Ürün Kodu: 63199
Ürün Barkodu: 4015600913564

Marka : Febreze

Product State: A0

Febreze Oda Kokusu Okyanus Esintisi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Okyanus esintisi
  • Kötü kokulara son
  • Tazelik ve yenilik hissi
  • %100 doğal nitrojen püskürtücü
  • 185 ml sprey şişe

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Febreze Oda Kokusu Okyanus Esintisi Özellikleri
Gramaj ml
Şişe TipiSprey Şişe
Yapısı%100 doğal nitrojen püskürtücü
KokuOkyanu Esintisi
Kullanım AlanıEv

Febreze oda kokusu, en kötü kokulardan bile en hızlı şekilde rahatlıkla kurtulabilmenizi sağlayan oldukça kullanışlı ve pratik ürünlerdendir. Ergonomik tasarımıyla rahatlıkla evinizin istediğiniz yerinde saklayabileceğiniz ürünün tasarımı hem estetik hem de teknik açıdan oldukça tatmin edicidir. Sahip olduğu tasarım ürünün en kolay şekilde kullanabilmesi için oluşturulmuştur. Ferah okyanus esintileriyle evinize muhteşem bir hava getirecek olan ürünün dış görünüşü de oldukça dikkat çekicidir. Kullanışlı ve zarif tasarımıyla Febreze oda kokusu evinizin olmazsa olmazlarından olacaktır.

Febreze Oda Kokusu Okyanus Esintisi Sağlıklı mıdır?

Günlük hayatta bulunduğunuz mekanın kokusu ruh haliniz üzerinde büyük etkiye sahip olan önemli detaylardan biridir. Kötü kokular kişinin ruh halini olumsuz etkiler ve negatif bir enerji yayar. Bu sebeple kötü kokuları evinizden uzaklaştırmak çok büyük öneme sahiptir. Kötü kokuları uzaklaştırmak için sık tercih edilen yöntemlerden biri oda kokularıdır. Fakat oda kokularını kullanırken kullanıcıların akıllarında olan en büyük soru işaretlerinden biri de sağlığı olumsuz yönde etkileyip etkilemediği olur. Febreze oda kokusu içerisinde bulunan %100 doğal nitrojen püskürtücü sayesinde sağlığınız üzerinde olumsuz bir etki oluşturmaz. Tehlikeli gazlar içeren diğer oda kokularının aksine kullanım sonrasında havalandırma gibi bir işleme ihtiyaç duymazsınız.

Febreze Oda Kokusu Okyanus Esintisi Kalıcı mıdır?

Oda kokularıyla ilgili oldukça önemli olan konulardan biri de kalıcılıklarıdır. Piyasada bulunan birçok oda kokusu kullanıldığı an her ne kadar hoş bir koku yaysa da hemen ardından etkisini kaybeder. Bu durum ürünün çok fazla kullanılmasına ve kısa sürede bitmesine sebep olur. Febreze oda kokusu kaliteli yapısı sayesinde çok uzun süre ferahlığını sürdürür. Saatlerce dayanıklı kokusu sayesinde tek bir kullanım da saatlerde evinizde okyanus rüzgarları eser. Ürün, kötü kokuların üzerini örtmek yerine tamamen ortadan kaldırılmalarını sağlar. Ürünü sıktığınızda bir süre sonra etkisi geçtiğinde dahi kötü kokular geri gelmez. Bu sayede gönül rahatlığıyla çok uzun süre kullanılmaya devam edilebilir.

Febreze Oda Kokusu Okyanus Esintisi Kullanımı Kolay mıdır?

Oda kokuları uzun süre kullanılabilmesi beklenen ürünler oldukları için kullanım açısından rahatlığa sahip olmaları çok önemlidir. Febreze oda kokusu okyanus esintisi ürünü kullanıcısının rahat bir kullanım imkanına sahip olabileceği şekilde tasarlanır. Ürünün paketlenmesi sayesinde rahatlıkla kötü kokulardan kurtulabilirsiniz. Sprey şeklinde olan ürün kullanmak için tek yapmanız gereken mandalın çekmektir. Mandalı çekerken ürünü dik konumda tutmaya özen göstermeniz içerisindeki parfümün rahat bir şekilde ortama yayılabilmesi için daha faydalı olur. Spreyin içerisinde bulunan doğal azotlu püskürtücüler sayesinde herhangi bir rahatsızlık yaşamazsınız. Bu sayede kullanım sonrası odayı havalandırmaya gerek kalmaz. Bu durum özellikle soğuk kış günlerinde kullanım için oldukça kullanışlı hale gelir.

Febreze Oda Kokusu Okyanus Esintisi Güvenilir midir?

Febreze oda kokusu temiz içeriği dolayısıyla en rahat kullanabileceğiniz oda kokularından biridir. Ürünün içerisindeki doğal bileşenler sayesinde kullanım sırasında herhangi bir rahatsızlık ortaya çıkmaz. Okyanus esintisi kokusu sayesinde ferahlığıyla dikkatleri üzerine çeken ürün yüksek gramajı sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Bu sayede uzun vadede bütçeniz üzerinde oldukça pozitif bir etkiye sahip olur. avansas.com Febreze oda kokusu okyanus esintisi ürününü hem uygun fiyatlar hem de kullanıcılarına özel avantajlı kampanyalar ile sunar. Siz de bu ürünü tercih ederek avansas.com üzerinden güvenle sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesi içerisinde 1 iş gününde siparişinizi teslim alabilirsiniz.

detay-1

detay-2

detay-3

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Febreze Oda Kokusu Okyanus Esintisi
228,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.