Ürün Kodu: 104301

Sırdaş 207 40x60 mm Profesyonel Kaşe

962,40 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Kaşe Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • 40X60 mm ölçülerinde
  • Kaliteli çelik malzeme

Baskı Seçeneklerini Belirle

Baskı Rengi
Adet

Ürün Hakkında

Otomatik Kaşe Nedir?

Otomatik kaşe, eski tip mühürlerin kendinden mürekkepli şekilde evrilmiş ve modern tasarım kazanmış şeklidir. Bir ticari ünvana sahip gerçek kişiler veya şirketlerin her biri ticari hayatları içerisinde kurumsal kimliklerini yansıtan otomatik kaşe kullanmak durumundadır. Şirket ya da firmanın ticari ünvanı veya mesleği, adres, vergi numarası, iletişim bilgilerinin yer aldığı otomatik kaşelerin belli evraklara basılması ve kaşe altına yetkilinin ıslak imzasının atılması gerekmektedir. 

Resmi Daireler, yarı resmi daireler, bankalar, özel kurum ve kuruluşlarla yapılacak yazışmalar, sunulacak şirket ya da firmaya ait belgelerin altına, o belgenin aidiyetini gösteren otomatik kaşe basılır. İçerisindeki mürekkep akmaz, bulaşmaz ve uzun süre bitmeden kullanılabilir. Ergonomik, uzun ömürlü ve tekrar doldurulabilir özelliğe sahiptir.

Otomatik Kaşe Nasıl Çalışır?

Otomatik kaşe, özel mekanizması içerisinde yer alan lastik veya kauçuk malzeme üzerine yazılan bilgilerin kaşe üzerine hafifçe bastırılarak çalışır. Bu şekilde kaşeye daha önce basılmış bilgiler, içerisinde yer alan özel ve kurumayan mürekkep yolu ile kağıt üzerine basılmış olur. 

Kendinden mürekkepli sistemi sayesinde ıstampa veya ayrıca mürekkep kullanmanıza gerek kalmaksızın matbaa kalitesinde baskı yapmanızı sağlar. Mekanizma içerisinde yer alan mürekkep özel nitelikte ve yüksek kaliteye sahiptir. Ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde ürün içerisindeki mürekkep elinize veya etrafa bulaşmaz.

Otomatik Kaşe Makinası Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Otomatik kaşe mekanizması; içerisinde yer alan yay sayesinde daha önceden lastik ya da kauçuk malzeme üzerine basılmış bilgilerin baskı uygulanacak materyal üzerine basılması esasına dayanır. 

Otomatik Kaşe Modelleri Nelerdir?

Otomatik kaşe modelleri; standart kaşe ve siparişe göre özelleştirilmiş kaşe şeklindedir. İmza kaşeleri, “aslı gibidir” kaşeleri, “okundu” kaşeleri, kurumsal iletişim bilgilerini ve ünvan  içeren kaşeler, zamandan, emekten ve masraftan tasarruf etme olanağı sunar. İşler çok daha kolay yürür otomatik kaşeler son derece kullanışlı ve pratiktir. 

Avansas, size; zengin standart kaşe çeşitlerini bulma olanağı verdiği gibi, siparişe göre özelleştirilmiş kaşe çeşitlerini de sunar. Otomatik kaşede yer almasını istediğiniz bilgileri, kırmızı, mavi ya da siyah renkli mürekkep veya otomatik kaşe makinası isteklerinizi özel sipariş olarak Avansas’a iletebilirsiniz. 

Siyah, mavi ve kırmızı renkte ve tüm kaşe modelleri için Avansas’ı ziyaret edebilir, ihtiyacınıza uygun dilediğiniz renk ve model ve özelleştirilmiş otomatik kaşe makinası sipariş edebilirsiniz. 

Otomatik Kaşe Ölçüleri ve Özellikleri Nelerdir?

Otomatik kaşeler 1,3,4,5,6,7,8 satırdan yazı yazılabilecek ölçülerdedir. Otomatik kaşe ölçüleri:58x22, 47x18, 38x14, 47x18, 58x22 mm şeklindedir. Kaşede yer alacak satır sayıları kaşenin büyüklüğüne yani boyutlarına uygun olacak şekilde otomatik kaşe makinası üretilir. Otomatik kaşe ebatları, kaşe büyüklüğüne göre değişir. Büyük boy otomatik kaşeler, ebadı en büyük kaşelerdir. Otomatik kaşe boyutları bir başka deyişle otomatik kaşe ölçüleri; istenen satır sayısına göre değişmektedir. 

Otomatik Kaşe Fiyatları Ne Kadar?

Otomatik kaşe fiyatları kaşenin boyutlarına, büyüklüğüne ve satır sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca standart kaşe fiyatları ile siparişe göre özelleştirilmiş kaşe fiyatları da farklıdır. Otomatik kaşe fiyatları, satın alacağınız kaşeye ve seçeceğiniz özelliklere göre değişiklik gösterebilmektedir.

Tüm kaşe modelleri ve fiyatlarını Avansas’ı inceleyerek görebilir, dilediğiniz kaşe modeli için şablon seçerek hızlı bir sipariş verebilirsiniz. Avansas,özenli baskı çalışması ve hızlı teslimat ister tek sayıda ister çoklu siparişlerinizi zamanında teslim eder. Size, uygun fiyatları ile güvenli alışveriş imkanı sağlar.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.