Ürün Kodu: 64154
Ürün Barkodu: 8690345306022

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Beyaz Küp Not Kağıdı 8 cm x 8 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Özel kutusunda
  • 500 Sayfa
  • Beyaz renk
  • 8 cm x 8 cm 

Ürün Hakkında

 

Avansas Beyaz Küp Not Kağıdı 8 cm x 8 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Renk Beyaz
Adet 500 sayfa
Boyut 8 x 8
Kağıt Gramajı 70 gr/m²

 


Gün içerisinde hızlıca not alınası gereken konular oldukça fazladır. Bu nedenle kullanılan kağıtlar çoğunlukla israf olmakta veya boşa harcanmaktadır. Bu konuda yardımcı olabilmek adına Avansas tarafından üretilen not kağıtları, işlerinizi oldukça kolaylaştıracak. Sizlere bu konuda kolaylık sağlamak amacıyla üretim yapan ve oldukça beğeneceğiniz ürünlerden biri olan not kağıtları, son derece kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Özellikle iş yerleri için vazgeçilmez bir ürün olan ve sizlere kolay kullanım sağlayan bu özel kağıtların özellikleri sınır tanımıyor. Bu özelliklerin başında kaliteli bir yapıya sahip olması, kıvrılma ve yırtılmalara karşı güçlü olması ve ince olmaması gelmektedir.

 

Avansas Beyaz Küp Not Kağıdı Yeterince Kalın mı?

 

Kağıtlar söz konusu olduğunda birçok problem de peşinden gelmektedir. Bu problemlerden bir tanesi ise incelik ve kalınlıktır. Kağıtların kullanılma sebeplerinin başında önemli olan bilgilerin üzerine yazılması gelmektedir. Yazılan bu kağıtlar olması gerekenden ince olduğu taktirde kolay yıpranma veya yırtılma özelliklerini taşırlar. Sizlere bu konuda yardımcı olabilmek adına üretilen ve yeterli seviyede kalınlığa sahip olan Avansas beyaz küp not kağıdından son derece memnun kalacaksınız. Çabuk yırtılma veya yıpranma gibi problemlerin önüne geçerek sizlere kalite konusunda oldukça başarılı sonuçlar ortaya koyan bu not kağıtlarından oldukça memnun kalacaksınız. Kalite konusunda ödün vermeden ürettiği kalın ve dayanıklı kağıtlar sizleri bekliyor.

 

Avansas Beyaz Küp Not Kağıdında Bir Logo Var mı?

 

Birilerine önemli olan bilgileri vermek adına veya önemli olan bazı konuları hatırlamak adına kullanılan not         müşteriler ile paylaşılan bu not kağıtlarının logolu olması şık olmayan görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bu konuda sizlere yardım sağlamak adına üretilen Avansas beyaz küp logosuz not kağıtları oldukça kullanışlı. Sizleri temsil etmeyen logoların bulunmasının aksine tamamen sizler için kullanılan ve ofislerin vazgeçilmezleri arasında bulunan not kağıtları, sadece bir tık kadar uzağınızda. En kısa zamanda sipariş vererek bu kaliteli ürünlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Avansas Beyaz Küp Not Kağıdı Ölçüleri

 

Not alınması gereken ufak bazı bilgiler özellikle ofis işleri içerisinde oldukça sık bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bu konuda sizlere yardımcı olabilmek ve israfı önlemek amacıyla üretilen küçük çaplı not kağıtları işlerinizi oldukça kolaylaştıracak. Avansas markası altında üretilen 8 cm x 8 cm boyutundaki küp not kağıtları müşterilerinize kullanım kolaylığı sağlamak için oldukça başarılı. Fazladan boyutlarda üretilmeyerek hem kullanım kolaylığı sağlayan hem de kağıt israfını önleyen bu boyutlardan oldukça memnun kalacaksınız. Çevre dostu olan ve her anlamda kar etmenizi sağlayacak olan ürün seçenekleri sayesinde elde edeceğiniz not kağıtları son derece kullanışlı.

 

Avansas Beyaz Küp Not Kağıdı Uygun Fiyatlı mı?

 

Ofisler ve çalışma alanları kağıtların oldukça sık bir şekilde kullanıldığı ve fazlaca harcamasının yapıldığı yerlerdir. Bu nedenle alışverişinin en çok yapıldığı ürünlerden bir tanesi yine not kağıtlarıdır. Fazla miktarlar verilerek alınan not kağıtları kolay ve hızlı kullanımları nedeniyle oldukça hızlı bir şekilde de tükenmektedir. Sizleri bu konuda memnun etmek için çabalayan Avansas ürettiği not kağıtlarında sizleri memnun edecek fiyatları sizlere sunuyor. Uzun süreli kullanımların ve uygun fiyatların garanti altında tutulduğu Avansas sayesinde alışverişlerinizi oldukça uygun bir biçimde tamamlayacaksınız. Aynı zamanda hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişinizi 1 iş günü içerisinde almanız mümkün.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Beyaz Küp Not Kağıdı 8 cm x 8 cm
39,86 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.