Ürün Kodu: 77398
Ürün Barkodu: 4005401548218
Product State: A0

Faber-Castell 48 Fosforlu Kalem Kırmızı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1-2-5 mm üç farklı dayanıklı uç kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Kırmızı
  • Uzun ömürlü sağlam plastik gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Faber Castell
Model 48
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Kırmızı
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 1 - 5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Gün içinde bir şeyler yazarken ya da okurken bazı cümlelerin altını hemen o an çizmek isteyebilirsiniz. Benzer şekilde, bir proje oluştururken önemli noktaları ön plana çıkarma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Böyle durumlarda en sık kullanılan kalem çeşidi fosforlu kalemler olmaktadır. Dikkat çekici bir renk kullanmak istiyorsanız tercihinizi kırmızı renkten yana kullanabilirsiniz. Altını çizmek istediğiniz her yeri artık Faber Castell kırmızı fosforlu kalem ile çizebilirsiniz.

Faber Castell kırmızı fosforlu kalem, kullanıcı dostu bir ürün olarak karşımıza çıkar. Markanın ürettiği her bir ürün, kullanıcı tarafından son derece ergonomik bulunmaktadır. Faber Castell kırmızı fosforlu kalem hiçbir zaman çabuk bitmez, mürekkebi akmaz ve sizi asla zor durumda bırakmaz. Ayrıca ürünü toplantı esnasında not alırken önemli noktaları ön plana çıkarmak için kullanabilirsiniz.

Faber Castell kırmızı fosforlu kalemin 1, 2, 5 mm şeklinde üç farklı işaretleme seçeneği vardır. Kırmızı rengi sayesinde aklınızda kalmasını istediğiniz her noktaya dikkat çekebilirsiniz. Vakit kaybetmeden Avansas üzerinden Faber Castell kırmızı fosforlu kalem sipariş edebilirsiniz. Üstelik Avansas sayesinde piyasadaki fiyatların çok daha altında kalem siparişi vermeniz mümkündür. Böylece tasarruf etmiş olursunuz. 

Faber Castell 48 Fosforlu Kalem Uzun Ömürlü Müdür?

 

Faber Castell fosforlu kırmızı kalem dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Bu kalem, uzun ömürlü ve sağlam bir ürün olarak müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Kullanım süresi fazlasıyla uzun olduğu için kullanıcının sık sık fosforlu kalem satın almasına gerek kalmaz, böylece tamamen tasarruf edilmiş olur. Faber Castell kırmızı fosforlu kalem, sağlığa zarar veren hiçbir madde içermez. Bu yüzden çocuklar tarafından da kullanılabilir. 

Faber Castell kırmızı fosforlu kalem; uzun ömürlü, sağlam ve plastik bir gövdeye sahiptir. Böylece kalemin gövdesinde herhangi bir kırılma ya da çatlama gibi sorunlar meydana gelmez.  

Bu fosforlu kalem, yüksek performanslı yazım özelliği ile eli hiçbir halükarda yormaz. Yumuşak uçlu tasarımı sayesinde kullanıcı için daima ergonomik bir kullanım sunar. Ürün özel tasarlanmış olan ucu sayesinde kağıda temas ettiğinde rahatsız edici sesler çıkarmaz. Bu kalemin soluk renk verme ihtimali yoktur. Her zaman canlı renkler sergilemektedir.

 

Faber Castell 48 Fosforlu Kalem Kaliteli Midir?

 

Fosforlu kalem satın almadan evvel dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, hiç şüphesiz ki kalemin kalitesi olmaktadır. Faber Castell markasının her bir ürününün kendine has kalitesi senelerdir devam etmektedir. Bu bağlamda, Faber Castell 48 kırmızı fosforlu kalem, son derece kaliteli bir şekilde üretilmiştir. Ayrıca kalemin tasarımı da kalitesi kadar ön plandadır. Böylece hem ergonomik hem de şık bir dizayn ile ortaya çıkar.

 

Faber Castell 48 Fosforlu Kalem Yeniden Doldurulabilir Mi?

 

Piyasada yer alan pek çok kırmızı fosforlu kalem, bittiği zaman yeniden doldurulamıyor. Böylece uzun seneler kullanılabilecek bir kalem, daha kısa süre kullanılmış oluyor. Faber Castell 48 kırmızı fosforlu kalem ise uzun ömürlü bir performans sergilemektedir. Çünkü bu kalem her zaman yeniden doldurulabilmektedir. Yeniden doldurulabilme özelliği birçok kişi tarafından da beğeniyle karşılanmaktadır.

 

Gün içinde sık sık fosforlu kalem kullanan kişiler, kalemin tekrar doldurulup doldurulmadığına çok dikkat eder. Faber Castell, bu sorunu tamamen ortadan kaldırmaktadır. Defalarca doldurulabilen Faber Castell kırmızı fosforlu kalem, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Ayrıca akıtma yapmayan ürün sayesinde herhangi bir pamuksulaşma sorunuyla karşılaşmazsınız.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell 48 Fosforlu Kalem Kırmızı
69,74 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.