Ürün Kodu: 125431

A5 El İlanı Kendi Tasarımı Yükle

139,20 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

El İlanı Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • 90 gr, 115 gr, 135 gr, 150 gr kağıt seçeneği
  • Tek yüz - Çift yüz baskı seçeneği
  • 100 - 250 - 500 - 1000 adet seçeneği

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kağıt Cinsi
Adet

Ürün Hakkında

El İlanı Nedir?

El ilanı bir ürünün, bir markanın ya da bir hizmetin tanıtımı sağlamak ve genellikle kampanyalar hakkında bilgi vermek için hazırlanan basılı reklam materyalidir. Reklam amacıyla tasarlanan bir el ilanı genellikle kalabalık ortamlarda insanlara dağıtılır ya da halka açık bir yerde asılır. Elden dağıtımın yanı sıra, ulaşılmak istenen kitlenin ikamet ettiği mekanın kapılarına, panolarına ya da araba sileceklerine bile bırakılabilir. 

El ilanı genellikle spesifik bir konuda bilgi sunmaktadır. Marka ya da hizmetle ilgili bir fırsat, indirim ya da kampanya gibi konular genellikle el ilanlarında bulunur. El ilanı sıklıkla mat ya da parlak kuşe olarak basılır. Etkili bir pazarlama yöntemi olan bu ilanlar tek taraflı ya da çift taraflı olarak da kullanılabilirler.

Kuşe El İlanı Nedir?

Kuşe el ilanı ve mat el ilanı birbirinden çok farklı etkiler verir. Parlak bir görünüme sahip olan kuşe kağıdıyla elde edilen kuşe el ilanı daha çarpıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. El ilanının renkleri daha zengin bir etki yaratır ve mat el ilanına göre daha çok ışık yansıtır. Bu nedenle kuşe el ilanı cesur renkler ve hissedilir parlaklıkla dikkatleri üzerine çekip el ilanının fark edilmesini sağlayabilir.

El İlanı Boyutları Nelerdir?

El ilanı boyutları A3,A4, A5 ve A6 olarak değişmektedir. Genellikle A5 boyutları tercih edilmektedir. El ilanlarında kullanıma göre küçük formatlar da oldukça popülerdir. El ilanı için kullanacağınız boyut, el ilanının içeriğine ve nerelerde kullanılacağına göre değişiklik gösterebilmektedir. Eğer el ilanında fazla bir bilgi aktarmak ya da görünmesini sağlamak istiyorsanız A4 gibi büyük boyutları tercih etmelisiniz. Eğer el ilanlarını posta yoluyla dağıtıma göndermek istiyorsanız daha küçük boyutlar tercih etmelisiniz.

El İlanı Baskı Siparişi Vermeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kağıt seçimi el ilanı için oldukça önemlidir. Öncelikle hangi kağıdı seçeceğinize iyi karar vermelisiniz. Parlak mı? Mat mı? Dayanıklı mı? Eğer el ilanının uzun süre dayanıklı olmasını istiyorsanız daha dayanıklı kağıtların kullanıldığından emin olmalısınız. Çünkü el ilanı genellikle kullanım amacı olarak kısa ömürlüdür ve bu nedenle daha ucuz kağıtlar kullanılır. Kullanım amacınız ve tercihinize göre bu faktöre dikkat etmelisiniz. 

Online El İlanı Fiyatları Ne Kadar?

El ilanı fiyatları seçtiğiniz boyuta, kullanmak istediğiniz kağıda ve baskı adedine göre çeşitlilik göstermektedir. Bu nedenle kendi tasarımınıza göre, online el ilanı sipariş ve tasarım fiyatları değişebilmektedir. Ancak Avansas’ta ihtiyaç duyduğunuz ürünleri her zaman avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz.

Ayrıca el ilanı boyutlarına göre fiyatlarında da değişiklik olabilmektedir. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.