Ürün Kodu: 101452

16 Gb Promosyon Usb Bellek USB1

247,85 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Promosyon USB Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Özelleştirilebilir baskılı usb
  • 16 gb kapasite
  • Farklı renk seçenekleri

Baskı Seçeneklerini Belirle

Renk
Adet

Ürün Hakkında

16 Gb Promosyon Usb Bellek Özellikleri Nelerdir?

USB portu bulunan dizüstü bilgisayarlara, telefonlara ve tabletlere kolayca takılır. Büyük kapasiteler ve yüksek aktarım hızları, internete erişiminiz olmadığında bile bekleme veya yer kalmaması konularında endişelenmeyeceğiniz anlamına gelir. 

İster en yeni işinizi yedekliyor, ister okul projenizi düzenliyor, ister arkadaşlarınızla dosya değiş tokuşu yapıyor olun, tüm fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz ve daha fazlası için anında erişilebilir bolca depolama alanına sahip olursunuz.

Özel Baskılı 16 Gb Promosyon Usb Bellek

Özelleştirebilir tasarımı ile gövde kısmına kendi logonuzu veya sloganınızı bastırabilirsiniz. Ofisinizde, çalışma masanızda estetik durur.

Firmanıza ait logoyu promosyon usb bellek tercih edebilirsiniz. Bu sayede promosyon usb bellek reklam aracı özelliğini etkin bir şekilde kullanmış olursunuz. Fuar, organizasyon ya da toplantı gibi çeşitli etkinliklerde de özel tasarlanmış promosyon usb bellekler, prestijli bir görünüm sağlayacaktır.

16 Gb Promosyon Usb Bellek Kaliteli midir?

Sahip olduğu döner tasarım ile konektörleri korur. Küçük boyutu ile çantanızda veya cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Promosyon usb bellek şık, modern ve kompakt tasarımı ile hem günlük hayatta hem de iş hayatınızda fayda sağlar.

Kaybolmasını istemediğiniz önemli belgelerinizi, fotoğraf ve videolarınızı rahatlıkla depolayabilmenize yardımcı olur. Ayrıca yüksek verim sağlayan pratik yapısı sayesinde hemen kullanıma hazır hale gelir.

 
 
 
 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.