Zamanımızın büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz işyerlerinde güne başladığımız andan itibaren mutlaka bir içecek içiyor; bunu kimi zaman ihtiyaç duyduğumuz için, kimi zaman işimize daha çok konsantre olup verimli çalışmak için, kimi zaman da molalarımızı daha keyifli bir hale getirmek için yapıyoruz.

Gün içinde ne kadar sıvı tüketiyoruz?

Günlük sıvı ihtiyacımızın büyük bir kısmını işyerinde gün içinde tükettiğimiz içeceklerden karşılıyoruz.

Bilindiği üzere günlük sıvı ihtiyacımızı sadece sudan değil, meyve suyu, süt, kahve, çay, soda gibi içecekler, meyve ve sebze gibi gıda ürünleri ile karşılaşıyoruz. Vücutta oluşan toksinleri atmak ve vücut fonksiyonlarının düzenli çalışması için yeterli sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor. Bu durumda gün içinde tükettiğimiz içecekler bir hayli önem arz ediyor.

Gün içinde çeşitli yollarla 2500 ml su kaybediyoruz. Vücudumuzun sıvı dengesinin koruması için de her gün 2500 ml yani 8-12 bardak civarı su veya sıvı tüketmeye özen göstermemiz gerekiyor.

Peki işyerlerinde en çok hangi içecekleri tüketiyoruz?

Sipariş verilerden yola çıkarak hazırladığımız listemizde işyerlerinin en çok tüketilen 10 içeceğini sizler için listeledik;

 

1- Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr

Türk kahvesinin gönlümüzdeki yeri her zaman farklıdır. Bu yüzden en çok sipariş edilen içecekler arasında Türk kahvesinin ilk sırada olması bizi şaşırtmıyor. Kimisi için bir güne başlama ritüeli olan Türk kahvesi, kimisi için kahvaltı sonrasının olmazsa olmazı iken kimisi için de öğle saatlerinin vazgeçilmezidir. Zihin açıcı olması ve enerji vermesinin yanı sıra faydaları da saymakla bitmeyecek Türk kahvesi çeşitlerine kolayca ulaşabileceğiniz Türk kahvesi kategorimizi ziyaret etmek isterseniz aşağıdaki linke tıklamayı unutmayın!

https://www.avansas.com/turk-kahvesi-c-354228

 

2- Çaykur Tiryaki Çayı 1000 gr

Güne kahve ile mi yoksa çay ile mi başlayanlardansınız? İşte ofis çalışanlarını ikiye ayıran o soru! Güne çay ile başlayanlar, çaysız yapamayanlar ile kahve içmeden kendine gelemeyenler… Siz hangi gruba giriyorsunuz bilemiyoruz ama istatistikler dünyada sudan sonra en çok tüketilen içeceğin siyah çay olduğunu söylüyor. Hatta ülke geneline baktığımızda Türkiye’de her gün 245 milyon bardak çay tüketiliyor(muş).

 

 

3- Erikli Su

Su, insan vücudunun en yüksek oranda gereksinim duyduğu içeceklerin başındadır. Fakat bazen fazla çay ve kahve tüketimi su ihtiyacı hissetmememize, su içmeyi ihmal etmemize sebep olur. Hatta bazen öyle anlar olur ki işten su içmeye bile vakit ayıramayacak duruma geliriz. “Su içmeye bile fırsat bulamıyorum” cümlesini iş yaşamında duymayan ya da kullanmayan olmamıştır. Erikli su, 6’lı ve 12’li seçenekleri ile işyerinde su içmeyi unuttum derdine son veriyor! Pratikliği ile masaüstünüzde her an ulaşılabilir olması size büyük kolaylık sağlarken ne kadar su içtiğinizi de gün içinde hesaplamanıza yardımcı olur.

 

4- Nescafe Gold Kahve Poşet 200 gr

Çalışırken işe daha iyi konsantre olmamızı sağlayan hazır kahveler, sadece sıcak su ile kısa sürede kahve hazırlama kolaylığı sunarak mesai saatlerimizi daha keyifli kılmaktadırlar.

Kahve denilince de ilk akla gelen markalardan olan Nescafe, Gold serisi ile kahve severlerin işyerinde en çok tükettiği içeceklerden biri olarak listemize girmeyi başarıyor.

Sevilen bir lezzet olan Nescafe Gold ve diğer hazır kahve çeşitlerimizi incelemek ve sipariş vermek için aşağıdaki linki ziyaret etmeyi unutmayın!

https://www.avansas.com/hazir-kahveler-c-354227

 

5- Jacobs Monarch Filtre Kahve 500 gr

Filtre kahveler genelde lezzetinden önce muhteşem kokusu ile insanları etkiler.

Filtre kahvelerin içerisinde diğer kahvelere kıyasla daha yoğun uyarıcılar bulunması sebebiyle özellikle sabahları üzerimizde bulanan uyku halini atmamızda yardımcı olur.

French press veya kahve makineleri ile kolayca demlenen filtre kahveler kısa sürede hazırlama kolaylığı ile de vaktinizi almaz. Daha içmeden kokusu ile sizi büyüleyecek Jacobs Monarch Filtre Kahve ile muhteşem bir kahve keyfi için yapmanız gereken şey çok basit;

https://www.avansas.com/jacobs-monarch-filtre-kahve-500-gr-p-55891

6- Doğadan Bitki Çayı Ihlamur 20’li Paket

Bitki çayları da hoş kokuları ve rahatlatıcı etkileri ile çalışırken en çok tercih edilen içecekler arasındadır. Pratik bardak poşet bitki çayları ile işyerinde istediğiniz bitki çayını demlemek artık çok kolay. Sipariş verileri bize en çok ıhlamur ve yeşil çayın tercih edildiğini gösteriyor. Soğuk kış günlerine girmeden önleminizi alıp farklı bitki çaylarımızı inceleyip sipariş vermek için ne yapacağınızı biliyorsunuz😊

https://www.avansas.com/bitki-caylari-c-58951

 

7- Sırma Doğal Maden Suyu Sade 200 ml 6’lı Paket

Öğle yemekleri sonrası işyerlerinin en çok tüketilen içeceklerinden biri de maden sularıdır. Mideyi rahatlama özelliğinin yanı sıra birçok faydası bulunan maden suları sade ve meyveli seçenekleri ile de farklı alternatifler sunmaktadır.

 

 

 

8- Coca – Cola Kutu 250 ml 6’lı Paket

Serinleme ihtiyacı hissedildiğinde akla ilk gelen içecekler gazlı içeceklerdir. Gazlı içecek deyince de tartışmasız ilk sırada Coca-Cola gelmektedir. İçeriğindeki enerji arttırıcı maddeler ile çalışırken de sıklıkla tercih edilen kola, işyerlerinin favori içeceklerinden biri olarak en çok sipariş verilenler arasındadır.

 

 

9- Nescafe Stick Karma Paket 75 ‘li Paket

Nescafe’nin en sevilen lezzetleri ile hazırlanan 75’li karma paket, size istediğiniz kahveyi seçip kolayca hazırlama fırsatı sunuyor.

Canınız hangi Nescafe lezzetini çekerse size sadece seçim yapıp 2-3 dk da hazırlamak kalıyor.

Avansas’a özel üretilen işyerlerinin olmazsa olmazları arasına giren bu karma paket, tek seferde birden fazla kahve çeşidini sipariş edebilmeniz bakımından oldukça avantajlı bir alışveriş deneyimi sağlıyor.

10- Lipton Ice Tea Şeftali 6’lı Paket

Yoğun çay tüketimine ve alışkanlığına sahip bir toplum olarak sonradan hayatımıza giren soğuk çayı da bağrımıza basmış durumdayız. Lezzeti ve ferahlatıcı etkisi ile sevilen soğuk çaylar işyerlerinin en çok tüketilen içecekleri arasında yer alıyor.

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster