Ürün Kodu: 64258
Ürün Barkodu: 8699916113274

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 954 Metal Delikli Çöp Kovası Gümüş 11 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Sağlam ve dayanıklı metal malzeme
  • 11 lt iç hacim
  • 28 cm yükseklik
  • File delikli metal yüzey
  • Şık ve sade tasarım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

954 Metal Delikli Çöp Kovası Gümüş 11 lt. 
RenkGri
MateryalDayanıklı metal malzeme
İç hacim11 lt.
Yükseklik28 cm
Dış tasarımFile delikli metal yüzey
Ürün ölçüleri28 cm x 26 cm

  

Avansas 954 metal çöp kovası 28 cm yükseklikte olup 11 litrelik iç hacme sahiptir. Ofis gibi alanlarda rahatlıkla kullanılan Avansas 954 metal delikli çöp kovası, aynı zamanda konumlandığı yerde şık ve modern bir görüntü oluşturmaktadır. Yapımında kullanılan dayanıklı metal malzeme sayesinde kararma, paslanma ve oksitlenme yapmaz, uzun ömürlü kullanım sağlar. Metal ve delikli yüzeyi hava alarak koku oluşumunu ve çabuk kir tutmasını da engellemektedir.

 

Avansas 954 Metal Delikli Çöp Kovası Gümüş 11 lt. Dayanıklı ve Kullanışlı mı?

 

Avansas 954 delikli metal çöp kovası dış görünüşüyle bulunduğu ortama modern bir şıklık kattığı gibi yapımında kullanılan malzeme ve şekli itibarıyla da oldukça dayanıklı ve kullanışlı bir üründür. Kullanıldıktan sonra içerisinde veya dış bölgesinde eskime, paslanma gibi durumlar gözükmez. Kullanım amacına göre, içerisine atacağınız atıkların türüne göre iç kısmına rahatlıkla poşet kullanarak kullanabilirsiniz. Aynı şekilde poşetsiz olarak da kullanılabilmektedir. Geniş iç hacmi ve modern tasarımı sayesinde içerisine poşet rahatlıkla geçirilir ve kaydırma yapmaz. Orantılı boy ve şekli sayesinde doluluk oranı maksimumken bile devrilme yamulma gibi olaylar söz konusu değildir. Kaliteli materyal ve ergonomik tasarımı ile kullanıcılarına uzun ömürlü fayda sağlamaktadır.

 

Avansas 954 Metal Delikli Çöp Kovası Gümüş 11 lt. Pedallı ve Kapaklı mıdır?

 

Avansas 954 11 lt. metal delikli çöp kovası kapaksız ve pedalsız bir şekilde üretilmiştir. Özellikle ofis ve çalışma alanları için oldukça kullanışlı bir üründür. Metal file delikli yüzeye sahip olan Avansas 954 11 lt metal delikli çöp kovası, içerisine poşet geçirilebilmesi için geniş ve uygun ölçülerde üretilmiştir. Kullanım koşullarında göre ve isteğe göre de poşetsiz olarak kullanılabilmektedir. Poşetsiz kullanımlarda ve poşetli kullanımlarda paslanma oksitlenme gibi olumsuzluklar göstermez çünkü dayanıklı metal malzeme ile üretilmiştir. Daha çok kâğıt gibi atıkların içine koyulması amaçlı ofis gibi çeşitli çalışma ortamlarında sıklıkla tercih edilmektedir.

 

Avansas 954 Metal Delikli Çöp Kovası Sağlam mıdır?

 

Avansas 954 metal çöp kovası üretimi dayanıklı metalden yapılmıştır. İçerisinde kullanılan dayanıklı materyaller ve tasarımı ile oldukça dayanıklı, sağlam bir üründür. İş yerleri çoğunluk olmak üzere her yere uyumlu bir şekilde konumlandırılabilir. Metal ve delikli tasarımı ile kullanılan yerlerde modern ve şık bir hava oluşturur. Dayanıklı metal malzemeden yapıldığı için kullanım süresi içerisinde renk değişimi, ezilme, oksitlenme ve paslanma gibi olumsuz durumlara yol açmaz.

 

Avansas 954 Metal Delikli Çöp Kovası Dengeli midir?

 

Çöp kovaları genellikle uzun süreli kullanım sonrasında ve maksimum doluluk oranında yere düşme akıtma gibi sorunlar yaşatmaktadır fakat Avansas 954 metal delikli çöp kovası maksimum ağırlığı bile taşımak üzere 28 cm x 26 cm boyutlarında üretilmiştir. Dengeli boyut ölçüleri ve tasarımı ile devrilme, yamulma gibi sorunlar yaşatarak sizi yarı yolda bırakmaz. Avansa 954 metal delikli çöp kovası her çalışma ortamının ve her ofisin ihtiyacı olan bir üründür. Sade tasarımı ile her ortam ve tarza uyum sağlayabilen bu ürün, sizin ve çalışma ortamınız için en önemli ihtiyaçlardan birisidir. avansas.com adresi üzerinden ürünü satın alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 954 Metal Delikli Çöp Kovası Gümüş 11 lt
150,48 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.