Kartvizit

Baskılı Karton Bardak

Toplam 0 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Avansas Firmalara Özel Baskılı Karton Bardak Üretir mi?

İş yerlerinde sıcak ya da soğuk içecek için tek kullanımlık karton bardaklar çok fazla tercih edilirler. Sebebi ise pratik ve hijyenik olmalarıdır. Bu ürünlerin tek kullanımlık olması hem sağlık hem de pratiklik açısından oldukça kullanışlıdır. Bunun dışında sadece beyaz sade bir tasarım yerine üzerinde iş yerinizin logosunun olduğu baskılı karton bardak seçenekleri mevcuttur. Sizler de Avansas güvencesi ile iş yerinize özel baskılı bardak sipariş verebilirsiniz.

Avansas özel baskılı bardağın özellikleri şu şekildedir:

  1. Sıcak ya da soğuk bütün içeceklerde kolaylıkla kullanılır.
  2. Bardağın kartonu kalındır. Bundan kaynaklı olarak sıcak bir içecek içeceğinizde eliniz yanmaz.
  3. Dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için bardağın içine içecek konulduğu zaman sızdırma, akıtma yapmaz ve ürün deforme olmaz. İlk formunda şekli bozulmadan rahat bir kullanım sağlar.
  4. Kullan at olduğu için diğer bardaklara göre hijyeniktir. Plastik bardağa oranla doğada çözünme süresi daha kısadır.
  5. Baskılı karton bardağın birçok çeşidi vardır. Örneğin, tüm yüzey kaplama yapılarak, çift logo ya da tek logo kullanılarak tasarlanabilir.
  6. Bilindiği üzere plastik bardaklarla karton bardaklar karşılaştırıldığında, karton bardak daha sağlıklıdır. Sebebi ise plastik bardakların hem koku yapması hem de sıcak içecekler için uygun olmamasıdır. Karton bardaklar içeceğe asla kötü koku vermez.
  7. Ürün kaliteli ve uygun fiyatlıdır.
  8. Baskılı karton bardak 7 oz ölçüsüne sahiptir. Bu ölçü de 200 ml bir bardağa eşdeğerdir. Boyutları ise 70x49x79 mm’dir.
  9. Karton bardak üzerine göndermiş olduğunuz logonuz renkli baskı (CMYK) kullanarak yapılır.
  10. Bardaklardan en az 50 adet en fazla ise 2000 adet sipariş verebilirsiniz.
  11. Bardak üzerine yapmış olduğumuz baskıların kalitesi üst düzeydir. Bardağı elinize aldığınızda mürekkep asla akmaz ya da dağılmalar yapmaz.
  12. Karton bardaktaki baskılar TÜV Rheinland tarafından onaylıdır. Gıda ile temasa %100 uyumlu raporu olan baskı makineleri tarafından üretilmektedir.

Toplantı, davet, sunum ya da etkinliklerde sizi hatırlatacak logolara sahip karton bardakları kullanarak markanızı popülerleştirebilirsiniz. Bu şekilde markanızın logosuna sahip şık bardaklarda sıcak ve soğuk içeceklerinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Baskılı Karton Bardakların Şekli Zamanla Bozulur mu?

Karton bardak alırken kullanışlı olup olmama konusunda tereddütler yaşanabilir. Bu tereddütlerin sebebi bardakların kaliteli olup olmaması ile doğrudan alakalıdır. Çünkü kalitesiz karton bardakların içine içeceği doldurduğunuz anda kağıt suyu emmeye başlar. Kağıt suyu emdikçe bardağın yapısı bozulur ve eğer sıcak bir içecekse eliniz yanabilir.

Bunların dışında eğer karton bardak çok ince ise siz tutarken eğilme ya da kırılmalar olabilir. Bu tarz sorunlar yaşamamak için Avansas markası özel baskılı karton bardak çeşitlerinden sipariş verebilirsiniz.

Güvenli alışverişin adresi avansas.com üzerinden karton bardak çeşitlerine bakabilir. İstediğiniz baskı çeşidini seçerek farklı ödeme seçenekleriyle ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. En az 50 adet en fazla 2000 adet sipariş verilebilmektedir.

Kalitenin adresi Avansas’ta satışı olan baskılı bardaklar dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir. Bu sebeple içine doldurduğunuz sıcak ya da soğuk hiç fark etmez her türlü içeceğe karşı dayanıklıdır. İçeceğiniz karton tarafından asla emilmez ve bardağın formu aynı kalır.

Avansas Baskılı Karton Bardaklar Sağlığa Uygun mudur?

Karton bardak çeşitleri 3’e ayrılır. Bunlar; plastik bardak, köpük bardak ve karton bardaktır. Gıda ürünlerinde plastik kullanımı sağlık açısından zararlıdır. Örneğin, plastik bir bardağın içine çay koyduğunuzda plastikte erime ve bu erimeden kaynaklı olarak kötü koku oluşabilir. Aynı şey köpük bardak için de geçerlidir. Ama karton bardaklar sağlık için gayet uygun bir üründür.

Gıda ile teması olan her ürünün, insan sağlığını tehlikeye sokmaması ve sağlıklı olması zorunludur. Avansas baskılı karton bardak doğal selülozdan üretilmiştir. Karton bardağın çeşitleri de sağlığa uygun malzemelerden üretilmiştir. Herhangi bir katkı maddesi olmadığı için güvenle kullanabilirsiniz.

İnsan sağlığına uygunluk sadece içeceği tüketirken sağlıklı tüketim sağlamak değil, aynı zamanda sonrasını da düşünmek demektir. Çünkü insan hayatı için geri dönüşüm oldukça önemlidir. Plastik bardaklar doğada katı atık statüsünde yer alır. Bu ürünlerin doğada yok olması uzun zamanlar alırlar. Eğer sizler de hem sağlıklı hem çevreye duyarlı kullan at bardak arayışındaysanız, karton bardak kullanımını tercih etmelisiniz. Kendinize özel baskılı karton bardakları Avansas’tan kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Farklı ödeme seçeneklerinden faydalanarak, güvenle kapıdan teslim alabilirsiniz.

Baskılı Karton Bardakların Ölçüleri Nelerdir?

Karton bardaklar günlük hayatta sıklıkla kullandığımız ürünlerin başında gelir. İş yerlerinde hijyeni sağlamak için tercih edilirler. Bu ürün, markanıza ait logoyla sunularak bir reklam ürünü olarak da kullanılabilir. İnsan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi olmayan kağıt bardakların üzerine logo tasarımınızı bastırabilirsiniz. Avansas güvencesi ile renkli baskı (CMYK) alabilirsiniz. Baksıların TÜV Rheinland tarafından gıdaya uygunluğu onaylanmıştır.

Ölçüleri farklı birçok kağıt bardak çeşidi vardır. Baskılı karton bardakların ölçü birimi normal bardaklara oranla biraz farklıdır. Sebebi ise ölçü birimin Amerikan ölçü birimine göre üretilmiş olmasıdır.

Amerika ve Avrupa ölçü birimi farklılık göstermektedir. Bundan kaynaklı olarak ölçülerin ülkemiz standartlarına göre hesaplanması gerekmektedir. Bu ölçüler 4 oz’dan başlayıp yaklaşık 16 oz’a kadar değişmektedir. Bunlar:

  • 4 oz karton bardak: 112 ml’dir. Bir Türk kahvesi fincanı büyüklüğündedir.
  • 5 oz karton bardak: 140 ml’dir. Mısır ve dondurma gibi yiyeceklerin için kullanılır.
  • 7 oz karton bardak: 200 ml’dir. Sıcak ya da soğuk içecekler için en ideal boyuttur. Ayrıca en sık kullanılan bardak ölçüsüdür.
  • 8 oz karton bardak: 225 ml’dir. Bardakta satmaya uygun içecekler için uygundur.
  • 9 oz karton bardak: 250 ml’dir. Soğuk içecekler için sıklıkla tercih edilir.
  • 12 oz karton bardak: 340 ml’dir. Büyük boy servisler için kullanılır.
  • 16 oz karton bardak: 480 ml’dir. Karton bardaklar arasında en büyük boydur.

Farklı içeceklere göre bardak ölçüleri değişmektedir. Baskılı karton bardaklarda ideal boy ise 7 oz’dur. En çok tercih edilen ve tükenen bardak çeşididir. Bundan kaynaklı olarak okul, iş yeri, devlet kurumu gibi yerlerde sıklıkla tercih edilir. Sizler de Avansas’tan baskılı karton bardak 7 oz siparişi verebilirsiniz. Alışverişinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz. Kargonuzu açtığınızda bardakların korunaklı ve sağlam paketlendiğini görürsünüz. Herhangi bir deforme, parçalanma ya da ezilme ile karşılaşmazsınız.

Avansas Baskılı Karton Bardaklar Isıyı Yalıtır mı?

İş yerlerinde kahve ve çay tüketimi ortalama bir eve oranla çok daha yüksek boyutlardadır. Çalışma ortamları oldukça kalabalık olduğu için hijyenin bir şekilde sağlanması gerekir. Karton bardaklar ile hem sağlıklı hem hijyenik bir şekilde içeceğinizi tüketebilirsiniz. Kullan at özelliğine sahip olduğu için ekstra pratiktir.

Pratik karton bardaklarınızı iş yerlerinize özel hale getirebilirsiniz. Karton bardağın üzerine üstün baskı teknolojimiz sayesinde logonuzu renkli olarak basıyoruz. Size özel baskılı karton bardakları ister sıcak ister soğuk içecekler için kullanabilirsiniz. Isıyı yalıtma özelliğine sahip olduğu için sıcak bir içecek içerken kesinlikle eliniz yanmaz. Diğer bardaklara nazaran daha dayanıklı ve kalın yapısı yalıtıma destek verir.