Ürün Kodu: 98707

Karton Bardak Çift Logo Renkli Çizgili V1

75,00 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Baskılı Karton Bardak Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Modern Tasarım
  • 7 oz 207 ml
  • Kaliteli malzeme

Baskı Seçeneklerini Belirle

Boyut
Adet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Karton bardaklar, iş yerlerinin olmazsa olmazıdır. Kahve, çay ve diğer içeceklerin ikramı için bu bardaklar oldukça kullanışlı ve pratiktir.

Üzerinde kendi logonuzun basılı olacağı tek logo karton bardak, iş yerinizin daha profesyonel bir görüntüye ulaşmasını sağlar. Ofislere özel baskı ve tasarımlarla karton bardak kullanımı hem daha keyifli olacak hem de şık duracaktır. Yalnızca iş yeri değil; fuar, organizasyon ya da toplantı gibi çeşitli etkinliklerde de özel tasarlanmış logolu karton bardaklar, prestijli bir görünüm sağlayacaktır.

Marka Avansas
Hacim 7 oz 207 ml
Paket adedi 50
Minimum sipariş adedi 50
Maksimum sipariş adedi 5000

Tek logo karton bardak 7 oz 207 ml kapasiteye sahiptir. Kalın yapısıyla sıcak içeceklerle beraber kullanıldığında eli ve ağzı yakmaz, kullanışlıdır. Bunun yanı sıra kötü koku ve tat bırakmaz, sağlığa zararlı maddeler içermez.

Tek Logo Karton Bardak Kaliteli midir?

Bazı karton bardaklar ince ve dayanıksız yapılarından dolayı kolay deforme olup ısıyı iyi yalıtamadıkları için elleri ve ağzı yakar. Aynı zamanda ince yapıya sahip olmaları içeceği sızdırmalarına da sebep olur. Bunlardan bazıları da kötü koku ve tat bıraktığı için hem rahatsız edici bir deneyim yaşatır hem de sağlığınızı kötü etkiler. Böyle sorunlarla karşılaşmamak için yüksek kaliteli bir karton bardak olan tek logo karton bardağı tercih edebilirsiniz.

Kalın yapısıyla tek logo karton bardak oldukça dayanıklıdır, sızdırma yapmaz. İçerisine sıvı koyduğunuzda dağılmaz ve kolayca deforme olmaz. Bu sayede, iki bardak kullanıp bir tanesini boşa harcamak yerine, tek bardak kullanarak içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.

Tek Logo Karton Bardak Kolay Deforme Olur mu?

İnce yapılı karton bardaklar; içeceği sızdırma, el ve ağzı yakma, kolay deforme olma, ısıyı yalıtamama gibi birçok soruna sebep olur. Aynı zamanda bu gibi bardakları çift kullanmak, satın aldığınız paketin yarısını da boşa harcamanıza sebep olur.

Tek logo karton bardak, kalın yapıya sahiptir ve böylece çabuk deforme olmaz. İçerisine koyduğunuz sıcak ya da soğuk içecek, formunun bozulmasına sebebiyet vermez. Böylece, bu karton bardağı kullanırken ürünü çifter olarak harcamanız gerekmez. Boş yere harcanan bardaklardan da tasarruf etmiş olursunuz.

Tek Logo Karton Bardak Sağlığa Zararlı Madde İçerir mi?

Kalitesiz karton bardaklar kötü bir tada ve kokuya sahip olabildikleri için hem sağlığınızı hem de içecek keyfinizi bozabilir. Maliyeti düşürmek adına kanserojen maddelerden imal edilen karton bardakları satın almaktan ve kullanmaktan kaçınmalısınız.

Tek logo karton bardaklar, sağlığa zararlı maddeler içermez. TÜV Rheinland onaylı, gıda ile temas raporu bulunan baskı makineleri kullanılarak üretilmiştir.

Tek Logo Karton Bardak İçeceğin Tadını Etkiler mi?

Tek logo karton bardak, sağlığa zararlı maddeler içermediği için kötü koku ve tat bırakan maddeler de bünyesinde barındırmaz. İçeceğin tadında veya kokusunda herhangi bir değişikliğe sebep olmaz. Tek logo karton bardak kullanarak içeceğinizi güvenle ve keyifle yudumlayabilirsiniz.

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

İş yerinizde ihtiyaç duyduğunuz bir ürünü satın almak istediğinizde toptan alışveriş yapmak oldukça karlıdır. Yüksek sayıda ürünleri daha ekonomik fiyatlarla satın alabilmek toptan alışverişin can alıcı noktasıdır. Fakat bilinmedik e-ticaret sitelerinden toptan ürün alışverişi yapıldığında sürprizlerle karşılaşmak olasıdır. Ürünün görsellerde göründüğü gibi çıkmaması, teslimat ve ödeme sorunları, bilinmedik sitelerden yapılan alışverişlerde yaşayabileceğiniz sorunlar bunlardan bazılarıdır.

Avansas’ta iş yerinde ihtiyaç duyduğunuz ürünleri toptan olarak güvenle satın alabilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemleri ve hızlı teslimat seçenekleriyle firmamızı tercih edebilir, kaliteli ürünlere en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.