Ürün Kodu: 92725

Genel Şablon 6 Antetli Kağıt

260,40 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Antetli Kağıt Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Hazır şablon
  • Modern konsept

Baskı Seçeneklerini Belirle

Antetli Kağıt Gramajı
Adet

Ürün Hakkında

Antetli Kağıt Nedir? Antetli Kağıt Ne Demek?

Antetli kağıt nedir ve antetli kağıt ne demek sorularından önce antet kelimesinin anlamına bakabiliriz. Antet kelimesi, Fransızca’da kağıt üzerine basılmış ad, soyad ve adres bilgileri anlamına gelmektedir.

Antetli kağıt ise, genellikle şirket bilgilerinin ve logosunun bulunduğu kağıtlardır. Bu kağıtlar genellikle kurumsal şirketler tarafından prestijli görünmek ve kolay iletişim kurulabilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Tasarımı ve şıklığı ile kurumsal imajınızı muhattaplarınız nezdinde yükseltmeye ve iletişim bilgilerinizin de daha kolay ulaşılabilmesine olanak sağlar.

Antetli Kağıt Ne İşe Yarar?

Antetli kağıt ne işe yarar sorusunun en kısa cevabı prestij, tanıtım ve ulaşılabilirliktir. Antetli kağıtlarda yer alan bilgiler, firmaların iletişim bilgilerini ve firma adını barındırdığından dolayı iletişimi kolaylaştırmaktadır. Bu şekilde bir firmadan aldığını kağıt, hem ayırt edici hem de iletişimi kolaylaştırır niteliktedir.

Bununla birlikte firmanın daha prestijli ve kurumsal görünmesini de sağlar. Örneğin iş yaptığınız, birlikte çalıştığınız kişi ya da kurumlara antetli kağıt verdiğinizde, hem marka imajınız hem de akılda kalıcılığınız artacaktır.

Antetli Kağıt Ölçüleri Nedir?

Genellikle resmi yazışmalarda tercih edilen antetli kağıt ölçüleri, genellikle a4 boyutundadır. A4 kağıt ölçüleri ise 210 x 297 mm boyutundadır. A4 antetli kağıt sıklıkla tercih edilen bir standarttır.

Antetli Kağıt Kuralları Nelerdir?

Antetli kağıtların genel kabul görmüş bazı antetli kağıt kuralları bulunmaktadır. Örneğin logonun yerleşimi, kullanılacak bilgiler ve tasarım bu kurallardan bazılarıdır. Özellikle online antetli kağıt basım işleminizi Avansas aracılığıyla yaptığınızda, sizin için önceden hazırlanmış ve kurallara uygun antetli kağıt şablonu sayesinde gerekli bilgileri girerek siparişinizi hızlıca ve pratik bir biçimde verebilirsiniz.

İşyerinin alışveriş adresi olan Avansas, sektör standartlarına hakim ve profesyonel ekibiyle sizin için gereken tüm detayları önceden düşünmekte ve hazırlamaktadır.

Online Antetli Kağıt Hazırlama Nasıl Yapılır?

Antetli kağıt nasıl hazırlanır derseniz, online antetli kağıt hazırlama avansas.com altyapısı sayesinde dakikalar içerisinde, kolaylıkla tamamlanabilmektedir diyebiliriz. Ürün ekranında sizin için önceden gerekli kurallara uygun şekilde hazırlanan şablonlar sayesinde, yalnızca kağıt üzerinde yer alacak logo ve iletişim bilgilerinizi girerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Siparişinizi vermenizin ardından uzman matbaa ve baskı işleri ekibimiz tarafından siparişiniz hızla hazırlanmakta ve adresinize gönderilmektedir. Eğer adresiniz hızlı teslimat bölgelerimiz arasında yer alıyorsa, siparişinizi takip eden 1 iş günü içerisinde teslim alabilirsiniz. Hızlı teslim bölgesi dışında yer alan lokasyonlarda ise ürünlerimiz anlaşmalı kargo firmalarımız aracılığıyla gönderilmektedir.

Teslimatla ilgili tüm detayları teslimat bilgileri alanında görebilir ve inceleyebilirsiniz.

Antetli Kağıt Hazır Şablon Olarak Nerede Yaptırılır?

Antetli kağıt hazır şablon olarak işyerinin güvenilir ve uzman alışveriş adresi Avansas’ta dakikalar içerisinde yaptırılır. Üstelik hızlı teslimat bölgemizde yer alan lokasyonlara da kendi araçlarımızla 1 iş gününde teslim edilir.

Antetli kağıt basımı, son teknolojiyi kullanan matbaamızda gerçekleştirilmektedir. Bu sayede hatasız ve kaliteli baskıyla hazırlanmış antetli kağıtlarınızı hiçbir sorun yaşamadan kullanmaya başlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.