NESCAFÉ Markası Hakkında 

Hazır kahve denildiği zaman akıllara ilk gelen marka olan NESCAFÉ, benzersiz lezzetleri sayesinde her yudumda kendinizi daha iyi ve enerjik hissetmenizi sağlar. Türkiye’nin en sevilen kahve markası olan NESCAFÉ, dünyaca ünlü Nestlé markası tarafından 1938 yılında İsviçre’de kurulmuştur. Sonrasında ise eşsiz lezzetlerini tüm dünyaya ulaştırmayı başarmıştır. 

Kahve tiryakilerinden tam not alan marka, geniş ürün yelpazesiyle de memnuniyet kazanmaktadır. Her nerede olursanız olun pratik bir şekilde kahve keyfini yaşamanızı sağlayan NESCAFÉ, suda çözünebilen hazır kahveler konusunda kaliteli ürünleri ile dikkat çeker. Uzun seneler boyunca devam ettirdiği AR-GE çalışmaları sonucunda hazır kahve söz konusu olduğunda mükemmel lezzete ulaşan ilk marka olmayı başarmıştır.  

NESCAFÉ’nin 80 yılı aşkın kahve deneyimiyle özenle öğütüp kavurduğu kahve çekirdeklerinin orijinal lezzetini yalnızca su ile karıştırarak elde etmenizi sağlayan markası, güçlü aroması ile dikkatleri üzerine çeker. NESCAFÉ Gold serisi ise markanın bugünkü başarısında en önemli faktörlerin başında gelmektedir. Bu üründe de sunduğu üstün kalite ile NESCAFÉ, dünya pazarında çok önemli bir yere sahip olmuştur. Günümüzde, elde ettiği bu başarıyı NESCAFÉ stick kahve ile devam ettirmektedir. 

NESCAFÉ Stick Karma 56’lı Paket İçeriği

NESCAFÉ stick karma 56’lı paket içeriğinden bahsetmeden önce NESCAFÉ stick kahve nedir sorusuna cevap verilmelidir. NESCAFÉ stick kahveler, özel paketler halinde satılmaktadır. Bu özel paketlerin içerisinde bulunan ürün miktarı, bir fincan kahve hazırlamak için idealdir ve mükemmel lezzet sunar. Ayrıca tek kullanımlık olan bu ambalajlar sayesinde kahveniz uzun süre tazeliğini korur. 

NESCAFÉ stick kahve karma paket içerisinde 56 adet, 6 farklı kahve çeşidi bulunur.Ürünü uygun boyutları ve kaliteli ambalajı sayesinde ofis çekmecesinde rahatlıkla depolayabilir ve canınız istediğinde hijyenik bir şekilde tüketebilirsiniz. Damak tadınıza göre NESCAFÉ stick kahvelerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Paketin içerisinde bulunan 6 NESCAFÉ stick kahve türleri şu şekildedir:

nescafe stick karma paket

NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Kahve 

NESCAFÉ Stick Karma 56’lı paket içerisinde bulunan kahve çeşitlerinden bir tanesi Nescafe 3’ü 1 Arada’dır. Paket içerisinde toplamda 14 adet 3’ü 1 Arada paketi bulunur. NESCAFÉ’nin özel öğütülmüş kahve çekirdekleri, lezzetli Nestlé Coffee-Mate ve şekerden oluşan bu ürün; kahvesini tatlı ve sütlü içmeyi sevenler için idealdir. 

NESCAFÉ 2’si 1 Arada Kahve 

Paket içerisinde bulunan bir diğer çeşit de NESCAFÉ 2’si 1 Arada’dır. Toplamda 14 adet 2’si 1 Arada bulunmaktadır. Kahvenizi sütlü ve şekersiz tüketmeyi seviyorsanız 2’si 1 Arada sizin için idealdir. 

NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Sütlü Köpüklü

Stick karma paket içerisinde bulunan kahve çeşitlerinden bir diğeri de NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Sütlü Köpüklü’dür. Toplamda 7 adet bulunan ürün, hafif bir kahve lezzeti arayanlar için üretilmiştir. Bol köpüklü olan 3’ü 1 Arada Sütlü Köpüklüde favori kahvecinizde içtiğiniz mükemmel kahvelerin tadını bulabilirsiniz.

NESCAFÉ Gold Stick Kahve

NESCAFÉ Gold stick kahve, kahve keyfini en yoğun şekilde yaşarken daha yumuşak bir içime sahip olmak isteyenler için üretilmektedir. Paket içerisinde 7 adet NESCAFÉ Gold bulunur. Kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen bu ürün, kahvede yumuşak içimi tercih edenlere hitap eder.

NESCAFÉ Classic Stick Kahve 

NESCAFÉ stick kahve, sade kahve severler için ideal bir seçimdir. Her yudumda incecik öğütülmüş kahve çekirdeklerinin aromasını hissetmek isteyenler için paket içerisinde 7 adet NESCAFÉ Classic bulunmaktadır. Dilerseniz süt ekleyerek de daha yumuşak bir içim elde edebilirsiniz. 

Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması 

Kahve ile süt tadını yakıştıranlar ve yumuşak bir içim keyfi arayanlar için paket içerisinde 7 adet Nestlé Coffee-Mate bulunur. Tamamen bitkisel ürünlerden üretilen Coffee-Mate, kahveniz ile mükemmel bir uyum yakalar. 

NESCAFÉ Stick Kahve Nasıl Hazırlanır?

NESCAFÉ stick kahve hazırlanışı son derece kolay ve pratiktir. Sadece sıcak su kullanarak, dilediğiniz ortamda bu yoğun lezzete ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken poşeti bir kahve fincanına boşaltmak ve üzerine 200 ml kaynar su ilave edip karıştırmaktır. 

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster