Ürün Kodu: 59555
Ürün Barkodu: 8906049010210

Marka : Epson

Product State: A0

Epson T6641 Siyah (Black) Kartuş

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 24 ay garantili
  • Siyah renk
  • Kaliteli çıktılar

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Epson tarafından üretimi sağlanan kartuş seçenekleri, etkili sonuçlarıyla dikkat çekmektedir. Bu ürünün orijinalliği, fiyatı ve markasıyla müşterilerden tam not aldığı söylenebilir. Ayrıca marka, her uygulama için farklı ürün ağı sayesinde ürün çeşitliliği sunmaktadır.

Ürünün renginin siyah olması kullanım alanlarını genişletmektedir. Epson yazıcıdan çıkarılacak çıktıların kaliteli ve kullanılan kartuşun da uzun ömürlü olduğu söylenebilir. Orijinal kartuşlar sayesinde bu hizmetleri alabilmek mümkün olacaktır.

Epson’un üretmiş olduğu Epson T6641 siyah kartuş serisi, teknik özellikleriyle verimli bir kullanım alanı sunmaktadır. Ürün, satışa sunulduğu satıcının güvenilir olması ve teknik özellikleri sayesinde profesyonel sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Bu kartuşun genel özellikleri tablodaki gibidir:

RenkSiyah
Model NumarasıEpson T6641
Baskı Kapasitesi70 ml
Garanti24 Ay

Bu özellikler sayesinde uyumlu olduğu yazıcılar ile muhteşem bir kalite sunarak birçok baskıyı başarıyla çıkartan kartuş serisidir. Bu kartuş ile yapılan baskılar uzun süreli saklanabilme garantisine sahiptir. Bu nedenle Epson markasının T6641 modeli gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Epson T6641 Siyah Kartuş Kaç Sayfaya Kadar Baskı Yapar?

Kaliteli çıktıların elde edilmesi için kartuşun önemi büyüktür. Epson tarafından üretimi sağlanan kartuşların orijinalliği sayesinde baskı kaliteleri de yüksektir. Ayrıca baskı kapasitesinin de 70 ml olarak yüksek olması, kullanıcılardan tam not almaktadır.

Epson kartuşların özel olarak hazırlanan reçine tabakaları sayesinde uzun ömürlü olacak anıları saklayabilmek mümkündür. Ayrıca fotoğraf baskıları için özel olarak geliştirilmiş olan 6 renk boyar madde sayesinde güncel bir mürekkep olarak hafızalara kazınmaktadır. Bu nedenle yüksek pigmentli baskılar için muhakkak Epson kartuşu kullanmak gerekmektedir.

Epson T6641 Siyah Kartuş Kaliteli Midir?

Kartuş denildiğinde akla ilk gelen markalardan olan Epson, marka profesyonelliği ve kartuş modellerinin kalitesinden asla ödün vermeyen, standartların üzerinde bir markadır. Öyle ki profesyonel baskılar için bile bu kartuş türü kullanılmaktadır. Yaklaşık uzun yıllarca resimlerin saklanabilmesi için yüksek renk pigmentleri seçeneklerinden gönül rahatlığıyla yararlanılabilir. Ürünün kalitesinin yüksek olması sayesinde kir ve su geçirmez baskılar yapabilmek mümkündür. Epson tarafından geliştirilen DURABrite teknolojisi sayesinde kendini aşan baskılar elde edilebilmektedir.

Epson T6641 Siyah Kartuşun Garanti Süresi Ne Kadardır?

Her elektronik ve bileşenin garanti süresi olduğu gibi Epson kartuşlarının da garanti süresi belirlenmiştir. Öncelikle satıcının güvenilir olması, garanti hizmetinin sorunsuz verilmesine yardımcı olmaktadır.

Bu seri için Epson markası tarafından belirlenen garanti süresi 24 aydır. Bu süre zarfında üründen kaynaklı meydana gelebilecek sorunlardan dolayı, gerekli işlemler yapılmaktadır. Bu anlamda Epson markası da müşteri odaklı çalışmaktadır.

Epson T6641 Siyah Kartuş ile Uyumlu Yazıcı Modelleri Hangileridir?

Epson tarafından üretimi sağlanan T6641 serisi için birden çok uyumlu yazıcı modeli bulunmaktadır. Bu yazıcı modelleri Epson’un yüksek teknolojisiyle üretilmiş ürünlerdir. Ayrıca fiyat olarak da her bütçeye uyumludur. Markaya uyumlu yazıcıları şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Epson L100
  • Epson L110
  • Epson L130
  • Epson L200
  • Epson L210
  • Epson L220
  • Epson L300
  • Epson L310
  • Epson L355
  • Epson L365
  • Epson L455
  • Epson L550
  • Epson L550
  • Epson L565
  • Epson L1300

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas, lider bir sitedir ve birçok çeşitteki ürünü bu sitede bulabilmek mümkündür. Aynı zamanda hizmet kalitesi yüksek ve stoklu çalışma sistemi vardır. Küçük, büyük ya da orta işletmeler fark etmeksizin ne gerekiyorsa hızlı ve kaliteli bir şekilde rekabetçi fiyatlarla satışa sunulan ürünler barındırmaktadır. Avansas, hızlı teslimat fırsatlarıyla da müşterilerinden her zaman tam not almaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Epson T6641 Siyah (Black) Kartuş
306,72 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.