Ürün Kodu: 79391
Ürün Barkodu: 4988617479487

Marka : Epson

Product State: A0

Epson PJIC6 Kartuş siyah (Black) 31,5 ml C13S020452

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi
  • 31,5 ml kapasite
  • Yüksek kalitede çıktılar
  • Siyah renk

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Model Epson PJIC6 / C13S020452 
Renk Siyah / Black 
Baskı Kapasitesi 31,5 ml
Uzun Süreli Kullanım Uygun 
Akıtma \ Donma \ Tıkanma Yapmaz 
Fotoğraf Baskısı Uygun
Ofis Kullanımı Uygun
Satış Sitesi Güvenilir 

 

Epson PJIC6 modelinde kullanıcılar tarafından mürekkepte kullanılan özel teknoloji, kartuşun uzun ömürlülüğü ve dayanıklılığı açısından oldukça beğenilmektedir. Özellikle yazılarda, harfler net ve belirgin olarak çıkar. DURABrite Ultra Ink teknolojisi kullanılması açısından da özellikle gündelik baskının yanı sıra, grafik, resim ve fotoğraf çalışmaları yapan kullanıcılar tarafından basılan fotoğraflardaki gerçekçi görünüm oldukça beğenilmektedir. DURABrite Ultra Ink teknolojisi sayesinde baskılarınız su geçirmez, renk kaybına uğramaz ve tozlanma yapmaz. Özel olarak geliştirilmiş bir teknoloji ürünü olan Epson PJIC6 Siyah kartuş muadillerine oranla kullanıcılarına daha uzun süreli, kolay bir kullanım, net ve keskin görüntüler sunar. Çıkardığınız yazılar kâğıt üzerinden silinmeden uzun süre muhafaza edilebilir, dosyalanabilir. Her türlü kâğıda basım işlemi uygulanabilir, kâğıt üzerinde sararma, renk kayması, boyanın akması gibi durumlar yaşanmamaktadır. Yazıcıya entegre olması oldukça basit olan kartuşun herhangi bir uyumluluk sorunu yoktur. Uzun süreli sık kullanımlarda ısınma ve tıkanma sorunu meydana gelmemektedir. Orijinal Epson kartuşlar uzun ömürlü olup, kullanıcıya maksimum sayıda çıktı alma imkânı sunar. 

 

Epson PJIC6 Kartuş (C13S020452) Siyah \ Black Uzun Süre Dayanıklı mıdır?

 

Özel teknolojisi ile kullanıcılarına, dayanıklılığı ve uzun vadeli kullanımı sağlamaktadır. Kullanılmadığı takdirde saklanabilir ve muhafaza edilebilir. Toz, kir ve pas tutmaz. Kolay bir kullanımı vardır. Kartuşta, ısınma, tıkanma, akıtma ve donma sorunları yaşanmaz. Az enerji ile kaliteli bir görünümle çok fazla çıktı, baskı alabilirsiniz. Boya bazlı mürekkeplerden daha fazla dayanıklılık göstermesi de kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiştir. 

 

Epson PJIC6 Kartuş (C13S020452) Siyah \ Black Fotoğraf ve Resim Yazdırmak İçin Uygun mudur?

 

Özel olarak yapılandırılmış mürekkepleri ile gerçeğe oldukça yakın parlak ve canlı görünümde; uzun süre sararma ve tozlanma yapmadan her kâğıt türüne fotoğraf, resim ve grafik baskısı yapma imkânı sağlamaktadır. Çıktılarınızı uzun süre kullanabilir, dosyalayabilir, albüm oluşturabilirsiniz. PJIC6 model kartuşun siyah / blcak rengi ile arşivlenmesi gereken yazılarınızı yazıcıdan çıkartıp yıllarca harflerde, yazılarda herhangi bir bozulma olmadan muhafaza edebilirsiniz. Siyah kartuş kullanımı daha çok yazılar, belge ve evraklar için tercih edilmesinin yanı sıra siyah beyaz görseller de bu üstün teknolojinin sağlamış olduğu canlı bir görünümle çıkartılabilinir. 

 

Epson PJIC6 Kartuş (C13S020452) Siyah \ Black Fiyat Performans Açısından Uygun mudur?

 

Muadillerine oranla daha çok güç tasarrufu ve daha yüksek performans gösterir. Uzun kullanımlarından dolayı her kesimden kullanıcıya hitap etmektedir. Herhangi bir uyumluluk sorunu yoktur. Fotoğraf baskısı, arşivlenecek yazılar, belgeler, resim ve grafik baskıları için oldukça uygundur. Kartuşta boya akması gibi durumlar yaşanmamaktadır. Özel teknolojisi ile az mürekkep harcayarak fazla iş gücü elde etmeye çalışır. Bunun yanı sıra çıktılar parlak ve canlı bir görünümde, görüntüler ise net ve keskindir. Fiyat performans açısından da oldukça kullanışlı olup rahat bir çalışma imkânı sunar. 

 

Ürün Orijinal midir?

 

Ürünü, orijinal Epson markasına ait olan PJIC6 siyah / black rengi ve C13S020452 seri numarasıyla avansas.com üzerinden güvenle sipariş edebilirsiniz. Kartuşlarda herhangi bir uyumluluk sorunu yaşanmamaktadır. Siparişleriniz özenle kargolanıp güvenle teslim edilir. Müşteri memnuniyetine oldukça önem veren avansas.com üzerinden verdiğiniz siparişler güvenle evlerinize, işyerlerinize hızlı bir şekilde ulaşır. Uzun süreli ve kolay kullanım sağlamasının yanı sıra akıtma, donma sorunlarıyla da karşılaşılmamış olmasından dolayı dikkatleri üzerine çeken Epson, kartuş fiyatlarını öğrenmek için sizleri de sitemize bekleriz. 

Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde size teslim edilecektir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Epson PJIC6 Kartuş siyah (Black) 31,5 ml C13S020452
1.862,03 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.