Evde özellikle çocuklarınız veya evcil hayvanlarınız varsa, en önemli ev işlerinden biri de zemin temizliğidir. Bu noktada yüzey temizliği için doğru mop setine sahip olmanız, temizliğin daha hızlı yapılmasına yardımcı olur ve bu süreçte zemine zarar vermenizi önler.

En iyi mopu seçmek, ne tür bir zemin temizlediğinize, paspasınızı temiz tutmak için ne kadar zaman ve para harcamak istediğinize ve en çok ne tür lekeleri temizleyeceğinize bağlıdır.

Bu Rehberde Bahsettiğimiz Ürünler [Önerilere Git]

En İyi Mop Temizlik Seti Önerileri

blank

1. Vileda Turbo Pedallı Temizlik Seti

Tüm yüzeyler için kullanımı uygun olan Vileda Turbo Pedallı Temizlik Seti, %100 mikrofiber paspası ile tüm tozu ve kiri derinlemesine temizler.

Dönen turbo başlığı ile 1 defada 1000 kereden fazla dönebilme kapasitesine sahip olan mop temizlik seti, pedallı otomatik sıkma özelliği ile ergonomik bir kullanım olanağı sunar. Ayrıca turbo mekanizmalı sapını boyunuza göre ayarlamanıza olanak tanır.

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği Vileda Turbo Kova, Vileda Turbo Mop Paspas, Vileda Turbo Mekanizmalı Sap.
Uygunluk Tüm yüzeyler için uygundur. En hassas yapıda olan parkelerde, ahşap ve seramik yüzeylerde bile rahatlıkla kullanılabilir.
Gelişmiş Özellikler Yüksek emiş gücüne sahip mikrofiber doku, deterjansız kullanımda bile hijyen sağlar.
Garanti 2 yıl

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Seti‘ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

2.Parex Tornado Temizlik Seti

%100 emici özelliğe sahip özel mikrofiber bezi sayesinde tozları derinlemesine temizleyen Parex Tornado Temizlik Seti, saçaklı yapısı sayesinde en dar alanlara bile girer ve birçok mop temizlik setinin giremeyeceği yerlerdeki kiri ve tozu yakalar.

Ayrıca sap bölümünde bulunan boy ayarlama özelliği sayesinde boyunuza göre de ayarlama yapmanıza olanak tanır.

Parex Tornado Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği Kova, %100 mikrofiber paspas ve 2 adet sap
Uygunluk Her yüzeyi çizmeden temizler
Gelişmiş Özellikler Döner mekanizma sayesinde istediğiniz kuruluk derecesine ayarlanabilir ve ahşap, ıslak zemin ve cam gibi farklı yüzeylere farklı nem oranına sahip olarak kullanılabilir

Parex Tornado Temizlik Seti’ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

3.Vileda Supermocio Temizlik Seti

Makinede yıkanabilir klasik bir paspasa sahip olan ve oldukça dayanıklı bir yapısı bulunan Vileda Supermocio Temizlik Seti, tüm yüzeylerde en zorlu lekelerin bile birkaç dakika içinde temizlenmesine yardımcı olur.

Kovasında bulunan özel sıkma aparatı, paspastaki fazla suyu minimum güçle sıkmak için tasarlanmıştır. Bu sayede ürün az su çektiği için yüzeyleriniz %25 daha hızlı kurur.

Vileda Supermocio Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği Vileda kovası ve Vileda paspası
Uygunluk Özellikle fayans, karo ve vinil zeminleri temizlemek için uygundur. Ahşap zeminler için paspastaki suyun sıkıldığına emin olmanız gerekir
Gelişmiş Özellikler Biyonik teknoloji sayesinde sıkmak için uyguladığınız güç %40 oranda azalır ve ürün az su çektiği için yüzeyleriniz %25 daha hızlı kurur

Vileda Supermocio Temizlik Seti‘ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

4. Parex Extra Power Temizlik Seti

Kullanacağınız yüzeylerde çizilmeyi ve kaymayı önleyen kauçuk koruması ve sağlam yapısı ile Parex Extra Power Temizlik Seti, katlanabilir sapı ile fazla yer işgal etmeyen pratik bir üründür.

Kullanımda ekstra kolaylık ve pratiklik sağlayan ürün, ayrıca özel tasarım sıkma aparatı ile minimum kuvvetle mükemmel kuruluk sağlar.

Parex Extra Power Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği Sıkma haznesi, sap, kova ve standart paspas
Gelişmiş Özellikler Kullanacağınız yüzeyde kaymayı ve çizilmeyi önleyen kauçuk korumaları vardır

Parex Extra Power Temizlik Seti‘ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

5. Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti

Kovasında bulunan ve ayağınızla istediğiniz şekilde yönlendirebileceğiniz pedalı ile rahat bir kullanım sağlayan Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti, mikro fiber paspası ile %100 hijyen sağlar.

Hızla dönebilen başlığı ile 1 defada 1000 kereden fazla dönebilme kapasitesine sahip olan temizlik seti, bu sayede evinizde temizlenmesi en zor alanlara bile zahmetsizce ulaşmanıza olanak tanır.

Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği Mikrofiber paspas başlığı, kova seti, teleskopik sapı ve mekanik sıkma sistemi
Uygunluk Tüm yüzeyler için uygundur. En hassas yapıda olan parkelerde, ahşap ve seramik yüzeylerde bile rahatlıkla kullanılabilir
Gelişmiş Özellikler Kovada bulunan pedal sayesinde, mikrofier paspas pedini sıkmak için dönen Turbo mekanizma istediğiniz zaman etkinleştirilir. Bu sayede kirli su tahliye edilir ve mikrofiber paspasın nem oranını istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz

Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti‘ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

6. Parex Jet Set Ultra Otomatik Temizlik Seti

Geliştirilmiş bölmeleri ile daha etkili yıkama ve sıkma performansı sağlayan Parex Jet Set Ultra Otomatik Temizlik Seti, kendi kendini temizleyen gelişmiş özellikleri ile hijyenik temizlik sağlar.

Sıkma derecesini çok nemli, nemli ve kuruya yakın şekilde istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz ürün, sadece tek hareketle yıkama ve sıkmaya olanak tanır.

Parex Jet Set Ultra Otomatik Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği 180 derece dönebilen başlık, geliştirilmiş yıkama ve sıkma bölmelerine sahip kova
Uygunluk Ahşap, laminant, seramik, cam vb. tüm zeminlerde kullanıma uygundur
Gelişmiş Özellikler 5 cm yüksekliğindeki boşluklara bile girebilen ve 180 derece dönen  başlığı ile ulaşılması zor yüzeylerde bile %100 hijyen sağlar

Parex Jet Set Ultra Otomatik Temizlik Seti‘ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

7. Pony Temizlik Seti

%100 mikrofiber bir paspasa sahip olan Pony Temizlik Seti, ulaşılması zor olan zeminlere bile kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Pratik ve kolay temizlik için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ürün, döner mekanizması sayesinde istenilen kuruluk derecesini ayarlamanıza da olanak tanır.

Pony Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği Kova, sap ve mop
Uygunluk Tüm zeminlerde kullanıma uygundur
Gelişmiş Özellikler Döner mekanizması ile istediğiniz kuruluk derecesini ayarlayabilirsiniz. Bu sayede farklı zeminlerde farklı nem oranına sahip olarak kullanabilirsiniz

Pony Temizlik Seti‘ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

8. Smarter Tablet Mop Temizlik Seti

Geliştirilmiş bölmeleri ile daha etkili yıkama ve sıkma performansı sağlayan Smarter Tablet Mop Temizlik Seti, kendi kendini temizleyen gelişmiş özellikleri ile %100 hijyenik temizlik sağlar. Tek elle bile zahmetsizce kullanılabilen ürün, küçük yapısı ile dar alanlarda bile kolayca saklanabilir.

Smarter Tablet Mop Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği 180 derece dönebilen başlık, geliştirilmiş yıkama ve sıkma bölmelerine sahip kova
Uygunluk Ahşap, laminant, seramik, cam vb. tüm zeminlerde kullanıma uygundur
Gelişmiş Özellikler 6 cm yüksekliğindeki boşluklara bile girebilen ve 180 derece dönen  başlığı ile ulaşılması zor yüzeylerde bile %100 hijyen sağlar

Smarter Tablet Mop Temizlik Seti‘ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

9. Ermop Gecko Home Temizlik Seti 8 lt

1 kirli ve 1 temiz su haznesi dahil olmak üzere 2 hazneden oluşan Ermop Gecko Home Temizlik Seti 8 lt, duvar, fayans, parke vs. tüm yüzeylerde kullanım için uygundur.

Ermop Gecko Home Temizlik Seti 8 lt Özellikleri
Paket İçeriği Mikrofiber yedek mop, mop aparat seti ve ıslak ve kuru mop kovası
Uygunluk Duvar, fayans, parke vs. tüm yüzeylerde kullanım için uygundur
Gelişmiş Özellikler 6 cm yüksekliğindeki boşluklara bile girebilen ve 180 derece dönen  başlığı ile ulaşılması zor yüzeylerde bile %100 hijyen sağlar

Ermop Gecko Home Temizlik Seti 8 lt’yi 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

10. Smarter Temizlik Seti

%100 mikrofiber bir paspasa sahip olan Smarter Temizlik Seti, dar köşeler gibi ulaşılması zorlu zeminlere bile kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Kullanımı oldukça kolay olan ürün, döner mekanizması sayesinde istenilen kuruluk derecesini ayarlamanıza olanak tanır.

Smarter Temizlik Seti Özellikleri
Paket İçeriği Kova, sap ve mop
Uygunluk Tüm zeminlerde kullanıma uygundur
Gelişmiş Özellikler Döner mekanizması ile istediğiniz kuruluk derecesini ayarlayabilirsiniz. Bu sayede farklı zeminlerde farklı nem oranına sahip olarak kullanabilirsiniz

Smarter Temizlik Seti’ni 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

Mop Temizlik Setleri İle İlgili En Çok Sorulan Sorular

1. Hangi zeminlerde mop kullanılmaz?

Sert zeminlerin çoğu paspaslanabilse de, bazı durumlarda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Örneğin, cilalı ahşap zeminlerde su kullanmaktan kaçınmanız ve kimyasalları taş karolardan uzak tutmanız; bunun yerine bir mikrofiber paspas ve su kullanmanız gerekir.

2. Mopunuzu ne sıklıkla değiştirmeniz gerekir?

Genel bir kural olarak, mopunuzu her üç ayda bir değiştirmeniz gerekir. Paspasınız kirli veya hasarlıysa, 3 aydan önce de değişim yapabilirsiniz. Paspas başlığını sürekli değiştirmek zorunda kalmamak için bakım talimatlarını doğru bir şekilde okuduğunuzdan, kullanmadığınızda paspasınızı mümkün olduğunca nemden uzak tuttuğunuzdan ve kaldırmadan önce kurumaya bıraktığınızdan emin olun.

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster