Ürün Kodu: 102556
Ürün Barkodu: 9000101591460

Marka : Bref

Product State: A0

Bref Dixi Yüzey Temizleyici Yaban Gülü 2.5 LT

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Onarma Ve Yenileme Etkili
  • Uzun Süreli Ferahlık Ve Parlaklık
  • Hızlı Kuruma Ve Durulama
  • 2.5 LT

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Evinizin temizliği ve ferah bir koku için ihtiyacınız olan sadece kaliteli bir yüzey temizleyicidir. Kullandığınız yüzey temizleyicisinin kalitesi, kokusu, içindeki madde ve kimyasallar gibi birçok unsur evinizin yüzeyinin temiz olması ile doğru orantılıdır.

Bref Dixi yüzey temizleyici, ilk antibakteriyel yüzey temizleyici olmasının da etkisiyle birçok kullanıcı tarafından bilinen ve markasına sadık birçok müşterisi bulunan bir markadır.

Bu nedenle Bref Dixi yüzey temizleyicisi, ev temizliği ve hijyen denildiğinde akla gelen ilk ürünlerden bir tanesidir. 

Antibakteriyel özelliği sayesinde evlerde bulunan birçok yüzeyden leke çıkarmak ve yüzeydeki tozlardan kurtulmak amacıyla sıklıkla tercih edilen bu ürün, özel formülü ile evinizdeki bakterileri giderirken ferah bir koku bırakır. Bıraktığı bu ferah yaban gülü aroması sayesinde, evinizin temiz ve güzel kokmasına yardımcı olarak sizlere farklı bir diyarda olduğunuz hissini veriyor. Avansas güvencesiyle siz de uygun fiyata Bref Dixi yüzey temizleyici ürüne sahip olabilirsiniz.

Aynı zamanda Bref Dixi yüzey temizleyici; kahve, çay gibi çıkarılması zor lekeleri dahi kolayca çıkararak sizleri tertemiz bir yüzeye kavuşturuyor ve evinizin ilk günkü gibi parlak gözükmesini sağlıyor. Kolay kullanımı ve taşınması sayesinde sizlere temizlik yaparken oldukça kolaylık sağlıyor.

Koku Yaban Gülü
Özellik Antibakteriyel Etkisi
Kalite Henkel Kalitesi
Ürün Miktarı 2.5 LT
Etkinlik Süresi 24 Saat

 

Bref Dixi Yüzey Temizleyici Sağlığa Zararlı Mı?

Bref Dixi yüzey temizleyici sayesinde tüm evinizin ya da iş yerinizin yüzeylerini temizleyebilir ve hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz. Antibakteriyel etkisi sayesinde, evinizin yüzeylerinde yer alan bakterileri %99 oranında yok ederek sizlere sağlıklı bir ortam sunar. 

Bunun yanında, Bref Dixi yüzey temizleyicisi ürünü gerekli sağlık ve hijyen testlerinden geçerek piyasadaki yerini almıştır. Testlerin sonucunda, sağlık üzerinde olumsuz etkisi bulunmadığı saptanmıştır. 

Bref Dixi Yüzey Temizleyici Nasıl Kokar, Kokusu Ağır Mıdır?

Temizlik malzemelerinin temizlikten sonraki süreçte ortamda kötü ve dayanılmaz bir koku bırakması, tüketicilerin korktuğu ve yeni bir ürün denemeden önce çekimser davrandığı bir konudur. Fakat Bref Dixi lavanta kokulu yüzey temizleyicisi, içerdiği aromasıyla korkularınıza mahal vermeden, evinizi veya ofisinizi temizlerken aynı zamanda da bıraktığı koku ile ferah ve huzurlu bir ortam oluşmasını sağlar. Bref Dixi yüzey temizleyici lavanta kokulu 2.5 LT ürününün sizleri rahatsız edecek kadar ağır bir kokusunun olmaması ile birlikte, ortamda bıraktığı koku oranını sizler de belirleyebilirsiniz. Yüzey temizleyicisini su ile birlikte kullandığınız takdirde istediğiniz yoğunlukta bir kokuya sahip olacaksınız.

Bref Dixi Yüzey Temizleyici İz/Leke Bırakır Mı?

Ev veya ofis temizliği esnasında yüzey temizleyicisi tercih edilmesinin en önemli nedeni iz ve lekelerin tamamen yok olmasını sağlamaktır. Tüketiciler, yüzey temizleme ürünü tercih ederken yüzey temizleyicinin lekeleri tam anlamıyla çıkarmayacağı konusunda endişe duyar. Fakat, Bref Dixi yüzey temizleyici çay, kahve, meyve suyu gibi temizlemesi oldukça zor olan birçok lekeyi yüzeyden kolayca çıkararak kusursuz bir yüzeye sahip olmanızı sağlar.

Bref Dixi Yüzey Temizleyici İyi Temizler Mi?

Bref Dixi lavanta kokulu yüzey temizleyici, 24 saat hijyen ve ferahlık sağlayan ilk ve tek antibakteriyel temizleme ürünüdür. Evinizin veya ofisinizin yüzeyinde meydana gelen en zorlu lekeleri dahi kolayca çıkarır. Aynı zamanda, sizlere hijyenik bir ortam sunar ve her yüzey tipine uygun bir üründür. Bunun yanında, Bref Dixi yüzey temizleyici kullandığınız yüzeyleri, kurulama ve durulamaya gerek olmaması sizlere olabildiğince kolaylık sunar. 

Evinizde veya ofisinizde talihsiz bir olay sonucunda meydana gelen zorlu lekeleri iz bırakmadan çıkarmak aynı zamanda da hijyenik bir ortam sağlamak için avansas.com’dan Bref Dixi lavanta kokulu yüzey temizleyiciyi kolayca sipariş edebilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bref Dixi Yüzey Temizleyici Yaban Gülü 2.5 LT
142,75 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.