Ürün Kodu: 74196
Ürün Barkodu: 8697447040236
Product State: A0

Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100 gr özel ambalaj
  • Orta kavrulmuş Türk kahvesi
  • En kaliteli kahve çekirdekleri
  • Özenle kavrulmuş zengin aroma
  • Kahve Dünyası kalitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Türk halkının en çok sevdiği içeceklerin başında Türk kahvesi gelir. Gerek misafire ikram edilmesiyle gerek hoş sohbetlere eşlik etmesiyle kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Taptaze kahve çekirdeklerinin işlenmesiyle ortaya çıkan Türk kahvesi kendine özgü pişirilme tekniği ve sunumuyla herkese kendini sevdirir. Bazen günün erken saatlerinde çalışmaya başlayanların ilk tercihi olabilirken bazen de çalışmaya mola verildiğinde sizi motive edecek bir içecektir.

Kahve Dünyası’nın farklı derecede kavrulmuş kahve çeşitleri bulunmaktadır. Her gün severek tüketilen, Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 100 gramlık paketlere Avansas üzerinde ulaşmanız mümkündür.

Marka, lezzetli aromalarla ürünü buluşturarak kahve deneyiminizi artırmayı amaçlar. Üründen alacağınız yoğun kahve kokusu ve kendine has tadı ile kahve keyfiniz bir başka olacak.

Marka: Kahve Dünyası
Ürün Cinsi: Türk Kahvesi
Türk Kahvesi Çeşidi: Orta Kavrulmuş
Miktarı: 100 gr

Kahve Dünyası 100 gr Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi Ambalajının Özelliği Nedir?

Kahveleri özenle çektikten sonra Kahve Dünyası size taptaze bir kahve keyfi sunmak için ürünü havayla temasını tamamen kesecek şekilde ambalajlar. Ta ki siz açana kadar tazeliğinden ve kokusundan bir şey kaybetmeyen Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 100 gr, açıldıktan sonra tekrar hava almayacak şekilde paketlenmelidir.

Uygun şartlarda saklanmayan kahveler daha çabuk bayatlamaktadır. 100 gramlık küçük ambalajlar ise ürünün daha uzun süre taze tutmak için tercih edilebilir. Uygun şartlar altında sizler de rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

Kahve Dünyası 100 gr Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi Çekirdeği Kaliteli Midir?

Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 100 gr sizin için en kaliteli kahve çekirdeklerini bulup işler. Geleneklere ve damak tadınıza uygun olduğu için Brezilya’nın Rio Minas bölgesinin Arabica çekirdeği tercih edilmiştir. Kalite ve bütçe dostu olan bu ürün, lezzeti ön plana çıkaracak en uygun şekillerde işlenir.

Kahve Dünyası 100 gr Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi Aroması Nedir?

Kaliteli bir Türk kahvesinin en önemli özelliklerinden biri de aromasıdır. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 100 gr, çekirdeklerin lezzetini kaybetmemesi için onları özel bir yöntem ile işler. Farklı kavurma işlemleri ürünün farklı aromalarını da ortaya çıkarır. Dolayısıyla, kaliteli ve deneyimli pişirme işlemleri kahvenin lezzetini de artırır.

Orta kavrulmuş olan Türk kahvesinde çok farklı aromalar ortaya çıkmaktadır. Odunsu, baharatımsı, tütünümsü ve meyvemsi aromalar bunlardan en öne çıkanlarıdır.

Kahve Dünyası 100 gr Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi Kıvamı Yoğun Mudur?

Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 100 gr’ı leziz yapan bir diğer neden de yoğun kıvamıdır. Kendi damak tadınıza göre ayarladığınız kahveyi, su ve şekerle iyice karıştırdıktan sonra kısık ateşte pişirirseniz daha yumuşak içimli ve kıvamlı bir kahve elde edebilirsiniz.

Koyulan kahve miktarı önemlidir. Çünkü az koyarsanız lezzetten yoksun, çok koyarsanız size fazla sert gelecektir. Kullanacağınız fincana göre kahve miktarını ayarlamanız gerekir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

Hızlı büyüyen, kurduğu sağlam organizasyonlarla ve sektördeki büyük yatırımlarla müşterilerine güven veren Avansas; memnuniyet, kalite ve güven odaklı bir hizmet anlayışı benimser. Tüm müşterilerine, müşteri hizmetleri birimi ve satış sonrası hizmetleriyle hızlı ve kolay bir alışveriş deneyimi sağlar.

Tek tıkla sipariş ettiğiniz ürünleri çok kısa sürede kapınıza kadar getiren avansas.com, aldığınız üründen memnun kalmazsanız size hem değişim hem de kolay iade hizmeti de sunmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 gr
44,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.