Ürün Kodu: 79376
Ürün Barkodu: 4548056917263

Marka : Epson

Product State: A0

Epson PJIC1 Kartuş Mavi (Cyan) 31,5 ml C13S020447

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi
  • 31,5 ml kapasite
  • Yüksek kalitede çıktılar
  • Mavi renk

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Ürün TürüSıvı
Baskı Kapasitesi 31,5 ml
Renk Mavi 
Yazıcı Tipi Optik ortam yazıcıları 
Verim Disk tasarımına bağlı olarak 1000 veya daha fazla 
Uyumluluk Epson Discproducer Modelleri

 

 

Epson PJIC1 kartuş, büyük ve küçük ölçekli işletmelerde kullanıma uygundur. Yüksek kapasitesi, baskı başına düşen maliyet miktarını oldukça düşürdüğünden rahatlıkla tercih edilebilir. Gelişmiş teknoloji ürünleri Epson yazıcılarla uyumlu çalışarak sizlere hızlı ve uzun ömürlü baskılar elde etme imkanı sağlar.

 

Epson PJIC1 Mavi Kartuş Kaliteli midir?

 

Epson yazıcılarda istenen baskı kalitesine ulaşılabilmesi için orijinal kartuşlar kullanılmalıdır. Kullanılacak sahte veya farklı tip kartuşlar mürekkep sızmasına neden olarak yazıcıya hasar verebilir ve kalitesi düşük baskı alınmasına neden olabilir. Bu sebeple üstün teknoloji ile üretilen Epson yazıcıları için, uygun maliyetlerle daha fazla baskı yapabilen yüksek kaliteli kartuş kullanılmalıdır. Epson PJIC1 kartuş mavi 31,5 ml, kullanıldığı birçok Epson yazıcı modeline uygun olarak tasarlanmış yüksek kapasiteli ve yüksek kaliteli bir kartuştur. Epson markasına ait MicroPiezo inkjet teknolojisi ile özel olarak geliştirilmiştir. Bu teknoloji ile geliştirilen baskı kafaları, mürekkebi mikroskobik püskürtme uçlarından disk üzerine çok hızlı bir şekilde püskürtür ve püskürtülen mürekkep şekli ve miktarı kontrol alınabilir.

Bu yöntem ile yüksek kalitede baskı elde edilmektedir. Mürekkep bittiğinde baskının devam ederek yazıcıya zarar vermesi hatta kartuşun yanması olasıdır. Ancak Epson yazıcılarda mürekkepsiz yazdırmayı önlemek için mürekkep seviyesi düşük olduğunda uyaran LED ile kartuş içindeki mürekkep miktarı kontrol altında tutulur. Kartuş mürekkebi oldukça incedir ve çabuk kurur. Kartuş gövdesindeki hasara bağlı olarak mürekkep sızdırmaz ve akıntı yapmaz. Tüm olası kötü koşullar hesaplanarak özenle tasarlandığından, kartuş içerisinde mürekkebin dışarı sızması, tıkanması mümkün değildir.

 

Epson PJIC1 Mavi Kartuş Ekonomik midir?

 

Kartuşlar yazdırma işleminde oldukça önemli bir rol oynar ve doğrudan kullanıldığı yazıcının baskı kalitesini etkiler. Baskı önizlemesinde yüksek kalitede parlak ve net bir görüntü elde edilmek isteniyorsa yazıcıda kaliteli kartuş kullanılmalıdır. Epson kartuşları canlı, parlak veya siyah-beyaz renklerde fotoğraf baskıları için mükemmel bir seçimdir. Fotoğraflarda benzersiz renk, yoğunluk ve netliğe sahip bir baskı imkanı sunar. En ideal fotoğraf çıktısı sağlamak için üretilmiş boya mürekkebi yüzey üzerinde kolayca tutunur, suya karşı dirençlidir. Yazıcılarda kartuş sayısının fazlalığı daha kaliteli bir basım sağlamaktadır.

Epson tarafından fotoğraf baskısı için geliştirilen 6 renkli boya mürekkebi sayesinde uzun yıllar boyunca solmayan ve lekelenmeyen fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Kartuş mürekkebi, rengi daha uzun süre korunan pigment bazlı bir mürekkeptir, disk tasarımına bağlı olarak 1.000 veya daha fazla yazdırma kapasitesine sahiptir. Yüksek kapasitesi baskı başına düşen maliyeti azaltmaktadır. Bu yönüyle oldukça ekonomiktir.

 

Epson PJIC1 Mavi Kartuş Orijinal midir?

 

Kartuşlar, yeni, orijinal kutularında, ambalajı açılmamış olarak gönderim yapılmaktadır. 

Kartuşun gövdesi üzerinde hasar ve mürekkep sızıntısı bulunmaz. Ambalajlı ürün üzerinde gerekli kontroller yapılarak, güvenlik etiketi incelenerek kartuşun orijinalliği belirlenebilir. Orijinal kartuşlar, daha parlak ve daha net görüntü kalitesi sunarken sahte kartuş kullanımı baskı kalitesinde hayal kırıklığı yaratabilir. Yapılan alışverişlerde kartuş ambalajı üzerindeki kod ile ürün ana sayfasından orijinallik kontrolü yapılabilmektedir. 

Sizlerde iş yerinizde veya günlük hayatınızda uygun maliyetle yüksek kalitede sonuçlar elde elde etmek için avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Epson PJIC1 kartuş fiyatları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Epson PJIC1 Kartuş Mavi (Cyan) 31,5 ml C13S020447
1.852,97 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.