Nescafe Granül Kahve

Toplam 19 sonuç

 

Kaliteli kahve üretimi ile tüketicilerine eşsiz kahve deneyimi yaşatmayı hedefleyen Nescafe, yeni geliştirilen filtreleme teknolojisi ile dalından toplanan kahve çekirdeklerinin özenle öğütülmesini sağlayarak her fincanda kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Farklı damak zevklerine Nescafe granül kahve çeşitleri arasından size en uygun kahveyi bularak kahve saatlerinize lezzet ve kalite katabilirsiniz.

Özel Anlarınızı Nescafe Granül Kahveler ile Taçlandırın

Uyanık kalmanız, odaklanmanız, dinlenmeniz ve sosyalleşmenizde büyük rolü olan kahvenin “İnsana, Topluma ve Gezegene Saygı” sloganı ile yola çıkan Nescafe profesyonelliği ile buluştuğu o an… Dikkat! Bir fincan Nescafe Granül Kahveler zengin aroma, eşsiz tat ve muhteşem koku içermektedir. Peki çözülebilir kahvenin üstadı olan Nescafe’nin her damak zevkine hitap eden çeşitlerinden sizin favoriniz hangisi?

Farklı Aromalara Sahip Nescafe Granül Kahveler

%100 doğal kahve çekirdeklerinden üretilen ve zengin aromatik tatlara sahip Nescafe Granül Kahve çeşitlerinden hangisini tercih edeceğinize karar veremiyorsanız, yazımızın devamını okuyarak detaylı bilgilere ulaşabilir, uygun fiyat seçenekleri ile Avansas’tan tek tıkla satın alabilirsiniz.

  • Nescafe Gold: Nescafe, özel olarak topladığı kahve çekirdeklerini Altın Oran ismini verdiği özel yöntemle ideal kavurma süresi ve sıcaklığında kavurarak, dengeli bir tat ve muhteşem bir aroma elde eder. Taptaze kahve çekirdeklerinin yavaşça kavrulması ile oluşan muazzam kokunun sizi büyülemesine izin verin. 10 kez daha ince öğüttüğü kahve çekirdekleriyle daha yoğun kahve tadı ve zengin aroması ile yumuşak bir içim keyfi sunan Nescafe Gold; teneke, poşet, kavanoz ve ekopaket opsiyonları ile işyerinin alışveriş yeri Avansas’ta farklı boyut seçenekleri ile bulabilirsiniz.
  • Nescafe Classic: Nescafe’nin imza ürünü olan Nescafe Classic, Robusto kahve çekirdeklerinin ayrı ayrı kavrulması ile 80 yıldır tüketicilerine dolgun kahve deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Özel filtreleme teknolojisi ile kahvenin muhteşem kokusunu fincanlarınıza taşıyan Nescafe Classic, yoğun kahve aroması sevenlere de sert içim deneyimi yaşatıyor. Nescafe kalitesi ile uzun süre tazeliğini koruyan Nescafe Classic’i teneke kutu, stick kahve ve farklı ekonomik paket seçenekleri ile Avansas.com’dan inceleyebilir, güvenli ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.
  • Nescafe Stick Karma: Bir türlü hangi kahveyi içeceğine karar veremeyenlerin imdadına Nescafe Stick Karma koşuyor! Nescafe Stick içeriğinde her damak tadına uygun, lezzetli ve kolay hazırlanabilir kahveler bulundurmaktadır. Nescafe Stick tüketicilerine Nescafe Gold, Classic, 3’ü 1 Arada gibi Nescafe’nin tüm kahve çeşitlerini stick formunda kolay tüketilebilir şekilde sunmaktadır.
  • Nescafe 3’ü 1 Arada: Türkiye’de en çok tercih edilen kahvelerden biri olan Nescafe 3’ü 1 Arada, zengin aroması, muhteşem tadı ve pratik kullanımı ile kahve tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Tempolu geçen bir gününüzde bir bardak Nescafe 3’ü 1 Arada molası vererek kendinizi ödüllendirebilirsiniz. İnce öğütülen kahve çekirdekleriyle üretilen Nescafe 3’ü 1 Arada; orijinal, extra, sütlü köpüklü ve fındıklı aroması ve şekersiz 2’si 1 Arada seçenekleri ile siz tüketicilere geniş ürün yelpazesi sunmaktadır.
  • Nescafe Crema Latte/Mocha: Kaliteli kahve çekirdeklerini bol krema ve nefis çikolata ile buluşturan Nescafe Mocha Çikolata ile kahveyi bir arada seveler için ideal bir seçim olacaktır. Kahvenin olmazsa olması bol köpüğüdür diyenler için Nescafe Crema Latte, yumuşak içimi ve enfes lezzeti ile kahveye yeni bir boyut kazandırıyor.

Nescafe Granül Kahveler Nasıl Hazırlanır?

Yoğun hayat temposunda kısıtlı zamanda mükemmel kahve deneyimi yaşamak isteyenler Nescafe Granül Kahveleri tercih ediyor. Muhteşem kokusu, zengin aroması ve yoğun tadı ile kaliteli kahve deneyimi yaşatan Nescafe Granül Kahveler pratik bir şekilde hazırlanmaktadır. Bir fincan Nescafe Gold veya Classic kahve hazırlamak için: 200 ml kaynamış ve bir dakika bekletilmiş sıcak suyun içine 2 g (bir tatlı kaşığı) Nescafe Gold veya Classic kahve ekleyin ve karıştırarak mükemmel sonuçlara ulaşın. Bir fincan Nescafe 3’ü 1 Arada, Crema Latte veya Mocha hazırlamak için: 1 poşet Nescafe 3’ü 1 Arada, Crema Latte veya Mocha’nın tamamını bir fincana boşaltın. Üzerine 200 ml kaynatılmış ve bir dakika bekletilmiş sıcak suyu ekleyin. Kahvenizi karıştırın ve uzun süren kahve hazzını yaşamaya başlayın.