Bahar demek kıpır kıpır bir mutluluk, enerji ve yenilenme demek! Nasıl ki insanlar kış yorgunluğu ve durgunluğunu güzel havalar ile atıyor, motive oluyor ise mekanlar da birtakım hazırlıklar ile baharı karşılıyor. İşte biz bu hazırlıklara halk dilinde kısaca “bahar temizliği” diyoruz.

Bahar temizliği nasıl ki her sene evlerimizin vazgeçilmez bir ritüeli ise günümüzün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz işyerleri için de birtakım yenilikler gerekmez mi? Güzel bir liste hazırladık, dikkatle incele ve bir yerden başlamanı sağlayacak ürünlerin siparişini hemen tek tıkla ver!

İşte işyerlerini erkenden bahara hazırlayacak demirbaş niteliğindeki temizlik ürünleri ve kampanyalarından oluşan bahar temizliği listesi.

1- Çamaşır Suları

çamaşır suları

Listemize temizlik denilince ilk akla gelen ve her türlü temizliğin olmazsa olmazı çamaşır suyu ile başlıyoruz. Bahara mikroplardan arınmış bir şekilde girmek için tüm yüzeylerde etkili, ultra yoğun formüllü bir çamaşır suyunu tercih edin! Tablet çamaşır suyu ile de henüz tanışmadıysanız tablet çamaşır sularını da temizlik listenize dahil edebilirsiniz!

2-Temizlik Eldivenleri

temizlik-eldiveni-bahar-temizligi

Temizlik iyi, güzel hoş da ellerimizi yeterince koruyor muyuz? Ellerimizi kirli yüzeylerden ve deterjanların kimyasal etkisinden korumak için mutlaka temizlik eldiveni kullanmalıyız.

Esnek yapısıyla temizlik yaparken hareketlerinizi kısıtlamayacak, su geçirmeme özelliğiyle de en büyük yardımcınız olacak temizlik eldivenlerine eldivenler kategorimizden ulaşabilirsiniz!

3-Temizlik Bezleri

temizlik-bezi-bahar-temizligi

Nasıl kambersiz düğün olmaz ise sarı bezsiz temizlik de olmaz. İşyerlerindeki tüm tozlu yüzeylerden sorumlu temizlik bezlerini de listemize ekliyoruz. Özellikle sarı olanları.

4- Temizlik Setleri

temizlik-seti-bahar-temizligi

Yüzeylerdeki tozu ve kiri kolay ve pratik bir şekilde gideren temizlik setleri, işyerlerinin en sık kullanılan temizlik gereçlerinin başını çekiyor. Pratik oluşu ve çok fazla efor harcamadan geniş alanları temizleme özelliği zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor.

5- Çöp Torbaları

cop-torbasi-bahar-temizligi

Temizliğe başlandı mı bir anda, fark edilmeyen birçok fazlalık, kağıt artıkları ve çöportaya çıkar ki bunları tek seferde geniş hacimli, kötü koku yaymayacak ağzı bağlanabilir çöp poşetleri ile rahatlıkla çözebilirsiniz. Madem ki bahar temizliğine başladınız atıklarınız için çöp torbalarınızı önceden hazır edin! Bir sonraki bahara kadar kullanabileceğiniz kampanyalı çöp poşetlerimize bir göz atmaya ne dersiniz?

6- Oda Kokuları

oda-kokuları-bahar-temizligi

 Temizlik sonrası o güzel kokunun devam etmesi, havanın her daim taze ve bahar kokuları ile iç içe olması için mutlaka güzel bir oda kokusunu da işyerinizin güzel bir köşesine yerleştirin. Bu kadar emek boşa gitmesin, temizliğin ferahlatan etkisi günlerce devam etsin ama değil mi?

7- Ekran Temizleyiciler

ekran-spreyi-bahar-temizligi

Madem ki bahar temizliğine başladık her gün en sık kullandığımız bilgisayar monitörlerimizi de unutmayalım. Daha berrak bir görünüm için listemize ekran temizleme kitlerini de ekliyoruz.

8- El Temizleyici Jeller

el-temizleyici-jel-bahar-temizligi

Temizlik bonusu! Bahar temizliği bitti her yer pırıl pırıl fakat gün içinde birçok yer ile temas eden ellerimiz ne kadar temiz dersiniz? Sağlığınız açısından el temizliği ve hijyenine dikkat etmek şart. Çalışırken sık sık el yıkama imkanı bulamıyorsanız, masanızda bu pratik ürüne mutlaka yer açın. Su ve sabun gerektirmeyen Opakjel el ve cilt temizleyicileri ile mutlaka tanışın!

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster