Elektrikli Isıtıcı Nedir? Elektrikli Isıtıcı Ne Kadar Kullanışlı?

Elektrikli ısıtıcı, elektrikten ışıma ısısı üreterek çalışır. Günümüzde kullanım avantajlarından dolayı elektrikli ısıtıcılar oldukça fazla tercih edilir. Elektrikli ısıtıcılar, hızlı ve temiz bir şekilde konforlu sıcaklık sağlar. Oturma odası, banyo ve mutfak gibi evin her alanında pratik bir şekilde kullanılır. Elektrik enerjisi ile çalıştığı için doğaya verdiği zarar da, diğer ısıtıcı modellerine göre daha azdır. Elektrikli ısıtıcı hiçbir bakım gerektirmez ve daha az yere ihtiyaç duyar. Bu bağlamda oldukça kullanışlı bir üründür.

 

Elektrikli Isıtıcı Çeşitleri Nelerdir?

Kullanım amacı ve yerine göre elektrikli ısıtıcı çeşitleri bulunmaktadır. Elektrikli ısıtıcı ve çeşitleri şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Infrared ısıtıcı
  • Elektrikli ısıtıcı
  • Elektrikli yağlı radyatör sistemleri
  • Ayak ısıtıcıları

 

Elektrikli Fanlı Isıtıcı Özellikleri Nedir?

Elektrikli fanlı ısıtıcılar, kablo saklama yuvaları sayesinde özellikle de çocuklu evler için güvenli bir seçenektir. Çok fazla elektrik yakmayarak, tasarruf yapmanızı sağlarlar. Yüksek enerji verimliliği ve konfora sahiptirler. Hemen her evde rahatlıkla kullanılabilirler. Fanlı ısıtıcılar her ne kadar eski bir teknoloji ürünü olsa da, hala işlevini yitirmeyen ve tercih edilen bir elektrikli ısıtıcıdır. Havayı ısıtmak yerine, ortama sıcak hava vererek çalışırlar. Kapsama alanları daha yüksektir.

 

Elektrikli Isıtıcı Petek Özellikleri Nelerdir?

Elektrikli ısıtıcı petek, diğer bir adıyla yağlı radyatörler olarak bilinmektedir. Altındaki tekerlekler sayesinde mobil bir şekilde hareket ettirilir. Elektrikli ısıtıcı peteklerin içerisinde su değil, yağ bulunur. Radyatörün içerisindeki yağ, elektrik sayesinde ısınarak ortama sıcaklık yayılmasını sağlar. Elektrikli ısıtıcı petekler; zamanlayıcı, devrilme emniyeti, termostat ve aşırı ısınmaya karşı güvenlik gibi birçok özelliğe sahiptir.

 

elektrikli ısıtıcı ne kadar yakar

 

Elektrikli Isıtıcı Soba Nasıl Çalışır?

Elektrikli ısıtıcı sobalar, fosil yakıt kullanmaksızın sadece elektrik enerjisinden yararlanarak ısıtma yaparlar. Elektrikli sobalar, duman çıkarmadığı için bir baca sistemine de gerek yoktur. Sessiz bir çalışma sistemine sahip olan bu ürünler hem doğaya zarar vermez hem de daha konforlu bir kullanım sağlar.

 

Elektrikli Isıtıcı Ufo Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Elektrikli ısıtıcı Ufo kullanmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Tüm bu avantajlar şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Odun, kömür, petrol, tüpgaz ve doğalgaz gibi yakıtlarla çalışan ısınma sistemlerindeki gibi yanma ve zehirlenme riski bulunmamaktadır. Bu yüzden daha güvenli bir ısınma aracıdır.
  • Infrared dalgaları sayesinde bakterilerin çoğalmasını önler.
  • Bulunduğu ortamın biyokimyasal dengesini ayarlar. Bu sayede sağlık ve zindelik verir. Vücudunuzdaki toksinlerin daha rahat atılmasını sağlar.
  • Isıyı diğer ürünlere göre %82 oranla daha verimli bir şekilde iletir.
  • Ortamdaki oksijeni tüketmez.
  • Koku yapmaz ve rutubeti önler.
  • Rüzgar ve hava akımlarından etkilenmez.
  • İşletme ve kuruluş maliyeti bakımından oldukça ekonomiktir. Duvara, tavana veya istediğiniz herhangi bir yere kolaylıkla monte edilir.

 

Elektrikli Ayak Isıtıcı Nedir?

Elektrikli ayak ısıtıcısı, kişisel bir ısınma keyfi sunar. Elektrikli ayak ısıtıcısı sayesinde sadece ayaklarınız değil, tüm bedeniniz kolaylıkla ısınır. Bu ürünü uzaktan kumandalı bir şekilde de kullanabilirsiniz. Ürünün; su geçirmeme ve aşırı ısınmada otomatik kapanma gibi özellikleri bulunuyor. Özellikle ofis ortamı çalışanlarının sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Montajı ve kullanımı kolaydır. Enerjiyi %100 verimlilikte kullanır ve konforlu bir sıcaklık sunar.

 

En Popüler Elektrikli Isıtıcı Markaları Hangileridir?

Kış aylarının da yaklaşmasıyla, elektrikli ısıtıcı modellerine büyük bir talep başladı. Bu talep beraberinde , marka rekabetini de getirdi. Peki elektrikli ısıtıcı alırken hangi markaları tercih etmeliyiz? En popüler elektrikli ısıtıcı markaları nelerdir? Aşağıda en popüler elektrikli ısıtıcı markalarını sizler için sıraladık. İşte en popüler elektrikli ısıtıcı markaları:

  • Goldmaster
  • Arzum
  • Fantom
  • Philips
  • Attlas
  • Simton
  • CVS
  • Duru
  • Medisana
  • Mühlen
  • Remta
  • Altus
  • Taskı
  • Vestel
  • Taflan

 

elektrikli ısıtıcı

 

Kumtel Elektrikli Isıtıcı

Kumtel, tüketici ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen markalardan biridir. Tüm elektrikli ısıtıcı modellerini, kaliteli ve uzun ömürlü olacak şekilde tasarlar. Değişik model ve özelliklere sahip Kumtel elektrikli ısıtıcı ürünleri, her ihtiyaca uygundur. Birbirinden farklı watt ve kullanım özelliğine sahip ürünleri sayesinde, hem evin odası gibi küçük alanları hem de restoran ve teras gibi büyük mekanları ısıtabilirsiniz. Elektrikli ürünlerde dikkat edilmesi gereken en önemli husus, güvenlik konusudur. Kumtel ürünlerinde, devrilme veya kazalara karşı emniyet sistemleri bulunmaktadır. Herhangi bir olumsuz durumda ürünler otomatik olarak kapanır ve tehlike sonuçlarla karşı karşıya kalma ihtimaliniz azalır.

 

İhlas Elektrikli Isıtıcı

İhlas elektrikli ısıtıcılar, ısıtıcı konusunda oldukça iddialı bir konuma sahiptir. Sağladıkları güvenlik önlemleri sayesinde rakipleri arasında lider konumdadırlar. İhlas markası tüm elektrikli ısıtıcı modellerinde, güvenliği ön planda tutar. Her bir ürünü birbirinden donanımlı özelliklere sahiptir. Bulunduğu ortamdaki oksijeni tüketmeyen ısıtıcı modelleri, aynı zamanda CO2 gazının oluşmasını engelleyecek teknolojiye de sahiptir.

 

Sinbo Elektrikli Isıtıcı

Sinbo markası, dinamik ve aktif ar-ge anlayışı ile adından söz ettiren bir markadır. Sinbo elektrikli ısıtıcı modelleri, yenilikçi tasarımları ve işlevsel kullanımları ile ön plana çıkar. Sinbo elektrikli ısıtıcılar, az iş gücü ile en verimli sonuçları kısa bir sürede vermektedir. Eğer siz de Sinbo elektrikli ısıtıcıları yakından tanımak ve elektrikli ısıtıcı ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, avansas.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Elektrikli Isıtıcı Ne Kadar Yakar?

Peki elektrikli ısıtıcı modelleri ne kadar yakar? Bu sorunun cevabı, ürüne ve kullandığı watt değerine bağlı olarak değişmektedir. Yakma oranı, cihazın gücü ile doğru orantılıdır. Bu yüzden elektrikli ısıtıcı alırken, kaç metrekare için ne kadar watt yaktığına dikkat etmelisiniz.

 

A++ Elektrikli Isıtıcı Ne Kadar Yakar?

A++ elektrikli ısıtıcınızın ne kadar yaktığını hesaplamanız için, ısıtıcınızın watt yani güç değerini 1000’e bölüp KW değerini bulun. KW değeri size saatlik enerji tüketiminin ne kadar olduğunu gösterecektir. Bu sayede A++ elektrikli ısıtıcınızın ne kadar yaktığını hesaplayabilirsiniz. Bu hesaplamayı aldığınız ürünün bilgileri doğrultusunda yapmalısınız. Her ürünün yaktığı watt değeri aynı değildir.

 

2000W Isıtıcı Ne Kadar Yakar?

2000W ısıtıcının ne kadar yaktığı, kullanım zamanına göre değişiklik gösterebilir. Bu yüzden 2000W ısıtıcı şu kadar yakar diye kesin bir bilgi vermemiz mümkün değildir. Genel hesaplama metodu bu şekildedir: [ (2000W * 30 * 0.25(Saat)) / 1000 ] * Elektrik Birim Fiyatı(TL). Bu formülü kullanım şartlarınıza göre değerlendirerek hesaplayabilirsiniz. Daha net ve kesin sonuçlara ulaşmış olursunuz.

Elektrikli ısıtıcılar ve markalar hakkında detaylı bilgileri sizlerle yukarıda paylaştık. Elektrikli ısıtıcılar son derece güvenli ve çevreye zarar vermiyor. Bundan dolayı elektrikli ısıtıcıların kullanımı ve talepleri git gide artıyor. Soğuk ayların yaklaşmasıyla beraber siz de elektrikli ısıtıcı aramaya başladıysanız, avansas.com sayfasına giderek daha detaylı bilgilere sahip olup güvenli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Avansas.com sayfası içerisinde birçok farklı marka ve ürün bulunmaktadır. Bu geniş seçenekler arasından size en uygun özellikleri içeren  elektrikli ısıtıcıları seçip kış aylarınızı daha sıcak geçirebilirsiniz.

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster