Faber-Castell Sulu Boya

Toplam 2 sonuç

Yumuşak, estetik ve dalgalı resim yapmak için kullanılan sulu boyalar, çocukların resim ve boyama faaliyetlerinin olmazsa olmazıdır. Ayrıca yetişkinlere de hitap eden bu boya türü, ince ve profesyonel çalışmalar için idealdir. Kırtasiye ürünleri denince akla ilk gelen markalardan olan Faber Castell, canlı renklere sahip sulu boyaları ile kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alır. Bu kadar sık tercih edilmesinin nedeni, tabii ki kalitesi ve uygun fiyatlarıyla ilgilidir. Özellikle canlı resimler yapmak istiyorsanız, Faber Castell sulu boya paletleri tam size göre!

Faber Castell Sulu Boya Çeşitleri

Su ile inceltilerek kullanılan sulu boyalar, çocukların eğlenceli vakit geçirmesi ve yaratıcılıklarını artırmaları için idealdir. Faber Castell sulu boya çeşitleri; kuru, sıvı ve kalem şeklinde sunulur. Genellikle 4 ila 8 renk arası seçenek sunan kuru tip sulu boyalar, daha küçüktür ve özellikle çocuklara hitap eder. Ayrıca sulu boyaya yeni başlayanlar için de bu çeşit uygundur. 12-24 renkli büyük kuru sulu boya çeşitleri ise daha fazla renk isteyen çocuklar ve profesyoneller için idealdir. Kuru sulu boya çeşitleri arasında, değiştirilebilir boya tabletine sahip olan seçenekler de vardır. Faber-Castell sulu boyaları kullanarak kağıt, ahşap, cam, karton, seramik ve metal yüzeylerde boyamalar ve çalışmalar yapabilirsiniz.

Tüp formundaki Faber Castell sulu boyalar ise 12 ml hacme sahiptir ve 12 farklı renktedir. Yaratıcı resimler yapabilmeniz için tüp sulu boyalar oldukça kullanışlıdır ve diğer boyalarla da kullanılabilir.

 Faber Castell sulu boya kalemleri, suda çözünebilen uçlara sahiptir ve hem parlak hem de solmaya karşı dayanıklıdır. Farklı uç kalınlıklarına sahip su bazlı bu kalem sulu boyaları; yazım ve teknik çizim için de kullanabilirsiniz.

Faber Castell Sulu Boyaların Öne Çıkan Özellikleri

  • Üst düzey pigment kalitesi, canlı görünüm ve etkileyici parlaklığı ile inceltme sırasında renk kaybı olmamasını sağlar.
  • Palet içinde yer alan renkler kolayca birbirine karıştırılabilir ve sayısız renk elde edilebilir.
  • Sağlığa zararlı madde içermedikleri için çocukların kullanımına da uygundur.
  • Tüm kağıt yüzeylerde kullanıma uygundur.
  • Akışkan yapıya sahip tüp boyalar, ergonomik tasarımları sayesinde her yere taşınabilir.
  • Sulu boya kalemi hem kuru kalem hem de sulu boya olarak kullanılabilir.

Faber Castell Sulu Boyaların Kullanım Alanları

Farklı formlarda sunulan Faber Castell sulu boyaları, çeşitli alanlarda ve yüzeylerde kullanıma uygundur. Çocuklar için uygun olan küçük Faber Castell sulu boya paletleri, özellikle okulda ve evde resim ve boyama etkinlikleri yaparken kullanılır. Kağıt üzerine canlı ve parlak renkler vererek çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. Ayrıca sulu boyalarla tüm kağıt yüzeylere uygulama yapmak mümkündür. Bununla birlikte ahşap, cam, metal, seramik, karton gibi çeşitli yüzeylerde de boyama yapılabilir. Faber Castell kalitesine sahip sulu boya kalemleri de kağıtta hem kuru hem de sulu şekilde kullanılabilir. Kalıcı renklere sahip Faber Castell sulu boyalar, solmaya karşı dayanıklı olduğu için çalışmaların ilk günkü parlaklığını korumasını sağlar.