Ürün Kodu: 64908
Ürün Barkodu: 8693245030219

Marka : Noki

Product State: A0

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya 100'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 55 mikron
  • Sağlam polipropilen malzeme
  • 11 delikli
  • A4 boyutlu 23.8 cm x 30 cm
  • Sürekli formlar için uygun

Ürün Hakkında

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya 100'lü Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Kalınlık 55 mikron
Delik Sayısı 11
Boyut 23.8 cm x 30 cm
Materyal Polipropilen
Adet 100
Yaprak Kapasitesi 50
Garanti  2 yıl
Geri Dönüşüm Özelliği Var

 

Noki 4830 A4 HD poşet dosya veya bir diğer adıyla şeffaf dosya, ofislerin, büroların, okulların vazgeçilmezlerinden biridir. Belgeleri, dosyaları, önemli notları ve ödevleri saklamak için ideal bir ürün olan Noki 4830 A4 HD, 238 mm genişliğiyle kullanım açısından oldukça rahattır.

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya Kullanışlı mı?

Alışveriş yaparken her kişinin dikkat ettiği özelliklerden bir tanesi alacakları ürünün kullanışlı olup olmadığıdır. Bu durum ofis ve okul malzemeleri içinde geçerlidir. Ofis çalışanları aldıkları ürünlerin kullanışlı olmasını ve işlerini hızlandırmasını bekler, öğrenciler ve öğretmenler derslerin yanında kullandıkları ürünlerin kullanışlı olmasını bu sayede düzenli ve sağlıklı bir şekilde derslere odaklanabilmek isterler. Noki A4 HD poşet dosya, 50 adet yaprak kapasitesi ve boyutlarının A4 kağıdı için oldukça uygun, ağız kısmının yeterince geniş olması sebebiyle oldukça kullanışlı bir ofis ve okul malzemesidir. Dış cephesinde bulunan 11 deliğiyle birlikte dosyalama işlemlerini de oldukça kolay bir şekilde halledebileceğiniz bir ürün olan Noki 4830 A4 poşet dosya, tüm bu özellikleriyleofis çalışanlarının, öğrenci ve öğretmenlerin rahat bir kullanım için tercih ettiği ürünlerden biridir.

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya Çabuk Yırtılıp, Deforme Olur mu?

Poşet dosyalar, ofis çalışanları, öğretmenler, öğrenciler tarafından belgeleri, notları dosyalamak için sıklıkla kullanılır. Kullanıcıları tarafından sağlam olması ve uzun süre kullanılması beklentisiyle alınan poşet dosyaların, dayanıklı bir maddeden yapılması gerekir. Noki 4830 A4 HD poşet dosya, polipropilen hammaddesinden üretilmiş bir üründür. Polipropilen maddesi, sert ve sağlam bir maddedir. Bu sebeple uzun kullanımlar sonrasında bile deforme olmaz, çabuk yırtılmaz. Noki 4830 A4 HD dosya, dayanıklı hammaddesiyle gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir ofis, okul malzemesidir.

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya Kalın mı?

Ofislerde, bürolarda, okullarda sıklıkla kullanılan poşet dosyaların kalınlığı, kullanışlı olması ve çabuk deforme olmaması açısından önemli bir kriterdir.Noki 4830 A4 HD poşet dosya, 55 mikron kalınlığında olduğu için oldukça yeterli kalınlıktadır ve ince dosyaların aksine çok kolay bir şekilde deforme olmaz ve formunu kaybetmez.

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya Kaliteli mi?

Yaptığımız her alışverişte olduğu gibi ofis ve okul malzemeleri için alışveriş yaparken de dikkat edilen noktalardan biri ürünün kaliteli olmasıdır. Kaliteli bir ürün, çok kolay yırtılmaz, kırılmaz, deforme olmaz ve uzun süreler kullanıma uygundur. Noki 4830 HD poşet dosya, gerek üretiminde kullanılan polipropilen maddesinin kaliteli oluşu, gerek 55 mikronluk kalınlığı, gerek A4 ve daha küçük boyutlardaki kağıtları saklamak için yeterli boyutuyla alabileceğiniz en kaliteli ofis ve okul malzemelerinden bir tanesidir. 

 

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya 100’lü Paket Uygun Fiyatlı mı?

Poşet dosya gibi sıklıkla kullanılan ürünlerin uygun fiyatlı olması kullanıcılar tarafından beklenen özelliklerden bir tanesidir. Noki 4830 A2 HD poşet dosya 100’lü paket, çok uygun fiyata alabileceğiniz veiçerisinde 100 adat dosya bulundurması dolayısıyla bir kere aldığınızda çok uzun süreler kullanabileceğiniz bir üründür. Sizlerde avansas.com adresinden, kalitesi ve uygun fiyatlı oluşuyla sıklıkla tercih edilen Noki 4830 A4 HD poşet dosyaya kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz 1 gün içerisinde ulaşabileceğiniz Noki A4 poşet dosya, avansas.com’da sizleri beklemektedir!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Noki 4830 A4 HD Poşet Dosya 100'lü Paket
Birim Fiyat = 2,07 TL
206,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.