Ürün Kodu: 79390
Ürün Barkodu: 8715946434971

Marka : Epson

Product State: A0

Epson PJIC5 Kartuş Sarı (Yellow) 31,5 ml C13S020451

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi
  • 31,5 ml kapasite
  • Yüksek kalitede çıktılar
  • Sarı renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Model Epson PJIC5 \ C13S020451
Renk Sarı \ Yellow
Baskı Kapasitesi 31,5 ml
Uzun Süreli Kullanım Uygun 
Akıtma \ Donma \ Tıkanma Yapmaz 
Fotoğraf Baskısı Uygun 
Ofis Kullanımı Uygun 
Satış Sitesi Güvenilir 

 

31.ml baskı kapasitesi ve özel olarak yapılandırılmış, özellikle fotoğraf ve grafik baskısı alan kullanıcılar için oldukça kullanışlı olan DURABrite Ultra teknolojisi ve Claria Photographic Ink teknolojisi ile oldukça beğenilmektedir. Epson marka cihazlarda uyumluluk sorunu yaşanmamaktadır. Akıtma, donma tıkanma gibi durumlara rastlanmamasının yanı sıra çıktılarda, baskılarda uzun yıllar renk kaybı yaşamadan saklanabilmektedir. Ana renklerden biri olan sarı / yellow rengi, baskılarınızda, çizim ya da grafiklerinizde canlı bir görünümle, belirgin olarak çıkmaktadır. Renkler kağıtlara oldukça canlı bir şekilde ve net bir görünümle yansır. Zaman içinde renklerde solgunlaşma, kağıtlarda tozlanma ya da sararma görülmemektedir. Kullanımı oldukça basit olup enerji tasarrufu sağlamaktadır. Baskılar uzun yıllar boyu saklanabilir, arşivlenebilir. Özel teknolojisi ile suya ya da benzeri sıvılara karşı dayanıklıdır yapısında bozulma görülmez, renk kaybı yaşanmaz. 

 

Epson PJC5 Kartuş (C13S020451) Sarı \ Yellow Uzun Süre Dayanıklı mıdır?

 

Epson tarafından özel olarak geliştirilmiş olan teknoloji ile kartuşlar hem enerji tasarrufu sağlamakta hem de maksimum kapasite ile çalışmaktadır. Renkler canlı ve doğal bir görünümle kâğıt üzerine yansırken uzun yıllar saklandığı halde dahi renk kayıpları, silinmeler yaşanmamaktadır. Ultra üstün teknolojisi ile kartuşlarda akıtma, tıkanma, donma veya uzun süreli kullanımlarda ısınma sorunu ile karşılaşılmamıştır. Kartuşlar kullanılmadığı takdirde özenle muhafaza edilip saklanmasında bir sakınca yoktur. 

 

Epson PJC5 Kartuş (C13S020451) Sarı \ Yellow Fotoğraf ve Resim Yazdırmak için Uygun mudur?

 

Epson tarafından özel olarak fotoğraf baskıları için geliştirilmiş Claria Photographic Ink teknolojisi ile fotoğraflarınız yazıcıdan capcanlı ve gerçekçi bir görünümle çıkmaktadır. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, baskılar alabilir aynı zamanda bir albüm dahi oluşturabilirsiniz. Üstün ve özel teknolojisi ile fotoğraf, grafik ya da resim baskılarınız uzun seneler boyu rengi solmadan boyasında akma meydana gelmeden canlılığını koruyacaktır. 

 

Epson PJIC5 Kartuş (C13S020451) Sarı \ Yellow Fiyat Performans Açısından Uygun mudur?

 

Mürekkep kullanımında özenle geliştirdikleri yenilikçi teknolojileri ile Epson marka kartuşlar muadillerine oranla kullanıcılarına son derece uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Renklerde canlılık ve doğal bir görünüm sunar. Kartuşta akıtma sorununun olmamasının yanı sıra tozlanma ve donma da görülmez. Maksimum kapasiteyle çalışan Epson PJIC5 modelin kullanım ömrünün oldukça uzun olmasının yanı sıra 31,5 ml baskı kapasitesi ile de son derece başarılı görünümler elde eder. Her kâğıt türüne baskı, çıktı işlemi yapılmaktadır. Özel teknolojileri ile sarı \ yellow rengi her kâğıt üzerinde belirgin ve canlı bir şekilde görülecektir. Renk kaybı yaşanmaz. Kullanılmayan kartuşlar özenle muhafaza edilebilir. Uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı sağlamasından dolayı da kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen Epson PJIC5 model her bütçeye hitap etmektedir.  

 

Ürün Orijinal midir?

 

Epson PJIC5 model sarı \ yellow rengi kartuş orijinal seri numaralı ve cihazlarda herhangi bir uyumsuzluk sorunu ile karşılaşılmamıştır. 31,5 ml baskı kapasitesi özel olarak fotoğraf ve grafik baskısı gibi işlemler için geliştirilmiş Claria Photographic Ink teknolojisi ile oldukça beğenilmektedir. 

Üstün ve yenilikçi teknolojileri denemek, baskılarda canlı bir görünüm yakalamak istiyorsanız siz de bu ürünü avansas.com üzerinden güven ve özenle temin edebilirsiniz. PJIC5 model sarı \ yellow renk kartuşun fiyatını öğrenmek için sizi sayfamıza bekliyoruz. 

avansas.com üzerinden yapacağınız herhangi bir alışverişte hiçbir sorun yaşamadan ürünleriniz titizlikle hazırlanır ve kargoya teslim edilerek güvenle adresinize ulaştırılır. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Epson PJIC5 Kartuş Sarı (Yellow) 31,5 ml C13S020451
1.852,97 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.