşığı kahve ekleyerek kaşık yardımıyla kahveyi eritin. Dilerseniz krema ya da süt de ekleyebilirsiniz. Böylece Jacobs granül kahve çeşitleri ile dilediğiniz her yerde 1-2 dakika içinde Jacobs kalitesiyle mükemmel bir kahve deneyimi yaşayabilirsiniz.