Ürün Kodu: 83178
Ürün Barkodu: 8693026516710

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas A4 Şeffaf Poşet Dosya 100'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 40 mikron
  • A4 boyutlu 21.6 cm x 30 cm
  • Polipropilen malzeme
  • 11 delikli
  • Ekonomik paket

Ürün Hakkında

Avansas A4 Şeffaf Poşet Dosya 100'lü Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ürün Şeffaf dosya
Marka Avansas
Boyut A4 (21,6 cm x 30 cm)
Delik sayısı 11 delik
Ürün sayısı 100'lü paket
Malzeme Polipropilen
Mikron 40
Renk Şeffaf
Üretim Yerli üretim

 

Avansas A4 şeffaf poşet dosya özellikleri belgelerinizi güvenle saklamak için oldukça uygundur. Ürünün markası Avansas olup 100’lü paketler halinde satışa sunulmaktadır. Yerli üretim bir üründür. 40 mikron olup renksiz, şeffaf bir yapısı vardır. Kenarında 11 adet delik bulunmaktadır ve 21,6 cm x 30 cm ölçülerinde A4 boyutuyla polipropilen maddeden imal edilmiştir. Evraklarınızı güvenle muhafaza etmek için Avansas A4 şeffaf poşet dosyayı kullanabilirsiniz.

Avansas A4 Şeffaf Poşet Dosya Kullanım Alanları Nelerdir?

Avansas A4 şeffaf poşet dosya kullanımı oldukça basit ve kullanışlı bir üründür. Okulda, ofiste, evde kısacası ihtiyacınız olan her yerde işinize yarayacaktır. A4 boyutundaki belgelerinizi muhafaza etmek için kullanabilirsiniz. İçerisine yerleştirdiğiniz evraklarınız yırtılma, kopma, kesilme, ıslanma ve benzeri olumsuz durumlara karşı güvenli bir şekilde korunmuş olur. Şeffaf malzemeden üretilmiş olması sayesinde içerisine yerleştirdiğiniz evrakı oldukça zahmetsiz bir şekilde kısa süre içerisinde bulabilirsiniz. Kenarlarında bulunan 11 adet delikten de şeffaf dosyanın içerisine koyduğunuz evrakı telli klasöre geçirerek burada da muhafaza edebilirsiniz. Kullanım alanı çok geniş olan bu ürünü edinerek evraklarınızı güvenli ve düzenli bir şekilde muhafaza etmeniz oldukça kolay!

Avansas A4 Şeffaf Poşet Dosya Kullanımı Nasıldır?

Avansas A4 şeffaf poşet dosya, kullanımı oldukça basit bir üründür. Yırtılmalara, kesilmelere ve dökülen sıvılar nedeniyle ıslanmalara karşı A4 boyutundaki evraklarınızı muhafaza etmek için çok basit bir biçimde kullanabilirsiniz. Dosyalamak istediğiniz ürünün boyutlarının poşet dosyanın boyutlarına uygun olduğuna emin olduktan sonra iki şeffaf naylon tabaka arasına muhafaza etmek istediğiniz belgeyi dikkatli şekilde yerleştirebilirsiniz. Ardından istediğiniz kadar şeffaf poşet dosyayı hizalayarak kenarlarında bulunan 11 adet delik yardımıyla bir klasöre yerleştirebilirsiniz. Böylece evrak ve belgeleriniz bir arada istiflenirken aralarından istediğiniz evrak ve dosyayı bulmak oldukça kolay olacaktır. Poşet dosyaların şeffaf şekilde üretilmiş olması da içerisinde bulunan belgeyi tanımayı kolaylaştırır ve bu şekilde istenen evrak kısa bir süre içinde bulunabilir. Ayrıca herhangi bir evrakı çoğaltma amacıyla fotokopi çekme işlemini gerçekleştirmek de Avansas A4 poşet dosyanın şeffaf yapısı sayesinde oldukça kolaydır. Belgeyi şeffaf dosya içerisinden çıkarmaya gerek kalmadan çoğaltabilirsiniz.

Avansas A4 Şeffaf Poşet Dosya Sağlam mıdır?

Avansas A4 şeffaf poşet dosya 100’lü paketler haline satışa sunulmuş olup polipropilen maddeden imal edilmiştir. Kaliteli maddeden üretilmiş olup yırtılma ve kopmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Sıvıların nüfuz etmesini de engelleyerek herhangi bir içeceğin masanıza dökülmesi durumunda evraklarınızı özenle korur. Tüm bu özellikleriyle Avansas A4 şeffaf poşet dosya; okulda, evde, ofiste kısacası ihtiyacınız olan her yerde ihtiyacınızı özenle karşılayacak oldukça sağlam bir üründür.

Avansas A4 Şeffaf Poşet Dosya Uygun Fiyatlı mıdır?

Avansas A4 şeffaf poşet dosya; belgelerle ve evraklarla işiniz olan her yerde kullanabileceğiniz bir kırtasiye malzemesi olarak müşterilerin satışına sunulmuştur. 100’lü paketler halinde satılmaktadır. Belgelerinizi özenle koruyarak ömürlerini uzatan Avansas A4 şeffaf poşet dosya fiyatı, belgelerinizin ömrünü uzatması açısından size sağladığı yararla birlikte değerlendirildiğinde oldukça uygundur. Çalışma masanızın olmazsa olmaz yardımcısı Avansas A4 şeffaf dosya, yüksek kalitesi ve uygun fiyatıyla şimdi Avansas’ta! Ayrıca hızlı teslimat bölgesinde iseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas A4 Şeffaf Poşet Dosya 100'lü Paket
Birim Fiyat = 0,59 TL
59,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.