Ürün Kodu: 79088
Ürün Barkodu: 4023103206236

Marka : Vileda

Product State: A0

Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Vileda Turbo Ultramat set
  • %100 mikrofiber paspas
  • Pedallı otomatik sıkma
  • Yorulmadan etkili temizlik
  • Her yüzeye uygun

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Paspas türüMikro Fiber
Pedal MekanizmasıVar
Çevreci ÖzelliğiVar
Kullanım alanlarıHer yüzeye uygun
Marka Vileda

Vileda turbo ultra mat pedallı temizlik seti evinizdeki temizlik anlayışını değiştiriyor. Elektrik ya da başka bir enerji gerektirmeden manuel olarak kullanabileceğiniz ve evinize %100 oranında hijyen getirecek olan bu temizlik setini, şimdi Avansas avantajlarından faydalanarak satın alabilirsiniz!

Ayağınızla yönlendirebileceğiniz pedalı sayesinde mikro fiber paspası hızlıca sıkıp evinizde ulaşamadığınız her köşeyi rahatlıkla silebileceksiniz. Mikro fiber paspas sayesinde bir kere sildiğiniz yerleri bir daha silmenize gerek kalmayacak. Kaliteli temizlik malzemeleri üretiminde lider marka olan Vileda‘nın bu ürününü Avansas üzerinden en uygun fiyata satın alarak evinizde konforlu temizlik yapmanın tadını çıkartacaksınız.

Vileda Turbo Ultra Mat Pedallı Temizlik Setinin Paspası Mikrofiber midir?

Vileda turbo ultra mat pedallı temizlik setinin yeni nesil mikrofiber kumaş teknolojisi ile üretilmiş yüksek performanslı paspası etkin bir temizlik sunar. Paspasının mikrofiber olması sebebiyle inatçı lekeleri zemin yüzeyini çizmeden, hızlı ve güvenilir şekilde çıkartır. Lekeden eser kalmaz. Normal bezlere oranla daha emicidir ve geriye zeminde kir, toz ve hav bırakmaz. Hepsini içine hapseder. 

Mikrofiber paspas çıtçıtlı olup, temizlik sonrasında çamaşır makinanızda 60 dereceye kadar sıcaklıkta yıkayıp kuruttuktan sonra tekrar kullanılabilir. Sağladığı bütün bu faydaların ve gösterdiği üstün performanslı hijyenin yanı sıra Vileda turbo ultra mat pedallı temizlik seti, geri dönüşümlü malzemelerden üretilmekte ve çevreciliğiyle de göz doldurmaktadır. Vileda turbo ultra mat pedallı temizlik setinin paspasını pedallı mekanizması sayesinde hızlı ve rahat bir şekilde kurutabilirsiniz. Asla su sıçratmaz. Piyasadaki diğer ürünlerden daha üstün performans gösteren ürünü Avansas üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.

Vileda Turbo Ultra Mat Pedallı Temizlik Seti Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Premium yüksek kalite ve özel maddelerden yapılmış olan plastik kova, uzun süreli temizlik imkanı sunar. Malzemesinin özel yapısı sayesinde içinde kullanılan kimyasallardan etkilenmez, yıpranmaz, aşınmaz ve mukavemeti son derece yüksek bir üründür. Cam fiber malzemeden gelen üstün pedal dayanıklılığı vardır. Tüm malzemelerinin geri dönüşümlü olması sebebiyle doğaya verilen zarar da minimize edilmiştir. Piyasadaki diğer ürünlerin aksine Vileda, turbo ürünüyle bu kadar yüksek kaliteli ve yüksek performanslı bir ürünü piyasadaki benzer ürünlere kıyasla daha düşük bir fiyatla istenilen temizliğe ulaşmayı mümkün kılar. 

Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti ile Temizlik Rahat mıdır?

Vileda turbo ultramat pedallı temizlik setinin teleskobik borusunu boyunuza göre ayarlayabilir böylece yorgunluktan kaynaklı bel ağrılarınızın önüne geçebilirsiniz. Hızlı dönen başlığı ve ergonomik pedal mekanizması ile 1 dakikada 1000’den fazla dönerek paspasınızı zemininiz için en ideal nemlilik ayarına en hızlı şekilde getirir ve etkili bir temizlik yapmanızı sağlar. Bu dönme hızını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Çevreye su sıçratmaması sayesinde sizi temizlediğiniz yerleri tekrar silme ve üzerinden geçme zahmetinden kurtarıp zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Döner kafası sayesinde mobilyalarınızın altına, yatak altlarına rahat ve konforlu bir şekilde ulaşıp mükemmel bir temizlik elde etmenizi sağlar.

Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti Kullanımı İçin Pil Gerekli midir?

Vileda turbo kullanımı hiçbir şekilde pil veya benzeri bir ürün kullanımını gerektirmez. Tamamen manuel bir kullanım yapısına sahip olup, kontrolü tamamen sizin elinizde olan bir temizlik ürünüdür. Gerek pedal mekanizması gerek dönme hızı ayarı göz önüne alındığında, her biri sizin kendi inisiyatifiniz doğrultusunda kullanılabilecek ve ayarlanabilecek özelliklerdir. Dolayısıyla sizi herhangi bir pil ya da elektrik tüketimi gibi bir masrafa sokmayacaktır. 

Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti Her Çeşit Yüzey İçin Uygun mudur?

Vileda turbo ultramat pedallı temizlik setini ahşap, seramik, parke, laminat, cam ve benzeri olan her tür zemin temizliği için uygun bir yapıya sahip olup, her birinde maksimum seviyede hijyen sağlamaktadır. Mikrofiber paspasının dört köşeli olması sayesinde evlerin köşelerinde biriken toz, kir parçacıklarını hızlıca kendine çekip içine hapseder ve yüzeyde hiçbir kalıntı bırakmaz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vileda Turbo Ultramat Pedallı Temizlik Seti
1.599,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.